Arizona Cardinals logo on a white football

BetMGM na Arizona Cardinals ngajalankeun Retail Sportsbook

Logo Arizona Cardinals dina bal bodas

BetMGM sareng Arizona Cardinals parantos ngaluncurkeun buku olahraga ritel munggaran dina stadion NFL. [Image: Shutterstock.com]

buku olahraga anyar seru

BetMGM sareng Arizona Cardinals parantos suksés ngaluncurkeun buku olahraga munggaran dina stadion NFL, pas dina usum anyar. Fasilitas mandiri di Stadion State Farm bakal dibuka pikeun umum jam 9 énjing Minggu sateuacan Cardinals ngalawan Kepala Kota Kansas dina pertandingan reguler mimiti usum 2022-2023. Upacara motong pita lumangsung dina Kemis, sareng Gubernur Arizona Doug Ducey diantara anu hadir.

ngawengku dua lanté sarta 17.000 méter pasagi, caters nepi ka 500 jalma

BetMGM Sportsbook ngawengku dua lanté sarta 17.000 alun-alun, porsi up 500 jalma. Éta ngandung kios tohan sareng jandela dagang, sareng 38 layar sareng pilihan tuangeun / inuman. Sportsbooks beroperasi teu ukur dina poé patandingan, tapi dina sagala poé dina saminggu. Fasilitas ieu ogé dilengkepan pikeun ngayakeun rupa-rupa acara, kalebet konsér musik sareng acara komedi.

Jinis hiburan anyar pikeun fans

Diomongkeun ngeunaan bubuka BetMGM Sportsbook di Stadion State Farm nyaéta CEO BetMGM Adam Greenblatt anu nyarios: “The BetMGM Sportsbook di Stadion State Farm mangrupikeun salah sahiji tambahan anu paling revolusioner anu ditingali ku stadion NFL dina sababaraha dasawarsa sareng henteu sapertos naon waé anu dipendakan ku peminat. dinten kaulinan.. .”

Anjeunna yakin yén BetMGM na Cardinals babagi hiji visi umum pikeun manggihan cara anyar pikeun ngahibur fans.

BetMGM mangrupakeun joint venture antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. Cai mibanda tohan olahraga, kasino online tur operasi poker sakuliah AS.

Pamilik Arizona Cardinals Michael Bidwill nyarioskeun kareueus janten tim NFL munggaran anu nawiskeun tohan olahraga ritel ka peminat dina situs. Anjeunna yakin panawaran anyar masihan tim “kasempetan pikeun kalibet fans ayeuna jeung poténsial sapanjang taun dina cara senang, entertaining jeung tanggung jawab”.

Tim NFL séjén ngalakukeun gerakan anu sami

BetMGM geus boga hiji sportsbook online tur ngajalankeun di Arizona. Ngaluncurkeun panawaran ieu dina Séptémber 2021 sareng dimungkinkeun berkat gawé bareng pamawa sareng Cardinals. Masing-masing tim olahraga profésional utama nagara sareng tempatna tiasa pasangan sareng operator tohan olahraga online.

Salian hubungan na jeung Cardinals, BetMGM ogé partnerships kalawan loba tim olahraga utama lianna di AS, kaasup Kansas City Chiefs, anu maénkeun Cardinals dina Minggu. Aya rencana ku tim NFL séjén pikeun ngembangkeun ogé sportsbooks ritel di kampung halaman maranéhanana. FanDuel sareng Komandan Washington damel dina proyék sapertos kitu, sapertos Baltimore Ravens sareng Caesars Entertainment.

#BetMGM #Arizona #Cardinals #ngajalankeun #Retail #Sportsbook