ESPN logo on phone

CEO Disney nyebutkeun ESPN moal pernah nanganan tohan olahraga

logo ESPN on mobile

ESPN sareng Disney ayeuna milarian pihak katilu pikeun ngabantosan aranjeunna lebet kana dunya tohan olahraga. [Image: Shutterstock.com]

Pernah dina kartu

CEO Disney Bob Chapek ceuk Kemis yén jaringan olahraga afiliasi ESPN néangan mitra pikeun mantuan eta asup kana pasar tohan olahraga.

Ayeuna, urang peryogi pasangan pikeun ngalakukeun éta, sabab urang moal pernah janten buku.

“Kami di ESPN gaduh kamampuan pikeun ngalakukeun éta,” saur Chapek dina wawancara sareng CNBCDavid Faber. “Ayeuna, urang peryogi pasangan pikeun ngalakukeun éta, sabab urang moal pernah janten buku, anu henteu pernah aya dina kartu pikeun Perusahaan Walt Disney-tapi dina waktos anu sami, tiasa damel sareng anu katilu anu terhormat. pihak tiasa ngalakukeun eta pikeun urang.”

Koméntar Chapek nyababkeun kabingungan ngeunaan arah perusahaan. Anjeunna nunjukkeun yén ESPN damel dina aplikasi tohan nalika nyarios dina acara D23 sabtu minggu kamari, tapi CEO ayeuna nunjukkeun yén perusahaanna peryogi pasangan tohan pikeun teraskeun rencana éta.

Paduli, ESPN sigana hayang pisan gabung dunya tohan.

Sikep kontradiktif

ESPN mangrupakeun salah sahiji jaringan olahraga tersukses di Amérika sarta geus dikawasa wewengkon sakuliah dunya. Salaku tohan olahraga terus skyrocket popularitasnya, integrasi ahirna na kalawan ESPN sigana bisa dilawan.

Baheula taun ieu, présidén ESPN Jimmy Pitaro nyarios Atlétik yén parusahaan “berpotensi ngalakukeun leuwih” pikeun set rencana kahareup na kalawan hormat ka tohan olahraga. “Urang kudu ngalayanan fans olahraga kalayan naon maranéhna nyangka, sarta miceun gesekan tina prosés,” ceuk Pitaro.

ESPN parantos ngagaduhan perjanjian sareng DraftKings Sportsbook sareng Caesars Sportsbook, ngamungkinkeun éta nawiskeun kontén tohan dina platformna. Upami hoyong janten atanapi gabung operator, éta bakal ngagaduhan padamelan anu langkung gampang pikeun ngarobih panongton anu ageung tibatan perusahaan atanapi startup sanés anu sanés.

ESPN spin-offs jeung rumor séjén

Anyar-anyar ieu, investor Daniel Loeb’s Third Point, firma manajemén aset, ngamankeun saham anyar Disney bernilai sakitar $1 milyar, atanapi 0,4% tina perusahaan. Loeb sateuacana ngampanyekeun Disney pikeun ngaluncurkeun spinoff ESPN, nyatakeun yén éta bakal langkung gampang aub dina tohan olahraga sareng usaha anu sanés. Sanajan kitu, anjeunna geus saprak retracted pamadegan na.

Loeb ngabagi jurus anyarna dina Twitter:

Tweet Loeb sumping teu lami saatos koméntar Chapek dina paméran D23 ngaramalkeun swasembada.


#CEO #Disney #nyebutkeun #ESPN #moal #pernah #nanganan #tohan #olahraga