Empty Stamford Bridge

Bettors Absen sabab Liga Premier Bisa Ngabolaykeun Pertandingan

Stamford Bridge kosong

Liga Premier Inggris tungtungna tiasa ngabatalkeun langkung seueur pertandingan, sabab persiapan pikeun pamakaman Ratu peryogi sajumlah ageung perwira penegak hukum. [Image: Shutterstock.com]

Manggihan sumberdaya

Gambar Liga Premier tetep suram akhir minggu ieu saatos pertandingan sabtu minggu kamari dibatalkeun saatos pupusna Ratu Elizabeth II.

Penegak hukum ti sakuliah nagara digero pikeun pamakaman tilas Ratu di London Senén payun, 19 Séptémber, kehabisan sumber daya. Tim sareng pulisi satempat nuju ngabahas resolusi anu mungkin.

patandingan di wewengkon leuwih congested, kaasup Chelsea-Liverpool jeung Manchester United-Leeds, aya dina ragu

Pertandingan anu langkung alit biasana diperkirakeun diteruskeun, sedengkeun pertandingan di daérah anu langkung rame, kalebet Chelsea-Liverpool sareng Manchester United-Leeds, aya ragu.

Liga Premier henteu di aksi deui?

Asosiasi Maén Bal (FA) henteu ngabutuhkeun tim pikeun ngabatalkeun pertandingan anu bakal datang sanaos preseden minggu kamari. Aranjeunna komunikasi kaputusan maranéhanana via média sosial Senén isuk.

“Saatos waktos jeda sareng réfléksi pikeun pertandingan nasional urang, urang tiasa mastikeun yén pertandingan bakal diteruskeun deui sakumaha anu dijadwalkeun,” saur FA dina hiji pernyataan. “Sadaya pertandingan anu diayakeun di stadion tunduk kana liga sareng klub anu damel sareng otoritas anu relevan pikeun ngalaksanakeun pertandingan ieu, sapertos biasa dina latihan.”

Sanajan pesen, kasempetan unggal pertandingan dimaénkeun sigana jauh. Pertandingan Liga Europa Arsenal sareng PSV dinten Kemis nyanghareupan mamang anu serius, sedengkeun pertandingan Liga Juara Rangers sareng Napoli parantos ditunda 24 jam.

Chelsea bakal maén pertandingan kandang Liga Juara-Juara ngalawan FC Salzburg Rebo tapi sigana henteu bakal janten tuan rumah Liverpool dinten Minggu. Tim éta ngabahas hiji swap lokasi tapi lumpat kana konflik sakumaha sasama Merseyside klub Everton ogé dina aksi poé éta.

Perjalanan Leeds anu bakal datang ka Old Trafford nandaan salah sahiji pertarungan anu paling sengit dina taun sareng ayana pulisi anu ketat diperyogikeun. Dibikeun kaayaan, kumaha oge, Manchester bisa bajoang pikeun recruit jumlah diperlukeun perwira penegak hukum.

Jadwal pikeun Kejuaraan Liga Maén Bal Inggris ogé tiasa ditunda. Queens Park Rangers, Millwall sareng Watford, anu sadayana maén di atanapi sakitar London, sigana paling dipikaresep bakal kapangaruhan.

Néangan jawaban

Patugas tetep ngarep-ngarep yén pertandingan minggu ieu bakal jalan sakumaha sakuduna, henteu paduli kaayaanana.

Juru bicara Kapolres Nasional nyarios Senén malem aranjeunna kerja keras pikeun ngirimkeun jadwal aksi anu lengkep.

damel sareng klub maén bal pikeun nyobian sareng mastikeun yén, upami mungkin, [soccer] pertandingan bisa lumangsung

“Kami bakal damel sareng klub maén bal pikeun nyobian sareng mastikeun yén, upami mungkin, [soccer] pertandingan tiasa dilaksanakeun kalayan aman upami saimbang sareng kabutuhan pikeun ngadukung acara nasional sareng nyayogikeun pulisi sadinten-dinten, ”saur juru carios. “Ieu kaayaan anu unik sareng kami damel raket sareng sadayana anu kalibet.”

Sadaya tim Liga Premier ngarep-ngarep tiasa ngarengsekeun jalanna dina ahir Senén.

Tanggapan tim pikeun telat salajengna, upami aya, tiasa bénten pisan gumantung kana kursus usumna. Liverpool, contona, dimimitian taun kalayan kasempetan pangalusna kadua meunang liga, tapi ngan katujuh dina tabel ngaliwatan genep kaulinan. Kitu ogé, Chelsea, anu diproyeksikan bakal finis kaopat, kagenep sareng nembé ngagentos tilas manajer Thomas Tuchel sareng Graham Potter.

Samentawis éta, Manchester City sareng Arsenal mangrupikeun dua anu paling luhur dina liga, ngiringan gabungan lima poin dina 12 pertandingan.

#Bettors #Absen #sabab #Liga #Premier #Bisa #Ngabolaykeun #Pertandingan