Gavel and pounds

Bursa tohan Inggris didenda UKGC £ 630,000

Palu jeung pon

Teu lila sanggeus ngaluarkeun denda hefty pikeun LeoVegas, UKGC geus pencét bursa tohan Smarkets kalawan denda genep angka pikeun laundering anti duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha gagalna

Di Inggris, bursa tohan Smarkets (Malta) Limited ayeuna kedah mayar denda £630,000 ($745,594) pikeun sababaraha tanggung jawab sosial sareng kagagalan anti pencucian artos.

Komisi Perjudian Inggris ngungkabkeun tindakan punitive panganyarna dina Kemis via siaran warta anu dibagikeun dina Twitter:

Bursa tohan basis London kapaksa ngangkat sums genep angka pikeun ngidinan konsumén maen judi tanpa ngajalankeun hiji sumber dana nyukupan (SOF) cék, jeung gagal pikeun ngaidentipikasi sareng terlibat sareng nasabah anu di résiko tina leungitna.

pesenan pikeun dikintunkeun ka audit pihak katilu

UKGC ngaluarkeun Smarkets kalayan peringatan resmi sareng paréntah pikeun ngirimkeun ka Inok pihak katilu. Badan pangaturan nyatakeun yén gerakan éta bakal mastikeun Smarkets “éféktif ngalaksanakeun kawijakan anti pencucian artos sareng tanggung jawab sosial, prosedur sareng kontrol.”

Kurangna cék

UKGC sacara harfiah dipecat dina sadaya silinder bulan ieu, saatos pencét LeoVegas kalayan denda £ 1,32 juta ($ 1,6 juta). Panaliti ngeunaan operator judi online mendakan flop garis luhur anu sami anu nembe nampi Smarkets.

Numutkeun kana siaran warta UKGC, saurang palanggan Smarkets anu henteu kantos gaduh cek SOF anu “leres” disimpen £ 395,000 ($ 467,283) salami opat bulan. UKGC ogé nyebatkeun kagagalan anu sanés dimana nasabah mindahkeun “tingkat dana anu signifikan antara akun” ngalakukeunana tanpa pangawasan atanapi panilitian SOF.

kami bakal nyandak tindakan ngalawan operator judi “

Wakil CEO UKGC Sarah Gardner ngadawuh: “Kasus ieu diidentipikasi ngaliwatan cék minuhan sarta sakali deui highlights kumaha urang bakal nyandak Peta ngalawan operator judi anu ngantep konsumén maranéhna turun.”

Kakeunaan bahaya judi

Gardner ditambahkeun yén panalungtikan UKGC kana Smarkets ngungkabkeun sababaraha kagagalan anu kakeunaan konsumén kana résiko bahaya judi. Wakil CEO ngajelaskeun yén palanggaran éta mangrupikeun kombinasi “sistem sareng prosés anu goréng” sareng kagagalan Smarket pikeun ngalaksanakeun kadali sareng kawijakan.

The UKGC ogé nyatakeun, kumaha oge, yén Smarkets cooperating kalawan panalungtikan sarta “nyokot léngkah corrective pikeun alamat gagalna dicirikeun”. Ieu ditambahkeun yén review na konsumén dicirikeun salila assessment minuhan “teu kapanggih bukti belanja kriminal jeung Licensee”.

Numutkeun kana situs wéb Smarkets, bursa tohan ngamungkinkeun para nasabahna “balik sareng iklas sareng odds tohan pangsaéna sareng komisi panghandapna dina sadaya olahraga sareng politik utama.”

#Bursa #tohan #Inggris #didenda #UKGC