Las Vegas Raiders logo

Davante Adams diangkat jadi Brand Ambassador of MGM Resorts

logo Las Vegas Raiders

Davante Adams nyaéta pamuter NFL aktip munggaran anu janten duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com]

Sambungan Raiders séjén

Las Vegas Raiders panarima lega Davante Adams ayeuna duta brand pikeun MGM Resorts Internasional. MGM Resorts geus mangrupa pasangan kaulinan resmi pikeun Raiders.

Anjeunna bakal diulas dina inisiatif eusi digital perusahaan sareng kampanye pamasaran. Béntang ogé bakal aya kalana ilubiung dina acara MGM husus dina sipat Las Vegas sarta nguap sakuliah nagara. MGM Rewards masangkeun pidéo Adams dina Twitter pikeun ngumumkeun hubungan anyar:

partnership metot

Wapres senior olahraga sarta sponsor MGM Resorts International, Lance Evans, dikedalkeun pikagumbiraeun na ngeunaan gawé bareng Adams, nelepon hiji polah kelas duanana on na kaluar pitch nu. Evans percaya yén Adams bakal janten duta hébat, sareng perusahaan kasino ngarepkeun “papacangan pamuter sareng anggota MGM Rewards kami.”

terus ngawangun warisan di kota anyar anu ku kuring disebut bumi”

Davante Adams ogé ngarilis hiji pernyataan announcing peran anyar-Na jeung MGM, ngawangkong ngeunaan kumaha parusahaan geus tampi anjeunna jeung kulawargana kalayan leungeun kabuka saprak anjeunna dipindahkeun ka kota. Ngomongkeun perjanjian éta, Adams nyarios: “Éta mangrupikeun kahormatan janten atlit NFL aktip anu munggaran pikeun pasangan sareng perusahaan kelas dunya ieu sareng teras ngawangun warisan di kota énggal anu kuring nyauran bumi.”

Pilari nyieun tanda

Davante Adams aya dina usum kahijina salaku Raider, parantos dagang ka waralaba dina Maret ti Green Bay Packers. Anjeunna engké satuju kana perpanjangan kontrak lima taun bernilai dugi ka $ 140 juta. Anjeunna nyéépkeun dalapan musim di Green Bay, kéngingkeun tim munggaran All-Pro dina dua musim terakhir sareng Pro Bowl unggeuk dina lima musim terakhir. The 29 taun heubeul miboga sapuluh nangkeupan pikeun 141 yard sarta gawang dina debut Raiders na ngalawan Los Angeles Chargers dina sabtu minggu teh.

MGM Resorts International mangrupakeun salah sahiji pausahaan kasino pangbadagna di AS. Salian sipat ikonik Las Vegas sapertos MGM Grand, Bellagio, sareng ARIA, éta ogé gaduh casinos sapertos Atlantic City, Mississippi, sareng Maryland.

MGM Resorts boga catetan lagu rewarding konsumén na kalawan sagala rupa fasilitas ngaliwatan program MGM ganjaran. program tiered ngawengku kaulinan sarta non-kaulinan expenses dina sipat MGM sarta titik ganjaran bisa ditebus pikeun hotél tetep, raramean, dahareun jeung inuman.

#Davante #Adams #diangkat #jadi #Brand #Ambassador #MGM #Resorts