Queen Elizabeth II

bet365 pikeun Ngareureuhkeun Kagiatan Marketing Salila pamakaman Ratu

Ratu Elizabeth II

bet365 bakal cease operasi pamasaran dina Senén pikeun pamakaman Ratu Elizabeth II urang. [Image: Shutterstock.com]

Operasi jempé

Operator tohan bet365 ngaluarkeun bewara ngeunaan kawijakan perusahaan sareng paripolah industri sateuacan pamakaman Ratu Elizabeth II dina Senén.

kalebet postingan média sosial sareng iklan média berbayar”

“bet365 ngeureunkeun sadaya kagiatan pamasaran anu nyanghareupan luar sapopoe dina Senén,” saur perusahaan dina hiji pernyataan. “Ieu kalebet postingan média sosial sareng pariwara média anu mayar, ogé sadaya kagiatan CRM sareng PR anu direncanakeun.”

September 19, poé pamakaman, geus ditandaan salaku libur bank di Inggris. bet365 salutes urut Ratu jeung kaputusan dirina.

bet365 salam

Séptémber nyaéta primetime pikeun judi di Inggris sareng Liga Utama dina aksi sareng Piala Dunia pas. Hasilna, perusahaan parantos ngalihkeun seueur sumber pikeun pamasaran sareng promosi merek.

Sanajan kitu, bet365 nyarankeun yén sakabéh mitra na nyandak hiji poé libur dina Senén keur ngahargaan ka Ratu.

“Ti Senen 00:00 ka 00:00 Salasa, urang pangjurung sadaya mitra basis Inggris pikeun meta dina kapentingan pangalusna brand bet365, brand sorangan jeung reputasi industri,” ceuk parusahaan. “Ieu hartosna ngiringan kami pikeun ngeureunkeun pamasaran anu ka luar dina Senén, khususna eusi branded bet365 (panempoan, artikel, spanduk, iklan) anu bakal calik sareng tulisan warta atanapi dina platform média sanés.”

bet365 confirms yén kaputusan na moal mangaruhan mitra na di nagara luar Inggris jeung Irlandia, anu bebas neruskeun bisnis sakumaha biasa.

hormat ka merek bet365.com anu ngagaduhan karyawan sareng konsumén di sakumna dunya”

“Di nagara Pasamakmuran mana wae jeung pikeun mitra anu kagiatan utamana di luar Britania Raya, Anjeun kudu ngarasa bébas neruskeun kagiatan pamasaran tapi mangga lajengkeun kalawan caution, respecting brand bet365.com nu boga karyawan na konsumén sakuliah dunya,” ceuk parusahaan. ..

Réaksi ti industri

Sajaba blackouts bet365 di Inggris sarta Irlandia, aranjeunna nungtut yén situs non-warta anu ngagunakeun eusi maranéhna meta kalawan caution. Perusahaan henteu hoyong pesenna disalahartikeun ku cara naon waé.

bet365 bakal balik dina operasi pinuh on Salasa 20 September.

Miang tina Ratu Elizabeth II ngabalukarkeun aduk dina industri judi. Pausahaan geus ngaluarkeun pernyataan, shutting handap operasi, sarta ayeuna, discontinuing program pamasaran maranéhanana salila kali turbulent.

Maot urut Ratu urang ogé datang dina waktu nu bakal datang judi mah can écés jeung pengangkatan perdana menteri anyar Liz Truss. Kertas bodas dina subjek didorong deui sakali deui sareng tiasa dihapus sapinuhna.

Ayeuna, kalayan langkung hiccups sareng ngareureuhkeun, debat tiasa janten langkung sengit ti kantos dina waktos anu caket.

#bet365 #pikeun #Ngareureuhkeun #Kagiatan #Marketing #Salila #pamakaman #Ratu