horse race

Churchill Downs mayar $ 79M Cash pikeun Meuli Ellis Park

Balap kuda

Churchill Downs meuli Ellis Park di Kentucky dina $ 79 juta deal tunai. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Churchill Downs Nyarita. (CDI) geus nandatanganan perjangjian pikeun meuli Ellis Park di Henderson, Kentucky salaku bagian tina hiji $ 79 juta deal tunai. The ngarah judi jeung parusahaan balap-fokus ngumumkeun warta dina Kemis. Salaku hasil tina deal, CDI bakal boga pilihan pikeun ngembangkeun fasilitas extension lagu di Owensboro, ngeunaan 25 mil ti Henderson.

jual bakal nutup gancang sanggeus persetujuan

Komisi Balap Kuda Kentucky masih kedah nyatujuan deal. Harepan éta penjualan bakal ditutup gancang saatos persetujuan dipasihkeun.

Usaha anu saé pikeun nagara

Chief executive officer CDI Bill Carstanjen senang jeung deal, nyebutkeun: “Kami bungah ngabagéakeun Ellis Park ka kulawarga balap Churchill Downs.”

CDI ayeuna ngoperasikeun sababaraha racetracks sarta fasilitas séjén di AS, kaasup Kentucky Derby istal, Churchill Downs. Lagu-lagu anu sanés dina kapamilikanna kalebet Fair Grounds di New Orleans sareng Turfway Park di Kentucky. Éta dina prosés ngajual Arlington Park ka Chicago Bears.

CDI riweuh transaksi taun ieu. Nembe dibeuli kamar poker di New Hampshire, sarta dina prosés acquiring nyangkokkeun badag tina portopolio judi Peninsula Pasifik Hiburan urang.

Gubernur Kentucky Andy Beshear ogé tampi warta, nyebutkeun: “Churchill Downs geus kabuktian boga pangalaman, sumberdaya jeung kahayang pikeun nyegerkeun Ellis Park kana tujuan balap Premier jeung nyadiakeun hiburan kaulinan unrivaled.”

Neruskeun warisan

Ellis Park parantos ngayakeun balap kuda salami 100 taun, ngagungkeun saratus taun ieu. Lokasina deukeut Evansville, Indiana, éta ciri balap murni-balap dina usum panas, kitu ogé fasilitas kaulinan ngandung ngeunaan 300 mesin balap bersejarah. CDI ngarencanakeun neruskeun balap usum panas, kalayan tujuan ngajaga pelatih sareng kuda berbasis Kentucky di nagara éta.

CDI parantos ngamimitian tahap perencanaan pikeun ngembangkeun Owensboro Racing & Gaming. Ieu bakal tempat hiburan sarta extension lagu, lokasina di Towne Square Mall di Owensboro. Bakal aya 600 mesin balap bersejarah di fasilitas jeung puseur pikeun tohan simulcast. CDI ngarepkeun investasi deui $ 75 juta di daérah Owensboro sareng Henderson.

#Churchill #Downs #mayar #79M #Cash #pikeun #Meuli #Ellis #Park