Person signing document

Gubernur Massachusetts Tanda Bill tohan Olahraga kana Hukum

Jalma anu nandatanganan dokumén

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil legalizing tohan olahraga di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Nyieun kamajuan

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil olahraga tohan kana hukum. Gubernur – a supporter lila legalisasi tohan – ogé acted on 16 tagihan séjén Rebo.

geus disusun peraturan

Saatos nandatanganan tagihanana, Komisi kaulinan Massachusetts kedah ngabéréskeun peraturan sektor sareng ngawitan prosés lisénsi. Regulator kaulinan nagara parantos nyusun draf peraturan sareng rapat bakal dilaksanakeun dina Kemis pikeun ngabahas peluncuran tohan.

Rincian séktor

Numutkeun hukum tohan, ngan jalma 21 taun sarta leuwih bisa nempatkeun bets on olahraga profésional sarta kuliah. Ieu teu kaasup tohan dina tim kuliah Massachusetts, iwal maranéhna nyokot bagian dina turnamén nu ngandung sahanteuna tilu akademi séjén.

Tohan olahraga online sareng ritel bakal diluncurkeun di Amérika Serikat, kalayan tawaran ritel anu tiasa dikonci dina casinos, pusat langsung sareng kamar slot.

Massachusetts teh 15. kaayaan pangpadetna AS sarta mangrupa imah sababaraha tim olahraga suksés, ku kituna kamungkinan boast pasar tohan signifikan.

Commenting on Signing tina bil tohan olahraga, Gubernur Baker thanked legislatif pikeun karyana dina masalah ieu sarta cenah kasampak maju “pikeun ngarojong karya Komisi kaulinan Massachusetts on palaksanaan jawab hukum ngaliwatan sababaraha bulan ka hareup.”

Lila datang

Kusabab larangan féderal AS dina tohan réngsé dina Méi 2018, 30 nagara bagian séjén geus legalized tohan olahraga. Anggota parlemen Massachusetts parantos ngabahas legalisasi dugi ka musim semi 2018. Tapi, dugi ka 2020 diskusi formal leres-leres dikembangkeun ngeunaan hukum.

RUU tohan Gubernur Baker anu ditandatanganan Rebo nandaan masalah bisnis anu terakhir anu dikirimkeun ka anjeunna sateuacan ahir sési législatif formal 2022. Dina jam awal énjing-énjing, anggota parlemen di DPR sareng Sénat tungtungna ngahontal kasapukan ngeunaan final tagihanana. istilah.

bisa ngahasilkeun kira-kira $60 juta di sharing pajeg

Massachusetts lawmakers estimasi yén tohan olahraga légal bisa ngahasilkeun ngeunaan $ 60 juta di sharing pajeg taunan. Éta ogé ngarepkeun yén biaya lisénsi bakal ngahontal $ 80 juta, kalayan ieu peryogi pembaharuan unggal lima taun.

Sanajan kitu, aya sababaraha perhatian nu ngawatesan tohan dina tim kuliah bakal ngurangan tingkat earnings poténsial. Lawan ngajawab yén larangan ieu bisa ngakibatkeun jalma ka bookmakers pasar hideung.

#Gubernur #Massachusetts #Tanda #Bill #tohan #Olahraga #kana #Hukum