Clock and dollar bills

Circa Olahraga Panginten kedah nutupan Overlay Kontes $ 4M +

Jam sareng tagihan dollar

Sigana mah Circa Sports kedah nutupan kakurangan langkung ti $ 4 juta pikeun nyumponan kolam renang hadiah anu dijamin pikeun dua kompetisi maén bal pro. [Image: Shutterstock.com]

Wanci terus ngajalankeun

Kalayan deadline éntri Saptu soré caket, Circa Sports masih jauh tina éntri anu cekap pikeun dua kompetisi tohan maén bal pro. Operator sportsbook peryogi langkung seueur pendatang pikeun nutupan hadiah deposit $ 12 juta, tapi sigana Circa kedah mayar tagihan anu panjang.

merlukeun 6.000 pamilon unggal nutupan tagihanana

Kadua kompetisi ngabutuhkeun 6,000 peserta masing-masing pikeun nutupan tagihanana. Dina waktos publikasi, aya 3.297 éntri kana $1.000 Circa Million IV kompetisi, sedengkeun kompetisi maén bal pro Circa Survivor miboga 4.505 éntri.

Ayeuna, operator Las Vegas kedah mayar $ 2,7 juta pikeun nutupan kakurangan Circa Million IV sareng $ 1,7 juta pikeun nutupan deficit Circa Survivor, digabungkeun kana tagihan $ 4,4 juta.

Hadiah badag pikeun rebutan

Circa Sports mutuskeun pikeun ningkatkeun jumlah jaminan dina dua kompetisi utama taun ieu tina $ 4 juta ka $ 6 juta.

Ngobrol jeung Las Vegas Review-Jurnal, Manajer operasi Circa Olahraga Jeff Benson cenah yakin hiji mujijat diperlukeun pikeun pencét 6.000 tanda Éntri on Sabtu. Anjeunna nambahan, kumaha oge, éta kasusah dibere “a badag kasempetan nilai ekspektasi positif” pikeun entrants. Pangsaeutikna pamilon hartina leuwih kasempetan pikeun meunang hadiah.

Tempat kahiji dina kompetisi Circa Million IV bakal meunang $ 1 juta, sedengkeun jalma panungtungan nangtung dina kompetisi Circa Survivor bakal ngabagi hadiah utama $ 6 juta.

Dina kaayaan anu sami dina taun 2021, Circa kedah mayar overlay $ 1.9 juta pikeun kompetisi Survivor na.

overlay utama sejen

Henteu ngan ukur Circa Sports anu nawiskeun kompetisi maén bal pra-NFL sareng kuliah. William Hill ayeuna gaduh overlay genep titik pikeun salah sahiji kompetisi maén bal utama na, College Pick’em. Salaku hasil tina overlay $548,000 taun ka tukang, William Hill ngirangan hadiah anu dijamin tina $1m ka $500,000.

total hadiah duit dijamin $ 1,1 juta

Westgate SuperBook nawiskeun total hadiah duit anu dijamin $ 1,1 juta pikeun 11 kontes maén bal dina usumna ngaliwatan SuperContest na. Beda sareng Circa Sports, operator parantos nampi jumlah anu cekap pikeun ngahindarkeun mayar kanggo overlay.

Sajaba ti Circa Sports ‘dua kompetisi bal utama pro, boga Derek Stevens geus nyumbang $25.000 ka acara anyar disebut Circa Jumaah Football Invitational. Dina hal ieu, 16 jalma bakal ilubiung dina kontes sapanjang musim tanpa fee Éntri. Aranjeunna ngadamel pamilihan mingguan kuliah sareng kaulinan NFL.

#Circa #Olahraga #Panginten #kedah #nutupan #Overlay #Kontes