Drake and Trainwreck stream

Drake, Kolaborasi Trainwreck Nyaeta Badai Sampurna pikeun Stake

Drake jeung Trainwreck

Drake sareng Trainwreck ngahiji dina aliran judi sareng éta tiasa nyirian fase anyar kamekaran popularitas pikeun stake sponsor kasino crypto.

Dua dunya tabrakan

Penggemar Rap sareng Twitch ngagaduhan kawin silang anu sok diimpikeun minggu kamari nalika superstar musik global Drake patepung streamer Trainwreck. Sanaos ieu sanés pertama kalina pasangan éta maenkeun jutaan dolar dina kaméra, éta kahiji waktos aranjeunna ngalakukeunana babarengan.

“Ieu tos lami telat adi kuring Train man,” Drake nyarios ka Trainwreck dina cuplikan anu dibagikeun ka akun Twitter anu terakhir dina Kemis:

video, nu ieu diunggah pinuh ka YouTube, nembongkeun Trainwreck ngamankeun leuwih ti $ 2,2 juta ti babak tunggal roulette sakumaha Drake surak ti sela. Sanajan hiji inohong panon-catching, minat nyata na ayana dua jalma anu arguably inohong pangpentingna dina online judi kiwari.

fase pertumbuhan anyar sakabeh

Duanana gaduh tawaran sponsor sareng Stake.com, kasino cryptocurrency online panggedéna di dunya. Pausahaan geus ngahontal jangkung anyar taun utamana ku leveraging panyipta eusi pikeun paparan pasar, sarta kolaborasi panganyarna ieu bisa ngejah fase anyar sakabeh tumuwuhna pikeun sato galak judi online.

Jieun kauntungan

Awal bulan ieu, pembeli misterius ngagaduhan salah sahiji sipat anu paling berharga anu kantos dijual di Australia. Melbourne agam dijual pikeun $ 80 juta. Utamana, nu boga anyar – a 27 taun heubeul pangusaha ngaranna Edward Craven – geus owns sejen $ 38,5 juta harta Sydney, babarengan jeung string imah juta-dollar séjén.

situs warta real estate Herald Sun warta dibagikeun ngeunaan beuli $80 juta dina Twitter:

Anu mésér misteri mangrupikeun pendiri Stake, anu ngadegkeun perusahaan di Melbourne di 2017. Dibuktikeun ku gaya hirupna anu mewah, perusahaan Craven parantos mekar dina lima taun ayana. Sababaraha pemirsa ngira-ngira yén bos Stake ayeuna geus nyieun leuwih ti $ 10 milyar ngaliwatan pausahaan, sarta pertumbuhan ieu tebih ti slowing handap.

Numutkeun seueur pengamat, salah sahiji alesan utama pikeun kasuksésan perusahaan aya dina strategi pemasaranna, anu ngabédakeun perusahaan tina pesaingna dina rohangan kalapa. Pikeun ngartos pentingna beungkeut Drake / Trainwreck, penting pikeun ningali pendekatan iklan ieu.

Gambler kedutan

Salah sahiji taktik anu ngabédakeun perusahaan nyaéta gawé bareng sareng wajah anu kasohor dina Twitch. Sateuacan Stake muncul, éta tetep pilihan iklan rélatif untapped pikeun operator judi. Ayeuna, daptar panjang panyipta kontén populér sapertos Trainwreck, xQc, Xposed, sareng Roshtein sadayana parantos gawé bareng sareng situs wéb judi.

leuwih hadé ti tipe séjén pamasaran online

Panaliti nunjukkeun yén iklan Twitch ieu langkung saé tibatan jinis pamasaran online sanés, kalayan hiji kajian anu digariskeun dina tulisan anu dibagikeun dina Craven’s Medium bahkan nunjukkeun yén éta 250% langkung efektif pikeun ngarobih pamirsa janten konsumén. Ieu sabagean hasil tina waktos spent nonton stream sabalikna iklan, kalawan waktu nempoan mindeng ngajalankeun kana sababaraha jam.

Pencipta eusi Texas Trainwreck mangrupikeun senjata pamungkas Stake dina Twitch. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji streamer Twitch anu pang populerna, gaduh 2.1 juta pengikut dina platform éta. Ku gawé bareng jeung berpotensi anggota pang alusna-dipikawanoh tina komunitas judi kedutan, stake geus cemented posisi na salaku situs tujuan pikeun patok luhur judi .

superstar global

Dina tulisan Medium na, Craven ogé ngajelaskeun strategi pikeun gawé bareng sareng olahraga global sareng superstar musik pikeun narik ka generasi ngora. Salian Drake, nami asli Aubrey Graham, ieu kalebet urut pamaén Manchester City Sergio Aguero sareng Alexa Grasso tina UFC.

Aya sababaraha alesan balik pilihan ieu. Craven negeskeun yén perusahaan henteu pernah damel sareng béntang anu sanés fans Stake. Drake sakuduna dituju maén di Stake salila genep bulan saméméh parusahaan ditilik anjeunna pikeun promosi. “Upami anjeun sanés pamaen, anjeun moal sacara otentik resonate sareng pamiarsa kami,” jelas Craven.

Stake mayar anjeunna $ 20 jutaan + unggal bulan judi

Undoubtedly, partnership Drake éta home run pikeun Stake. Fans rapper Kanada sumebar ka sakuliah dunya sarta dikabarkan yén Stake mayar anjeunna $ 20m + unggal bulan pikeun maen judi dina situs na. Dina salah sahiji aliran judi live kahijina, rapper nyerah $ 1 juta Bitcoin ka fans nalika anjeunna maen judi sababaraha jam di payuneun puluhan rébu pemirsa.

Badai sampurna

Ayeuna, dua strategi pamasaran Stake parantos tabrakan ngaliwatan kolaborasi Trainwreck sareng Drake. Ieu leverages reputasi Trainwreck boga diantara komunitas judi on kedutan, babarengan jeung Drake superstardom global pikeun ngajual stake salaku pilihan luhur pikeun gamblers.

Bari operator séjén pajoang pikeun pangsa pasar kalayan bentuk iklan leuwih tradisional, strategi rongkah Stake urang banding ka generasi anyar sakabeh nu maen judi. Teu diragukeun, taktik sapertos kieu anu bakal mastikeun Craven sareng sasama eksekutif Stake tiasa nanggung sadayana agam jutaan dolar anu aranjeunna anggo pikeun masa depan anu tiasa diramalkeun.

#Drake #Kolaborasi #Trainwreck #Nyaeta #Badai #Sampurna #pikeun #Stake