man cowering under light

Crown Resorts Balik deui dina sorotan pikeun alesan salah

lalaki curled up handapeun lampu

Resorts makuta nyanghareup panalungtikan sejen di Victoria, waktos ieu pikeun ngidinan konsumén maen judi on kiridit. [Image: Shutterstock.com]

Panalungtikan séjén

régulator kasino di propinsi Victoria Australia urang geus dimimitian hiji panalungtikan kana Resorts makuta nyadiakeun kiridit ka nu maen judi. Ieu nandaan katilu kalina dina 2022 yén Victoria judi jeung kasino Komisi kontrol (VGCCC) geus ngagagas aksi ngalawan hiji pausahaan kasino utama.

bisa ngakibatkeun denda nepi ka AU $ 100 juta

Dasar panalungtikan panganyarna relates to papanggihan hiji komisi karajaan nu kapanggih yén Resorts makuta diwenangkeun konsumén judi maké kiridit di Crown Melbourne casinos. Ieu dilarang ku hukum propinsi sareng tiasa nyababkeun denda dugi ka AU $ 100 juta (US $ 68 juta).

Hiji conto husus ditempo nyaéta bursa cék bank di tukeran pikeun chip kasino. Dina conto sejen, Crown disangka masihan chip kasino ka gamblers di tukeran pikeun cék kosong mayar ka kasino di. Komisi karajaan manggihan yén shoppers badag bisa Gamble on kiridit nalika aranjeunna dibikeun kaluar cek kosong, nulis handap jumlah total owed di ahir sési maranéhna.

Meunang ka handap tuduhan

Ngawangkong ngeunaan pentingna nalungtik tuduhan, ceuk pupuhu VGCCC Fran Thorn éta “penting sabab ngajaga konsumén ti judi saluareun hartosna maranéhanana sarta safeguard Melbourne casinos tina pangaruh kriminal sarta eksploitasi”.

Crown Resorts geus euweuh hiji parusahaan publik sanggeus direbut ku buta equity swasta AS Blackstone anyar dina $ 6,3 miliar deal.

Dina respon kana panalungtikan panganyarna, a spokesperson Crown ceuk parusahaan ayeuna ngabales paménta VGCCC pikeun informasi sarta rencana pikeun pinuh cooperate kalawan otoritas dina masalah ieu jeung sagala masalah sejenna anu timbul tina laporan komisi karajaan ahir Victoria urang. Juru bicara ogé ngarujuk kana réformasi éksténsif anu dilakukeun ku perusahaan pikeun mastikeun yén masalah anu aya hubunganana sareng patuh henteu timbul deui di hareup.

Teu panalungtikan munggaran taun

Laporan ti komisi karajaan dikintunkeun ka parlemén propinsi dina Oktober, ngarah kana dua panyelidikan anu sanés dina taun ieu ka Mahkota. VGCCC mimiti hiji panalungtikan dina bulan Juli kana makuta pikeun palanggaran aturan judi jawab.

VGCC ogé denda Crown AU $ 80 juta (US $ 54 juta) dina bulan Méi

Komisi karajaan kapanggih conto jalma tangtu anu bisa maen judi di casinos tanpa reureuhan leuwih ti 24 otomatis. Aya sistem episien pikeun nungkulan gamblers masalah. VGCC ogé denda Crown AU $ 80 jutaan (AS $ 54 jutaan) dina Méi pikeun ngidinan sababaraha judi Cina nyamur expenses judi maranéhanana salaku waragad kamar hotél.

Dina tonggong laporan komisi karajaan, Crown kapanggih teu pantes nyekel hiji lisénsi kasino Melbourne. Aya ogé saran pikeun drastis overhaul pangaturan séktor kasino. Saprak harita, VGCCC geus nyokot alih salaku régulator kasino propinsi ti Komisi Victoria on judi jeung Peraturan Likur. Denda maksimum anu mungkin ogé ningkat tina ngan AU$1 juta (US$678.6660) jadi AU$100 juta (US$68 juta).

#Crown #Resorts #Balik #deui #dina #sorotan #pikeun #alesan #salah