Business handshake

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Olahraga tohan deal

Usaha sasalaman

musuh bersejarah hak TV Churchill Downs na FanDuel geus nandatanganan multi-taun, deal multi-layered, ngajangjikeun innovate pangalaman tohan pikeun fans balap kuda. [Image: Shutterstock.com]

partnership multifaceted

Saatos sababaraha taun silih gosok dina cara anu salah dina hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) sareng FanDuel nempatkeun bédana ku cara nandatanganan perjanjian tohan olahraga multi-taun.

hak sponsor non-ekslusif kana Kentucky Derby

Numutkeun kana pengumuman Kemis, FanDuel bakal nampi hak sponsor non-ekslusif pikeun Kentucky Derby, hartosna kontén balap Churchill tina acara bergengsi sareng balapan sanés bakal sayogi dina aplikasi FanDuel.

FanDuel Group sareng wakil présidén senior TVG, Kevin Grigsby, ngonfirmasi rinci langkung seueur via Twitter:

Ganti gancang

Marengan hak TV / média, sarta hak tohan pikeun eusi balap kuda, deal multi-taun ieu ogé ngalibetkeun usaha FanDuel tunai sateuacanna tohan (ADW), nu bakal ngidinan bettors bet dina balap kuda Churchill via aplikasi FanDuel.

Bari hak Derby henteu éksklusif pikeun FanDuel, CEO Amy Howe ceuk parusahaan “pisan pleased yén urang bakal tiasa nawiskeun tohan dina dua menit paling seru dina olahraga, Kentucky Derby”.

Aspék konci tambahan tina deal nyaéta yén FanDuel TV anu nembé diluncurkeun bakal janten hiji-hijina penyiar eusi balap murni Churchill, dikurangan balapan Derby Week.

Peluncuran FanDuel TV nuturkeun rebranding saluran balap TVG perusahaan tohan olahraga basis New York. Salaku hasil tina rebranding, TVG janten TV FanDuel anu langkung difokuskeun kana olahraga mainstream, sareng TVG2 janten bumi FanDuel Racing. Perusahaan induk FanDuel, Flutter Entertainment, ngagaleuh TVG di 2009.

fans anyar diperkirakeun

Howe percaya yén perjanjian Churchill mangrupikeun panyusun kaulinan. CEO ceuk integrasi saharita eusi balap kana sportsbooks, gandeng ku siaran FanDuel TV live, dasarna bakal jadi impian bettor balap urang jadi kanyataan.

Samentara éta, nurutkeun urut kapala ngembangkeun perusahaan BetMGM urang, Chris Lynch, Flutter geus “balapan pikeun taun.” Lynch nambihan yén perjanjian Kemis sareng Churchill:

“Éta langkung nguatkeun kapamimpinan TVG dina industri balap domestik.”

Dina siaran pers resmi, CEO CDI Bill Carstanjen ngabagi kapercayaan Churchill yén, kalayan ngitung basis palanggan FanDuel anu ageung, beungkeut énggal bakal ngahontal “sajumlah ageung fans anyar.”


#Churchill #Downs #Multiyear #FanDuel #Ink #Olahraga #tohan #deal