NFL fans

GeoComply ngungkabkeun 71,5% Pertumbuhan Tohan NFL Ti 2021

fans NFL

data geo-lokasi GeoComply nembongkeun angka skyrocketing dina tohan NFL. [Image: Shutterstock.com]

Panas kaluar gerbang

Pasar tohan NFL sorotan kickoff usum biasa 2022-23 kalayan ledakan partisipasi.

103,1 juta wewengkon béda, paningkatan 71,5% sataun on sataun

Numutkeun data geolocation GeoComply, judi Amérika bet ti 103,1 juta wewengkon béda, paningkatan 71,5% sataun leuwih sataun. Data dilacak tina pambuka Kemis wengi antara Los Angeles Rams sareng Buffalo Bills sareng ditungtungan ku hubungan Minggu wengi antara Dallas Cowboys sareng Tampa Bay Buccaneers.

Jumlahna didorong ku gerakan legalisasi di sababaraha nagara, sanaos 19 masih bolos ti pasar. Langkung seueur rékaman pasti bakal digulung nalika perang hukum diteruskeun.

kakuatan pasar tohan NFL

Lima nagara bagian legalized tohan olahraga sanggeus ahir usum NFL panungtungan: Arkansas, Connecticut, Kansas, Louisiana, jeung New York. Kabéh recruits anyar nyumbang kana tumuwuhna geografis, tapi dina watesan kakuatan atah, Big Apple kabukti unggul.

Pennsylvania ogé némbongkeun kanaékan kuat dina partisipasi geolocation, kalawan cék ngaronjat ka 15,3 juta, nepi 29,7% ti sataun katukang. Illionis ogé luncat tina lima juta ka dalapan juta geolokasi, nandaan paningkatan 60%.

Anna Sainsbury, lulugu eksekutif of GeoComply, ceuk data digambarkeun “hiji luar biasa mimiti usum NFL”. Sajaba ti éta, anjeunna ngungkabkeun yén tumuwuhna pasar Amérika mantuan mikat konsumén anu saméméhna dipaké sportsbooks unregulated.

Urang Amerika ngaluarkeun buku olahraga lepas pantai pikeun pilihan anu diatur di nagara asal”

“Tumuwuhna tohan légal nunjukeun yen Amerika anu ditching sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan nu diatur di nagara asal maranéhna,”Sa Sainsbury urang.

Ngajaga warga lokal dina lipatan pasar AS penting pikeun dua alesan utama. Kahiji, konsumén ditangtayungan ku régulasi, jeung kadua, nagara bisa ngahasilkeun pendapatan pajeg anu digunakeun pikeun ngaronjatkeun wewengkon saperti waragad atikan, perbaikan transportasi, jeung palayanan publik.

“GeoComply geus digawé raket jeung konsumén urang sapanjang offseason pikeun mastikeun mulus tur, paling importantly, mimiti aman pikeun usum NFL,” terus Sainsbury urang. “Naha éta confirming lokasi, verifying identitas atawa detecting na thwarting mungkin panipuan, solusi téhnologi urang ngarah jalan pikeun ngarojong lingkungan kaulinan online diatur.”

Dampak di tingkat nagara

GeoComply mangrupikeun otoritas utama di dunya dina pelacakan geo. Datana dianggo ku kalolobaan operator sareng nawiskeun perkiraan anu perkiraan komposisi pasar Amérika.

Anyar, Asosiasi kaulinan Amérika (AGA) diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta sawawa bakal nempatkeun sahanteuna hiji alungan dina NFL. Éta ogé ngarencanakeun paningkatan 18% dina tohan online.

Seueur anggota parlemén nagara anu kedah usaha pisan pikeun ngalégalkeun tohan olahraga bakal diyakinkeun ku kasuksésan sabtu minggu muka. Salajengna, nagara-nagara sanés anu ngadorong usaha legalisasi bakal gaduh amunisi nalika aranjeunna uih deui kana sési éta.

Kaayaan sapertos Missouri bakal janten studi kasus anu pikaresepeun pikeun kakuatan data Geocomply. Sanajan aya dina tekenan gede pisan ti atasan dina tim olahraga profésional lokal, kaasup nu Kansas City Chiefs, St. Louis Cardinals, sarta St. Louis Blues, nagara masih teu legalized tohan olahraga nanaon.

Data skala leutik Geocomply tiasa sami pentingna sareng inohong nasionalna. Dina dalapan jam kahiji sanggeus Kansas dibuka pasar tohan olahraga na, parusahaan dilacak 16.000 bets teu valid ti Missouri. Sanaos patokna ditolak, usaha éta nempatkeun pamaréntahan kaayaan deui dina mikroskop.

Kakuatan pinuh tina pasar tohan Amérika bakal dirasakeun sanggeus kaulinan Senén wengi urang antara Denver Broncos jeung Seattle Seahawks-duanana nelepon nagara kalawan olahraga légal tohan imah maranéhanana-tungtung. aktivis anti judi teu kudu nahan napas maranéhanana alatan turnout low, dumasar kana data sabtu minggu.

#GeoComply #ngungkabkeun #Pertumbuhan #Tohan #NFL