Baseball on top of cash

Hiji dina Lima Dewasa bet on Olahraga Taun ka tukang

Baseball leuwih tunai

Numutkeun bangku gereja Panalungtikan, ngan dina hiji di lima Amerika judi olahraga taun ka tukang. [Image: Shutterstock.com]

Indikasi survey

Ampir hiji tina lima déwasa AS anu tohan olahraga dina 2021, nurutkeun laporan Pew Research dirilis Rebo.

19% responden ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga

6,034 déwasa ditaliti ti 5-17 Juli salaku bagian tina pangajaran. Hasilna nunjukkeun yén 19% réspondén ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga, sareng 15% nyarios aranjeunna kasual bet sareng réréncangan atanapi kulawarga, kolam renang pribadi, atanapi liga olahraga fantasi.

8% jalma surveyed ceuk maranéhna bet dina olahraga di sportsbooks, lagu lomba atawa kios. 6% tina panongton ngaku geus nempatkeun bets online-aya sababaraha tumpang tindihna antara dua grup.

Amérika terus bet dina olahraga

Pikeun saloba noise sakumaha geus dijieun ngeunaan industri tohan olahraga, data bangku gereja nunjukeun yen aya kénéh nyatu kamar tumuwuh.

Dina 2021, tohan olahraga ngahasilkeun pendapatan langkung ti $ 4.29 milyar di Amérika Serikat. Tina sudut pandang matematika murni, upami panghasilan éta ngan ukur 19% tina déwasa, saatos analisa Pew, pasar tiasa tumbuh langkung ti $22.5 milyar kalayan partisipasi 100%. Éta henteu kalebet inflasi atanapi paningkatan taruhan.

Wewengkon artos ageung sapertos California, Texas, sareng Florida ogé teu aya dina nomer di luhur. Sakali pasar maranéhanana jadi operasional, duanana rata jeung total inohong naek murni dumasar kana kakuatan finansial maranéhanana.

Amerika geus staked leuwih ti $ 125 milyar dina tohan olahraga saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 dibuka panto ka legalisasi nyebar. Tilu puluh hiji nagara bagian tambah Washington, DC boga pasar tohan légal, bari sababaraha séjén anu poised pikeun gabung daptar.

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) ekspektasi ogé kanaékan judi salila usum NFL. Numutkeun perkiraan, 46,6 juta bettors Amérika bakal nempatkeun artos sateuacan Super Bowl dina bulan Pebruari 2023.

Sentimen AGA sigana dikonfirmasi dina minggu mimiti musim nalika data geo-lokasi ngungkabkeun paningkatan 71,5% sataun-leuwih-taun dina tohan. Numutkeun parusahaan tracking GeoComply, aya geus ékspansi masif dina jangkauan judi, sakumaha locals tiasa dump sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan karek legalized.

Tren demografi

survey bangku gereja mangka béda demografi metot lamun datang ka judi .

24% lalaki ngarojong olahraga judi , bari ngan 15% awéwé nyebutkeun sami. 22% responden di handapeun umur 50 ngarojong judi , bari ngan 17% tina leuwih 50 grup umur ngarojong judi .

27% hideung jeung 24% responden Hispanik dilaporkeun judi , bari ngan 18% bule jeung 10% responden Asian tuh.

kategori nu tangtu teu nyieun bédana nanaon

Sanajan kitu, sababaraha kategori teu nyieun bédana nanaon. Atikan, contona, teu relevan, kalawan 18% lulusan kuliah sarta 20% tina non-kuliah lulusan ngalaporkeun judi . Kabeungharan oge teu relevan, kalawan 22% panghasilan luhur, 19% kelas menengah, jeung 19% responden panghasilan low ngalaporkeun judi .

afiliasi pulitik ogé teu nyadiakeun wawasan kabiasaan judi. 21% Demokrat jeung Demokrat-condong subjék geus Gamble dina taun katukang, bari 19% Republicans jeung Republik-condong responden ogé geus maen judi leuwih 365 poé kaliwat.

57% panongton polling urang ngarasa yen judi olahraga henteu alus atawa goréng pikeun masarakat modern. 49% ogé ngomong yén éta henteu alus atawa goréng pikeun olahraga sorangan.

#Hiji #dina #Lima #Dewasa #bet #Olahraga #Taun #tukang