Evolution logo on a smartphone

Évolusi Ngalengkepan € 340m Nolimit Kota Online Kasino deal

Logo évolusi dina smartphone

Évolusi geus ngumumkeun finalisasi tina deal patut nepi ka € 340 jutaan ($ 347 jutaan) nu nyampurnakeun nu meuli kasino online liang produsén Nolimit Kota. [Image: Shutterstock.com]

Strategi akuisisi agrésif

strategi akuisisi agrésif Évolusi dina spasi kasino online geus katempo brand basis Stockholm nambahkeun slot premanisme Nolimit Kota kana daptar na sanggeus finalizing poéna patut nepi ka € 340 jutaan ($ 347 jutaan).

€ 200m ($204m) tunai upfront pertimbangan

Total tag harga tina akuisisi réngsé, diumumkeun dina siaran warta Senén, diwangun ku hiji tinimbangan upfront tina € 200m ($204m) tunai, ditambah aliran tunai alamiah akuisisi di Nolimit 2022, 2023 jeung 2024 EBITDA capped dina € 140m. ( $ 143 juta). Nolimit City anu berbasis di Malta nyandak Twitter dinten Salasa pikeun ngumumkeun detil pameseran, anu mimiti diumumkeun deui dina Juni:

Kalayan sagala kotak persetujuan pangaturan ticked jeung transaksi resmi ditandatanganan, Évolusi bisa ngawitan capitalize dina banding Nolimit Kota, pamekar liang online kalawan reputasi kritis acclaimed pikeun ngahasilkeun unik tur kontroversial liang .

Deui dina Juni, lulugu Évolusi Jens von Bahr spoke ngeunaan naékna gancang Nolimit popularitasnya alatan rasa humor sarta “gaya unik slot , kadang kalawan tema poék.”

Viva la bédana

Nolimit masihan Evolution kasino online merek anu leres-leres nangtung dina sagara rélatif anu sami. Di VegasSlotsOnline News liang Minggu ieu, Nolimit ngadorong amplop geus on podium leuwih ti 20 kali saprak babak kahiji dimimitian.

Dina laporan kauangan Evolution anu nembé diterbitkeun pikeun Januari dugi ka Juni 2022, CEO Martin Carlesund milih Nolimit pikeun pertandingan anu bakal datang “dina peta jalan 2022”, sababaraha minggu sateuacan perjanjian ditutup.

“Kami hoyong langkung saé, kami hoyong masihan langkung seueur, kami hoyong ngajalankeun langkung gancang – éta naon kami. Dunya robih tapi urang nangtung kuat, ”saur CEO.

Dina rujukan kana dunya ngarobah jeung Nolimit dina napas sarua, Carlesund ngakuan kamampuhan dimungkinkeun pikeun capitalize dina naon hayang segmen tumuwuh tina pasar kasino online, nu unik tur kontroversial liang kalawan sababaraha nurun storyline.

Ngadamel gelombang sareng nyababkeun gangguan parantos janten USP Nolimit, kalayan kaulinan sapertos San Quentin xWays, Inget Gulag, Toilet Punk, sareng Penjara Folsom diantara judul-judul anu paling berprestasi.

Dijero VegasSlotsOnline News Eksklusif bulan kamari, lulugu perwira komérsial sareng diréktur pangurus Nolimit Malcolm Mizzi nyimpulkeun pendekatan merekna nalika ngabahas Penjara Folsom. “Ieu sanes buah sapopoe anjeun / slot lauk. Éta gaduh téma anu langkung poék, anu kalebet narapidana hissing dina korsi listrik.

Sadaya bagian tina strategi

Nolimit ngagabung daptar acquisitions kaulinan digital séjén anu underscore strategi hiji-dipikiran Évolusi pikeun “janten panyadia kaulinan kasino online nomer hiji di dunya.” Pembelian konci dina dua taun ka pengker kalebet Red Tiger, NetEnt, sareng Big Time Gaming.

nyangka kajahatan nyapekeun, hirup ganda rusiah, jeung macet overwhelming”

Carlsund saméméhna geus nyatakeun yén parusahaan na teu hayang “masihan teuing” ngeunaan sesa 2022 pikeun pamaén kasino online. Anjeunna, kumaha oge, nempatkeun bal di pangadilan Nolimit nalika cenah pamaén bisa “nyangka kajahatan grueling, hirup ganda rusiah sarta jams lalulintas luar biasa”.

#Évolusi #Ngalengkepan #340m #Nolimit #Kota #Online #Kasino #deal