FanDuel logo on phone

FanDuel Deukeut ka Nevada Éntri Sanajan Masalah saméméhna

logo FanDuel on mobile

FanDuel geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun asupna kawates kana pasar tohan olahraga nagara urang. [Image: Shutterstock.com]

Méh aya

Sigana nu FanDuel nyaeta on verge of jumping kana pasar olahraga tohan Nevada pikeun kahiji kalina. operator sportsbook AS ngarah – nu saméméhna narima pesenan eureun-na-balik dina kaayaan di 2015 – narima persetujuan Nevada kaulinan Board Control (NGCB) Rebo pikeun asupna kawates kana kaayaan di partnership kalawan Boyd kaulinan.

fasilitas bakal boga FanDuel branding

Komisi kaulinan Nevada ogé bakal perlu masihan FanDuel persetujuan salila na 25. Agustus pasamoan. Mun kabeh mana nurutkeun rencana, parusahaan bakal datang ka Boyd kaulinan urang Fremont Hotel & kasino di kota Las Vegas. Boyd kaulinan bakal neruskeun beroperasi sportsbook sabenerna, tapi fasilitas bakal boga branding FanDuel.

Pikeun ayeuna, FanDuel teu boga rencana pikeun mawa téhnologi ka Nevada. Fremont nganggo platform IGT sareng bakal kéngingkeun pembaruan kalebet sababaraha spésifikasi FanDuel. FanDuel bakal nyadiakeun odds sarta feed garis, kitu ogé hidayah manajemén résiko sarta nasihat. Boyd Gaming sareng FanDuel bakal gaduh perjanjian bagi hasil ngeunaan buku olahraga ritel.

Ngarengsekeun masalah poténsial

Salaku dilaporkeun ku Las Vegas Review-JournalDina rapat Dewan Kontrol kaulinan Nevada, CEO FanDuel Amy Howe nyarios yén karya renovasi dina sportsbook énggal bakal réngsé dina ahir taun 2022. Anjeunna negeskeun yén panawaran canggih anyar bakal nyayogikeun para nasabah pangalaman anu saé. .

meureun hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa ka “

Ngomentaran rencana pikeun masa depan, Howe nyarios: “Tujuanana henteu nyangking aplikasi FanDuel ayeuna. Meureun aya hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa, tapi aplikasi (Boyd) bakal terus muncul ka patron sakumaha ayeuna. FanDuel ngabutuhkeun persetujuan pangaturan salajengna pikeun ngaluncurkeun buku olahraga online.

Sababaraha masalah anu dipiboga ku anggota dewan ngeunaan rencana FanDuel kalebet masalah ngeunaan sengketa sareng palanggan sareng poténsi kabur tanggung jawab merek.

Kéngingkeun langkung kredibilitas

Asupna kana pasar Nevada bakal ditandaan milestone utama pikeun FanDuel dibikeun parusahaan narima eureun jeung eureun urutan di 2015 ti NGCB. Régulator manggihan yén FanDuel nawarkeun poéna olahraga lamunan poéan na ka jalma di nagara éta tanpa lisénsi diperlukeun. Ieu kajantenan dina kapamilikan perusahaan sateuacana sateuacan Flutter Entertainment ngagaleuh perusahaan di 2018.

Boyd Gaming ayeuna gaduh 5% tina FanDuel. Pausahaan ayeuna boga 26 sportsbooks ritel operasi di sakuliah AS, 13 diantarana aya di casinos Boyd kaulinan urang. Dua pihak ogé boga partnership iGaming.

Boyd kaulinan ayeuna ngoperasikeun sportsbook dina sapuluh casinos na di wewengkon Las Vegas ngaliwatan brand Boyd Olahraga.

#FanDuel #Deukeut #Nevada #Éntri #Sanajan #Masalah #saméméhna