Kansas City Chiefs Arrowhead Stadium

Chiefs Mitra kalawan BetMGM Ditengah Kansas tohan peluncuran

Stadion Kepala Arrowhead Kansas Kota

Kansas City Chiefs partnered kalawan BetMGM sangkan aranjeunna pasangan tohan resmi maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

waktos endah pisan

Kansas City Chiefs na BetMGM geus sapuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan salaku pasangan tohan ekslusif tim urang.

pengumuman datang dina dinten anu sami salaku peluncuran tohan olahraga kaayaan Kansas, sanajan Chiefs kapanggih imah maranéhanana di Kansas City, Missouri, ngan meuntas wates.

Kasepakatan mawa logo BetMGM ka GEHA Field di Stadion Arrowhead sareng bakal ngajamin tempat perusahaan dina papan iklan digital. BetMGM bakal nyumbangkeun ganjaran tambahan sarta pangalaman gameday ka fans hadir tur di imah.

Koméntar positip

The Chiefs geus tim paling dominan dina NFL anyar, sweetening deal pikeun BetMGM. Mun waralaba dinasti tiasa ngajalankeun sejen lila di postseason, sanggeus ngahontal opat kaulinan Championship AFC padeukeut, aranjeunna bakal mawa leuwih perhatian ka BetMGM.

BetMGM, kumaha oge, langkung gumbira ngeunaan kasempetan pikeun nyambung sareng tim anu gairah sareng pengikut.

“Kalayan sajarah euyeub tur basis kipas gairah, Kansas City Chiefs pasangan idéal,” ceuk BetMGM lulugu perwira sharing Matt Prevost. “Nalika kami ngaluncurkeun platform tohan olahraga di Kansas, kami ngarepkeun ningkatkeun pangalaman dinten kaulinan pikeun fans Chiefs di sakumna daérah.”

Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Chiefs boga Clark Hunt mangrupakeun supporter utama tohan olahraga sarta geus dirojong sababaraha legalisasi ngadorong di Missouri. Usaha anu pang anyarna langkung seueur kamajuan tibatan anu sateuacana, sanaos éta gagal. Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Kapala Présidén Mark Donovan ngirimkeun putusan ngeunaan kemitraan, nyatakeun éta suksés.

“Salaku pamimpin industri dina widang ieu, kami thrilled ngabagéakeun BetMGM ka Chiefs Karajaan,”Sa Donovan. “Kami parantos investasi waktos sareng énergi anu penting pikeun nyokong panerapan tohan olahraga sareng pengumuman dinten ieu bakal muka panto pikeun fans urang pikeun nambihan pangalamanana pikeun usum 2022 sareng salajengna.”

BetMGM expands jangkauan na

Perjangjian BetMGM sareng Chiefs nambihan koalisi anu aya sareng NFL sareng Liga Maén Bal Kanada (CFL). Hasilna, aranjeunna geus nyieun ayana masif on gridiron nu.

Ieu ogé sanés pertama kalina BetMGM ngagabung sareng tim dimana tohan olahraga haram. Dina awal Méi, operator tohan struck deal kalayan Houston Astros pikeun jadi pasangan tohan maranéhna, sanajan tohan olahraga teu acan légal di Texas.

BetMGM mangrupikeun salah sahiji tina genep buku olahraga anu diluncurkeun di Kansas caket dieu, sareng deal sareng Chiefs tiasa ngabantosan pangaruhna dina pasar éta. Kalayan kompetisi ti FanDuel, DraftKings, sareng pilihan luhur sanés, naon waé pitulung penting.

Kapala pejabat malah ngusulkeun yén aranjeunna tiasa ngalih ka Kansas upami tohan olahraga henteu sah di Missouri

Missouri geus debating olahraga tohan lima taun sakaligus tur éta tungtungna bisa satuju kana tungtutan pro-nu maen judi. The lulugu resmi malah ngusulkeun maranéhna bisa ngalih ka Kansas lamun olahraga tohan teu legalized di Missouri, sanajan maranéhna geus saprak downplayed gagasan.

KC ngamimitian usum na di jalan ngalawan Arizona Cardinals dina 11 Séptémber. Kaulinan imah kahijina bakal lumangsung dina Kemis malem, 15. September, lamun division rival Los Angeles Chargers datang ka Arrowhead.

#Chiefs #Mitra #kalawan #BetMGM #Ditengah #Kansas #tohan #peluncuran