Flutter logo on a smartphone in front of online poker tables

Flutter Mertimbangkeun PHK Inggris Saatos Pertumbuhan Rapid di AS

Logo fluttering on smartphone di hareup méja poker online

Flutter Entertainment Plc nimbang-nimbang pikeun ngahapus nepi ka 200 posisi di Inggris nalika panangan tohan AS tumuwuh dina kakuatan. [Image: Shutterstock.com]

ulasan lumangsung

Flutter Entertainment Plc negeskeun yén dugi ka 200 padamelan na di Inggris tiasa dihapus saatos ulasan ngeunaan operasi.

pertumbuhan di luhur-ekspektasi di AS

Anggota staf prioritas tiasa dialihkeun kana kalungguhan anyar dina perusahaan, saur Kapala Eksekutif Peter Jackson. Koméntar sumping saatos perusahaan anu berbasis di London ngungkabkeun pendapatanna pikeun satengah munggaran taun, anu nunjukkeun pertumbuhan anu di luhur-diharapkeun di AS.

Flutter ngaharepkeun pikeun ngarengsekeun ulasan na dina bulan Séptémber. Masing-masing anggota anu ngalih kana peran anyar diperkirakeun darat di daérah bisnis anu ngembang.

Flutter meunang moméntum

Ulasan dimimitian dina 2020 saatos diperkirakeun $ 6 milyar akuisisi Stars Group Inc. Ti saprak éta, bisnis di AS janten penting pisan pikeun Flutter, anu parantos ngarencanakeun pikeun motong padamelan. Integrasi akuisisi sareng “lingkungan pasar anu nangtang” dicutat salaku alesan utama kaputusan.

Push Flutter naék 10,5%

Sanajan kitu, booming panganyarna dina Atlantik barat kadorong biasa Flutter up 10.5% on Jumaah, gain hiji poé pangluhurna maranéhanana dina sataun.

“Kami bungah ngeunaan moméntum di AS dimana urang ngembangna kapamimpinan urang dina tohan olahraga online kalawan FanDuel ngaklaim 51% pangsa pasar jeung posisi nomer hiji di 13 ti 15 nagara bagian, mantuan pikeun nyumbang kana earnings positif,” ceuk Jackson dina a pernyataan.

Panghasilan bersih AS pikeun sataun bakal £ 2.3bn- £ 2.5bn ($ 2.79bn- $ 3.03bn) kalayan karugian anu disaluyukeun dina panghasilan sateuacan bunga, pajeg, depreciation sareng amortization (EBITDA) dugi ka £ 275m ($ 331m), per pernyataan . Analis Bloomberg nyangka £ 1.99 milyar ($ 2.4 milyar) dina pendapatan sareng £ 250.1 juta ($ 303 juta) rugi bersih.

Operator saingan 888 Holdings Plc ogé ngalaporkeun panghasilan satengah munggaran dina dinten Jumaah, leungit perkiraan analis £ 428m ($ 518.6m) ku ampir £ 100m ($ 121.2m). Kontras sareng Flutter, sahamna murag 10.1% di London.

James Wheatcroft, analis pikeun Jeffries, ceuk nu earnings 888 urang “nembongkeun sered ti timer ditumpukeun ukuran judi aman” dina pasaran, “offset ku tumuwuhna luhur di Éropa.”

Tumuwuh jeung debat

Flutter teu bisa luput tina beja panganyarna. Sakitar saminggu ka tukang, panyadia hiburan ngumumkeun akuisisi € 1,6 milyar ($ 1,6 milyar) perusahaan iGaming Italia Sisal. Panyandakan Alih ku mangrupa hambalan sejen dina rencana Flutter pikeun nyandak pangsa badag unggal diatur judi pasar.

Flutter Entertainment ngalaporkeun EBITDA anu disaluyukeun tina £ 476 juta ($ 577 juta), panurunan 20%. Angka éta masih di luhur rata-rata prediksi ahli £ 455,5 juta ($ 552,1 juta).

CEO Fox Corp. Lachlan Murdoch nyarios awal minggu ieu yén perusahaanna ngarep-ngarep bakal ngabéréskeun sengketa sareng Flutter dina sababaraha bulan ka hareup. Dua raksasa éta henteu acan satuju kana harga pikeun penjualan 18,6% FanDuel.

Flutter ngarepkeun deal bakal dihontal dina Oktober, upami henteu langkung lami.

Pausahaan ogé owns Fox Bet, nu tumuwuh leuwih laun ti Murdoch hoyong. Anjeunna hoyong nyandak langkung kontrol kana operasi.

#Flutter #Mertimbangkeun #PHK #Inggris #Saatos #Pertumbuhan #Rapid