Peter Causley

Getih, Emas jeung Math-Mimiti slot

Peter Causley

VSO News parantos nyarios sareng Peter Causley, CEO Lightning Box Games, pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési Darah sareng Emas anu bakal datang.

Utamakeun matematika

pamekar slot Australia kilat Box Kaulinan geus datangna cara lila saprak peluncuran taun 2004. parusahaan geus jadi andalan industri iGaming, ayeuna nyadiakeun kaulinan na ka pasar sakuliah dunya, kaasup Éropa sarta Amérika Kalér.

slot themed abad pertengahan jeung kaunggulan

Nunjukkeun kasuksésan perusahaan anu terus-terusan, sékrési Lightning Box anyar parantos suksés VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu. Getih jeung Emas mangrupakeun slot themed abad pertengahan jeung an tepi, featuring dua karajaan perang, Battle Rounds, simbol haté jeung lima gilinding .

VSO News spoke kalawan pangadeg Lightning Box sarta lulugu eksekutif Peter Causley pikeun meunangkeun wawasan na kana kaulinan upcoming, babarengan jeung strategi seru dumasar math parusahaan pikeun ngembangkeun kaulinan.

Lightning Box Games ayeuna parantos nyayogikeun liang online pikeun industri salami dasawarsa. Kumaha perusahaan tumuwuh dina waktos éta?

Pausahaan hirup di 2004 nalika urang mimiti nyayogikeun operator darat AS. Urang lajeng dipped toes kami di cai online di 2010. Urang partnered kalawan NYX lima taun engké pikeun mantuan kami ngalakukeun éta. Saprak harita, fokus kami geus salawasna geus online tur kami geus tumuwuh sasuai.

Tangtu, putus badag urang sumping nalika AS jeung pasar Kanada mimiti muka nepi ka kaulinan online. Urang bener benefited ti ngabogaan rarancang eusi AS dina DNA urang ti poé dumasar tanah-kami, kituna urang kungsi saeutik gangguan meunang kaulinan Éropa urang gancang disatujuan pikeun casinos online AS jeung Kanada.

Geus tungtutan pamaén slot online modern bergeser saprak 2010?

Henteu sareng Enya. Pamaén masih hoyong hal anu sarua, sabab resep dibawa dina journeys emosi jeung kasempetan meunang. Tapi aranjeunna ogé hoyong cara anyar ngalaman ieu. Hasilna, urang bakal salawasna tetep inti desain urang sarua tapi bakal salawasna coba hal anyar di sisi. Hal-hal ieu tetep sami dina unggal pangalaman kaulinan ti saprak mimiti “mesin buah” diluncurkeun ku Charles Fey langkung ti 100 sababaraha taun ka pengker. Éta meureun bakal sami dina saratus taun teuing!

Lightning Box bangga yén éta diadegkeun ku matematikawan. Kumaha mangpaatna pikeun kaulinan anu anjeun damel?

Simkuring boga desain math-fokus. Éta tempat urang ngamimitian, teras urang kumpulkeun atribut konci anu sanés. Matematika, atanapi mékanika kaulinan utama, biasana nangtukeun ilustrasi, animasi, sareng audio naon anu bakal dilebetkeun kana kaulinan.

math naon ngajaga pamaén maén

studio séjén ngalakukeun sabalikna, tapi kami yakin yén math nu ngajaga pamaén maén nalika novelty tina téma jeung grafik geus luntur.

Ayeuna nuju Getih sareng Emas. Naon ngajadikeun slot anyar ieu béda ti produk Lightning Box saméméhna?

Getih jeung Emas boga populér ulang Cash on Reels fitur spin. Anu unik di dieu nyaéta yén pamaén milih sisi sareng babak perang lumangsung salami unggal respin. Lamun sisi dipilih Anjeun ngéléhkeun perangna, Anjeun meunang sagala hadiah dipintonkeun pikeun babak éta. Lamun leungit babak a, Anjeun oge leungit hadiah dina babak éta. Lamun ogé ngumpulkeun hate dina unggal unggul muter , Anjeun dibéré hirup sejen. Babak éta réngsé nalika anjeun henteu ngagaduhan kahirupan anu tinggaleun.

Nalika pamiarsa urang tiasa ngarepkeun sacara resmi nyobian kaulinanna?

Kaulinan bakal diluncurkeun ka pasar Éropa dina 21 Séptémber.

nu séjén liang geus tersukses to date?

Séri ChickenFox kami, tilu kaulinan, sareng waralaba “Lightning” opat kaulinan urang sadayana parantos ngarusak éta pikeun urang. Baheula, Silver Lion mangrupikeun hit gedé munggaran urang.

Naon salajengna pikeun Lightning Box? Naon waé rilis anu bakal datang anu anjeun tiasa bagikeun sareng kami?

Kami gaduh kaulinan dina waralaba Lightning & ChickenFox, ogé waralaba anu dilahirkeun deui dina bulan Désémber, anu kami pikagumbiraeun. Pikeun detilna, anjeun kedah ngantosan sareng ningali!

#Getih #Emas #jeung #MathMimiti #slot