New England Patriots logo

Game Aristocrat Mitra Jeung New England Patriots

logo New England Patriots

The New England Patriots geus didaptarkeun Aristocrat kaulinan salaku pasangan anyar maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

Miluan New England Patriots

The New England Patriots geus sapuk kontrak multi-taun kalawan Aristocrat kaulinan anu bakal mawa parusahaan ka Stadion Gillette.

salah sahiji waralaba anu paling suksés sareng legendaris di NFL”

“Kami thrilled pikeun pasangan jeung New England Patriots, salah sahiji waralaba tersukses sarta legendaris di NFL,”Sa Hector Fernandez, CEO Aristocrat kaulinan.

Aristocrat bakal tiasa Ngaiklan brand na ka leuwih ti 65.000 fans di Foxborough kalawan pintonan concourse, branding dina kaulinan sarta kasempetan promosi on matchdays.

Ngarecah ka Amérika

Aristocrat kaulinan kantor pusatna di Sydney, Australia, kira-kira 7.530 mil ti basisir California. Sanajan kitu, parusahaan geus fokus kana megatkeun kana pasar Amérika ngaliwatan NFL.

Nepi ka ahir usum 2021, Aristocrat nandatanganan pakta lisénsi slot multi-taun sareng NFL. Salaku hasil tina perjangjian, Aristocrat bisa ngawangun hiji NFL branded mesin slot dumasar tanah-.

The aristocrats rencanana nyadiakeun pangalaman sarupa locals di New England. Fans tina Patriots biasa meunang kaulinan-patok luhur, dibere genep judul Super Bowl tim maranéhanana.

“Urang kasampak maju ka mawa kaulinan slot NFL-themed kami pikeun casinos sakuliah Massachusetts, nyadiakeun kasempetan pikeun fans Patriots gairah ngalaman tim favorit maranéhanana dina cara anyar jeung seru,”Sa Fernandez.

Murray Kohl, Wakil Présidén Penjualan pikeun New England Patriots, ngabagi pikagumbiraeun tina partnership anyar.

sababaraha aktivasina sareng kasempetan branding di Stadion Gillette”

“The Patriots na Gillette Stadion bungah pikeun pasangan kalawan Aristocrat kaulinan sarta ngajalajah loba kasempetan anyar pikeun kalibet jeung fans urang,”Sa Kohl. “Kami bungah pikeun gawé bareng tim inovatif maranéhanana dina rupa-rupa aktivasina sarta kasempetan branding di Stadion Gillette sapanjang usum Patriots, kitu ogé featuring Patriots branding on mesin slot maranéhna nasional.”

Kamekaran di sakuliah dunya

The aristocrats ogé geus nyieun hiji hambalan penting sajaba ti Patriots. Nembe Deanne McKissick sarta Mark Wadley diangkat lulugu perwira ranté suplai sarta lulugu perwira pamasaran, dimana maranéhna bakal mantuan ngajalankeun tim kapamimpinan kaulinan parusahaan.

Aristocrat teu hijina parusahaan kaulinan pilari pikeun ngaronjatkeun posisi na di pasar. Kansas City Chiefs ngan dua minggu ka tukang partnered kalawan BetMGM sanggeus peluncuran olahraga tohan Kansas.

Operator bakal katarik ku kasempetan pikeun gabung dina usaha booming. Baheula bulan ieu, Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) diperkirakeun 46,6 juta bettors Amérika salila usum NFL, jumlahna ditakdirkeun pikeun tumuwuh salaku nagara bagian lengkah usaha legalisasi.

Saolah-olah teu cukup rojongan acan, parusahaan geo-tracking GeoComply ngungkabkeun a 71,5% sataun-leuwih-taun tumuwuh dina opat poé mimiti usum NFL 2022. Salaku kalawan jumlah total bettors, jumlah unik geo- lokasi diperkirakeun ningkat kalawan ngaronjatna legalisasi.

The Patriots balik deui dina aksi ngalawan Pittsburgh Steelers di 1pm AND Minggu ieu. Aristocrat bakal ngarojong aranjeunna nalika aranjeunna nyiapkeun unveil a garis anyar slot branded sarta advertisements di stadion.

#Game #Aristocrat #Mitra #Jeung #England #Patriots