Two businessmen about to shake hands

BetMGM Expands pasatujuan SportsGrid Multi-Platform

Dua pangusaha bakal sasalaman

BetMGM sareng SportsGrid parantos ngalegaan sareng ngalegaan tawaran eusi multi-platform na. [Image: Shutterstock.com]

Kasapukan leuwih komprehensif

BetMGM parantos ngungkabkeun yén éta parantos ngalegaan sareng ngalegaan kerjasama strategisna sareng SportsGrid. The ngarah iGaming sarta olahraga tohan operator ngumumkeun warta on Salasa. SportsGrid mangrupikeun 24-jam live tohan olahraga live streaming jaringan pidéo di AS.

Perjangjian multi-taun bakal ningali ahli BetMGM sareng tim dagang nyumbangkeun wawasan salami siaran SportsGrid, kalebet Pro Football Dinten jeung Ferral Basisir ka Basisir nempokeun. Anjog SportsGrid analis soccer profésional Warren Sharp ogé bakal nyadiakeun laporan na dina sagala rupa sipat MGM Resorts International, kayaning MGM National Harbour kasino Resort di Maryland.

disebarkeun ka sadaya platform eusi SportsGrid

Promosi sareng kasempetan BetMGM bakal ditingalikeun salami sadayana Ferral Basisir ka Basisir siaran. Laporan langsung Sharp bakal disebarkeun ka sadaya platform eusi SportsGrid, ogé dina aset média sosial dua pihak.

Ngan dina waktu keur usum NFL

Ngawangkong ngeunaan perjangjian anyar, kapala pendapatan BetMGM Matt Prevost ceuk: “SportsGrid teh pasangan idéal tur babarengan, urang ngarepkeun nyadiakeun konsumén urang kalawan eusi tohan olahraga langkung pas dina waktu keur mimiti usum maén bal.”

Kapala Operasi Officer SportsGrid Adam Kaplan ogé ngabagéakeun kasapukan anyar, nyebutkeun yen BetMGM bakal tiasa nyandak kauntungan tina “skala panongton jaringan urang jeung tapak suku distribution, integrasi bakat luhur kawas Warren Sharp sarta produksi eusi langsung ti MGM Resorts konci. sipat. .”

nyadiakeun analisis real-time jeung wawasan

Tungtungna, Warren Sharp spoke ngeunaan kabagjaan-Na dina nyadiakeun pemirsa SportsGrid sarta pamaké BetMGM kalawan analisis real-time jeung wawasan sapanjang usum NFL.

Nyadiakeun leuwih eusi ka bettors

BetMGM na SportsGrid mimitina nandatanganan perjangjian partnership strategis dina bulan Pebruari. Teu aya panyingkepan ngeunaan istilah kauangan perjanjian. Seueur operator tohan olahraga AS parantos nandatanganan perjanjian anu sami sareng perusahaan média olahraga. Contona, FanDuel ngumumkeun dina bulan Désémber yén maranéhna geus partnered jeung Pat McAfee Tembongkeun dina dilaporkeun $ 30 juta deal.

BetMGM mangrupakeun salah sahiji operator olahraga tohan ngarah AS, a joint venture antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. Ayeuna gaduh sportsbook sareng ngajalankeun di langkung ti belasan nagara bagian.

Usum NFL sok janten salah sahiji waktos anu paling nguntungkeun dina taun pikeun buku olahraga AS. Operator narékahan pikeun nyadiakeun saloba eusi jeung nilai-gancang ka pamaké maranéhanana saméméh musim, sarta dina mangsa éta. Usum NFL anyar dimimitian dina 8 Séptémber.

#BetMGM #Expands #pasatujuan #SportsGrid #MultiPlatform