Poker player

Dara O’Kearney: poker – Hiji Profesi Incredibly ngalamun

pamaén poker

VSO News panulis Dara O’Kearney boga pamadegan yén, bari éta mantuan nyieun jaringan di dunya sepi profésional poker , aya hiji waktu jeung tempat. [Image: Shutterstock.com]

babagi pangalaman

poker mangrupakeun profesi pisan ngalamun. Mun anjeun hiji online poker pro, Anjeun dasarna teu boga ko-pagawe. Saha waé anu ngalakukeun padamelan anu sami sareng anjeun mangrupikeun pesaing langsung.

Manusa teu resep isolasi sakumaha aturan, jadi lolobana urang anu ngalakukeun ieu keur hirup usaha teuas nyieun babaturan jeung sosialisasi jeung sahenteuna sababaraha pro lianna. Grup anu caket muncul ti mana waé ti dua dugi ka dalapan pamaén ngawangkong balanja babarengan, ngagaleuh sareng ngagentos bagian-bagian anu sanés, ngarambat pikeun acara langsung, sareng ruang sareng sosialisasi babarengan.

paling pro boga bunderan lega babaturan

Di luar grup ieu, seuseueurna pro gaduh bunderan réréncangan sareng kenalan anu langkung lega anu aranjeunna badé tuang atanapi nginum nalika aranjeunna macét dina tempat anu sami dina tungtung anu leupas.

Jaringan ieu henteu ngan ukur penting sacara sosial tapi ogé sacara profésional; grup obrolan on Skype, Whatsapp na Discord mana pamaén tukeur sajarah pikeun sawala sarta dissection mangrupa alat learning invaluable, sarta cara tetep payun, sahenteuna moal jauh teuing balik kurva.

Hiji waktu jeung tempat

Aya naluri manusa alami pikeun ngabagi pangalaman sareng jalma anu sami sareng urang. Éta séhat sareng minuhan, tapi ogé gaduh waktos sareng tempat. Éta waktos sareng tempat, dina pamadegan mah, teu dina panas perangna dina tabel poker live.

Kuring ningali éta sababaraha kali: dua pro ngora anu henteu kantos tepang sacara pribadi sateuacan mendakan diri dina méja anu sami. Sanggeus ngobrol saeutik pikeun lighten mood, aranjeunna tukeur ngaran layar. Senang pikeun manggihan batur maranéhna bisa nyaritakeun, aranjeunna geuwat ngamimitian ngawangkong strategi. Aranjeunna nganggap pamaén rekreasi malah teu terang naon maranéhna ngawangkong ngeunaan sabab kawas unggal niche séjén husus manusa, poker geus ngembangkeun jargon sorangan.

asumsina teu saurang ogé bisa megatkeun ngaliwatan jargon nu

Aranjeunna ngawitan dissect muter sorangan jeung muter batur dina tabel antara leungeun. Aranjeunna ngobrol ngeunaan rentang saimbang atawa uncovered, tiis tiis 4 tempat bets, sarta bets donk curiga. Aranjeunna malah bisa ngagunakeun istilah pejorative pikeun ngajelaskeun maén pamaén séjén dina tabél, asumsina yén teu saurang ogé bisa megatkeun ngaliwatan jargon tur ngartos naon anu maranehna nyebutkeun.

Sanaos éta leres (sareng dina pangalaman kuring, éta jarang kajantenan), éta tetep sanés ide anu saé pikeun sacara visual ngawasaan persepsi anjeun pikeun sacara strategis punjul pikeun sadaya pesaing anjeun iwal ti hiji jalma anu ngalakukeun $20 online freeze anu sami sareng anjeun ngalakukeun éta. ngan nyieun babaturan.

Hasil négatip

Sifat manusa téh naon éta, jalma teu resep diturunkeun, sarta bakal meta dina rupa-rupa cara. Sanaos anjeun henteu ngaganggu aranjeunna kana permusuhan langsung (sareng éta kamungkinan kamungkinan), henteu aya hasilna anu dipikaresep pikeun anu naros.

Good tuah exploiting kaunggulan anjeun yakin leuwih pamaén rekreasi lamun manehna ngan megatkeun pikeun rengse eta

Dina jangka pondok, aranjeunna tiasa nyadar yén kusabab anjeun langkung saé tibatan aranjeunna, aranjeunna kedah langkung ati-ati sareng ngahindarkeun poin anu susah ngalawan anjeun. Good tuah exploiting kaunggulan dipercaya anjeun leuwih pamaén rekreasi lamun manehna ngan megatkeun pikeun rengse. Hiji pendekatan leuwih produktif nu ningali loba sakola heubeul pamakéan pro hirup téh kalibet dina banter ramah jeung pamaén lemah dina tabél. Némbongkeun aranjeunna bluff atawa ngaréaksikeun kalayan humor alus lamun aranjeunna Bluff anjeun (atawa pikir maranéhna ngalakukeun) nyorong aranjeunna ka loosen up tur meunangkeun kana pot leuwih ngalawan anjeun. Ieu pisan leuwih senang ti maén ngalawan budak hooded kalawan rasa cocog jeung budak sejen dina pola hooded gigireun anjeunna.

Dina jangka sedeng, éta tiasa mutuskeun pikeun ningkatkeun janten kompetitif. Dina waktos salajengna basa Anjeun ningali anjeunna, anjeunna meureun moal spitting up atanapi bluffing di tempat goréng sabab dasarna anjeun ngabejaan manehna manehna kudu meunang hadé. Alus keur manéhna, jeung goréng pikeun anjeun.

Dina jangka panjang, anjeunna tiasa waé mutuskeun ‘Jalma ieu saé teuing pikeun kuring, kuring henteu ngagaduhan kasempetan,’ sareng henteu uih deui. Kusabab poker mangrupakeun kaulinan minus-sum (enol dikurangan rake), ieu hasil awon mun anjeun profésional anu mata pencaharian gumantung kana pamaén rekreasi anu daék nyerah salami aranjeunna ngarasa boga kasempetan. Keur ridiculed atawa mecat teu mangrupakeun ide nu sae pikeun kalolobaan urang. Kajadian langsung dina dinten ieu dieusi ampir sacara éksklusif ku juara online pangbadagna anu linggih di dinya kalayan tenang maén sacara optimal nyaéta dinten-dinten nalika urang sadayana tiasa bungkus sareng mulih.

Janten guys, ku sadayana hartosna, ngumpul sareng ngabahas strategi. Tapi simpen ka grup Discord atanapi sahenteuna pikeun ngareureuhkeun.

#Dara #OKearney #poker #Hiji #Profesi #Incredibly #ngalamun