Masked man holding playing cards

Gambar Sadayana dina poker profésional

Lalaki topeng nyekel kartu maén

Irlandia poker pro Dara O’Kearney ngécéskeun naon sababna gambar penting nalika maén poker profésional. [Image: Shutterstock.com]

Irlandia ngeusi final

Dina 1999, Irlandia Noel Furlong janten non-Amérika munggaran anu meunang Acara Utama Dunya Series of Poker (WSOP). Méja panungtungan éta endah sabab ogé diulas dua urang Irlandia lianna. Salah sahijina nyaéta pamaén Irlandia anu kasohor, Padraig Parkinson. Parky panginten henteu meunang perang dina dinten éta tapi anjeunna meunang perang, sabab omongan méja na sareng ayana lucu ngajantenkeun anjeunna janten superstar média instan nalika subuh jaman TV poker.

Nalika istirahat tuang di Irlandia Open sababaraha taun ka pengker, kuring naros ka babaturan sareng kolega kuring VegasSlotsOnline News panulis David Lappin kumaha anjeunna meunang. Anjeunna katingali ambek-ambekan janten kuring henteu ngarepkeun laporan anu riang. Anjeunna nunjuk hanjelu dina méja tukangeun kami sareng nyarios:

“Éta budak heubeul, George, ngan drove kuring gélo.”

A glance leuwih taktak kuring némbongkeun yén anjeunna ngawangkong ngeunaan George McKeever. Deui dina 1999, George éta anggota katilu tina triad Irlandia dina éta tabel final WSOP. Ieu oge tunai katilu WSOP Main Acara George urang, ku kituna dina sababaraha cara, anjeunna paling ngalaman ti tilu, sanajan anjeunna flies handapeun radar nu.

Maén buta

George pohara alus dina ngalayang dina radar. Salah sahiji kahiji kalina kuring papanggih anjeunna dina acara samping on Galway urang munggaran Inggris jeung Irlandia Poker Tour (hiji acara dimeunangkeun ku legenda Parky). Kuring idly nanya ka George kumaha anjeunna nuluykeun Acara Utama. Anjeunna ngajelaskeun yén anjeunna parantos ngalangkungan gelembung pondok sareng rusak teu lami saatosna. Kuring braced sorangan pikeun teu bisa dihindari “budak ngora peupeus Aces abdi kalawan Genep Dua” carita ngéléhkeun goréng. Sabalikna, George nyarios ka kuring kumaha persisna anjeunna ditransfer kana méja TV. Nempel kana tumpukan pondok dina méja pinuh pamaén online agrésif jeung tumpukan, eta bisa sigana yen prospek survival George urang suram. Tapi nalika anjeunna nyarios ka kuring ku panonna, saatos ngevaluasi méja, anjeunna ngadamel rencana:

“Janten pamuda anu agrésif ieu ngangkat buta ageung kuring deui, sareng artos ngora anu agrésif deui mumbul deui. Kuring disebut kaluar ka curtain badag sarta duanana kasampak bit curiga. flop hadir kalawan tilu kartu low, cek kuring, bet budak kahiji, panggero budak kadua, na kuring nyorong sagalana. ”

Nalika anjeunna nyarios kieu ka abdi, Teu sangka sabaraha hate ngabogaan handap atawa tengah salah sahiji korsi maranéhna. Duanana ngalipet kasampak disgusted. Kuring nanya ka George naon leungeun-Na. URANG? Top set?

“Oh, teu terang. Abdi henteu ngagaduhan alesan pikeun ningali kartu kuring janten kuring henteu kantos ngalakukeun.

Nalika kuring nyarios ka Parky carita ieu engké, anjeunna seuri sareng mastikeun:

“Éta George. Sarerea nganggap anjeunna salaku Embah anu ramah di méja tapi anjeunna parantos ngarampog ka urang sadayana salami 30 taun.

Ukuran bet ngabejaan

leungeun cocking David di Irlandia Buka dimimitian ku George 2.5xing ti posisi telat. David cukup pinter ningali kumaha jalma maén tinimbang ngan ukur damel tina kumaha aranjeunna kedah maén. Anjeunna parantos ningali George nyampur naékkeun gajina antara 3,5x sareng 2,5x. Unggal waktos anjeunna nembongkeun 3,5x éta premium, AK atanapi JJ tambah. Kabéh 2,5x nu kudu staked nyaeta kapamilikan tipe A4 na J10.

Yakin yén anjeunna gaduh alungan anu terang, David ngabuka, tohan tilu lampu dina tombolna. Narilep deui ka George, anjeunna gancang bet opat. Saatos David narilep dina protés, George némbongkeun anjeunna leungeun anjeunna teu kudu, AK.

Nalika anjeunna ngangkat chip, anjeunna neuteup ka David kalayan panonna sareng naros:

“Kuring panginten anjeun terang ukuran patok, sanés, budak?”

pamaén poker Live dipaké pikeun digawé ti generalisasi dumasar kana penampilan. Kolot salawasna mibanda eta, tapi anak hooded pernah. Awéwé teu nyaho naon tiis lampu opat bet, sedengkeun lalaki kalawan Beats pernah boga leungeun nalika anjeunna tiis Crawling. Kanggo sabagéan ageung, klise ieu akurat, tapi seueur pamaén anu pangsaéna kauntungan tina maén stereotypes. Naha éta hiji lalaki heubeul kawas George sanggup exploiting gambar na dina situasi paduli kartu na atawa lalaki ngora diuk di dinya sabar peddling kacang, maranéhna nyieun duit ku pamikiran ngeunaan naon lawan maranéhanana nyangka aranjeunna ngalakukeun, lajeng ngalakukeun sabalikna.

Perang leveling

Méja awal kuring sorangan dina taun éta rada kumuh, sabab kuring terang seueur anu sanés salaku sato galak online ngora. Aya ogé hiji sato galak heubeul online, hiji lalaki kuring ngan kenal salaku Phil Peters sabab anjeunna refuses ngabejaan kuring ngaran online na sanajan anjeunna terang milik kuring. Phil Sigana mah anjeunna di 80s na, tapi maén kaulinan anu paling 18 olds bakal sieun keur teuing slow. Duit ngora dina tabél jelas nganggap anjeunna (sarta meureun kuring) patut eta, Tapi sanggeus aranjeunna parah dina sababaraha perang klik munggaran kalayan Phil, aranjeunna kapaksa reassess.

Phil ngagaduhan posisi langsung ka kuring, janten kuring mutuskeun pikeun ngeureunkeun anjeunna ti mimiti dugi ka kaayaan anu saé. Saatos Scandi ngora dibuka ka minimum handapeun gun jeung lolobana tabel disebut, Kuring mencet tombol. Scandi mikir sareng ngaklik éta. Sanggeus dulur kaluar tina jalan, kuring diklik deui, masih teu yakin anjeunna boga leungeun. Tungtungna, sanggeus pamikiran jero, anjeunna narilep, withdrawing comment handap ti Phil:

“Baheula jaman kuring, urang disebut … perang leveling.

#Gambar #Sadayana #dina #poker #profésional