NFL logo in front of a wall of footballs

BetMGM Janten Rakan Tohan NFL Resmi di Kanada

logo NFL di hareup témbok bal

BetMGM ayeuna pasangan tohan olahraga resmi NFL di pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com]

Ngarecah jalan anyar

BetMGM ayeuna mangrupikeun pasangan tohan olahraga NFL resmi di Kanada. operator judi online ngumumkeun pasatujuan multi-taun anyar dimekarkeun on Salasa. Éta parantos janten pasangan tohan olahraga NFL di AS, saatos nandatanganan perjanjian khusus taun ka tukang.

tiasa nganggo logo sareng tanda NFL resmi di Kanada

Salaku bagian tina perjanjian, BetMGM bakal tiasa nganggo logo NFL resmi sareng tanda di sapanjang Kanada sareng ngiklankeun panawaran média digital liga di daérah éta. konsumén BetMGM Kanada ogé bakal meunang aksés ka jenis nu tangtu pangalaman NFL ekslusif.

Ngabagéakeun deal

Diomongkeun ngeunaan ngalegaan partnership jeung NFL, CEO BetMGM Adam Greenblatt ceuk: “Ngalegaan partnership kami jeung NFL ka Kanada susunan panggung pikeun kasempetan luar biasa nalika urang kick off usum bal upcoming.”

Anjeunna ogé dicatet yén BetMGM geus katempo minat kuat ti jalma di Ontario sarta yén deal anyar ngan bakal ngaronjatkeun pangalaman pamaké pikeun bettors ieu.

Unggal usum NFL biasana waktos kritis pikeun operator sportsbook, hasilna volume tohan badag./

Diréktur perusahaan Kanada NFL partnerships Gavin Kemp ogé ngabagéakeun deal, nyatakeun yén BetMGM brings a “platform kaulinan unik pikeun pasar munculna ieu sareng bakal ningkatkeun pangalaman kipas NFL di Kanada dina cara anyar jeung inovatif.”

Pilari pikeun ngaronjatkeun ayana di Kanada

hubungan BetMGM urang ayeuna jeung NFL di AS ngamungkinkeun pikeun meunangkeun aksés ka kasempetan iklan televisi di-game. operator judi ogé boga hubungan jeung leagues olahraga utama lianna sarta tim, nambahan jangkauan na diantara audiences olahraga.

BetMGM mangrupakeun partnership gabungan antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. merek séjén dina payung BetMGM kaasup partypoker, Partéi Kasino, sarta Borgata Kasino.

BetMGM éta salah sahiji operator judi munggaran pikeun ngajalankeun di pasar Ontario dina April. Cai mibanda hiji aktip tur ngajalankeun kasino online tur sportsbook di propinsi Kanada. Salaku otoritas judi Ontario geus komitmen pikeun ngan ngaleupaskeun operator swasta nu patali judi angka sharing unggal kuartal, hese nangtukeun sabaraha ogé BetMGM geus dipigawé jadi jauh di wewengkon. Naon deui, Komisi Alkohol jeung kaulinan Ontario teu ngarilis laporan quarterly saprak peluncuran pasar swasta.

#BetMGM #Janten #Rakan #Tohan #NFL #Resmi #Kanada