Red lottery balls

Bendahara Massachusetts ngadorong lotre Propinsi Online

Bal lotre beureum

Massachusetts keur pressured ku bendahara na pikeun legalize lotteries online. [Image: Shutterstock.com]

Nuturkeun moméntum

pajabat Massachusetts nelepon ka legislatif kaayaan legalize lotteries online salian tohan olahraga.

Kalawan olahraga tohan diatur pikeun buka online, Kuring kasampak maju ka gawé bareng legislatif pikeun tetep lotteries bahya.

“Kuring bungah yén legislatif ngajalajah cara anyar pikeun ngahasilkeun pendapatan sustainable pikeun nagara dina sési ieu,” saur Bendahara Massachusetts Deborah Goldberg. “Kalayan tohan olahraga diatur pikeun buka online, Kuring kasampak maju ka gawé bareng legislatif pikeun tetep lotteries bahya”.

The push tambahan sumping sanggeus Bill Pangwangunan Ékonomi panganyarna maréntah yén Massachusetts bakal pas asup kana ékosistem tohan olahraga. Masa depan iLottery ogé dibahas, sanaos sababaraha masalah naék dina minggu-minggu saatosna. Klausa anu paling kontroversial aya hubunganana sareng kamungkinan pangurangan pajeg $ 3 milyar anu ditugaskeun ku aturan anyar.

Nangtang lotre kaayaan online

pamaréntah kaayaan condong lulus resolusi ngeunaan tohan grup. Dasarna, iraha waé masalah anu kontroversial sapertos tohan olahraga ngalangkungan méja, anggota DPRD sanés nyandak kasempetan pikeun nawaran atanapi konsési dina ide anu sami, naha éta pajak nagara, peraturan lotre, atanapi kontrol dana kaulinan.

Aya pangecualian pikeun aturan ieu, sabab nagara-nagara tangtu milih pikeun nganyahokeun hiji masalah dina hiji waktos. Sanajan kitu, Massachusetts Sigana poised pikeun gabung grup badag robah-makers.

pihak geus gagal pikeun nyetél sistem load balancing dijieun ku nangtung anyar

Tapi, saméméh kamajuan salajengna bisa dijieun, anggota DPRD kudu satuju kana distribusi dana pajeg. Pihak geus gagal pikeun ngatur sistem load balancing dijieun ku vertikal anyar, sarta versi diropéa tina tagihanana teu acan diajukeun.

Nalika tohan olahraga mangrupikeun jaminan anu caket, iLottery henteu acan. Kabeneran pikeun proponents lotre online, versi saméméhna tina tagihanana kaasup rinci penting ngeunaan operasi tohan olahraga anyar, kayaning nalika sportsbooks bakal ngajalankeun, nu masih ninggalkeun rohangan pikeun maneuver.

Goldberg tetep steadfast dina pamanggih yén iLottery bakal greatly mantuan nagara.

“Lamun anggota balik ragrag ieu finalize RUU Pangwangunan Ékonomi, Kuring ajak aranjeunna ngidinan lotteries nawarkeun produk online,” ceuk Goldberg. “Kami siap nyebarkeun hiji iLottery aman tur dipercaya kalawan kamampuhan pikeun ngahasilkeun dollar tambahan signifikan pikeun nagara, malah malah ngaleuwihan sharing tina tohan olahraga.”

Lingkungan sareng latar

Pajabat nagara Massachusetts diperkirakeun beuratna dina seueur belanja sareng inisiatif kawijakan sapanjang sésana taun. Henteu aya jadwal langsung, sareng résolusi naon waé tiasa dilakukeun.

Massachusetts boga infrastruktur hébat nyetél pikeun komunitas tohan na. New England Patriots, Boston Celtics, sareng Boston Red Sox mangrupikeun tim anu pang populerna di olahraga masing-masing, anu kedah ngajanjikeun spillover anu santun kana dunya tohan olahraga.

iLottery nangtung pikeun kauntungan tina popularitas projected tohan olahraga, sakumaha pausahaan kaulinan geus boga suku di panto. Gampangna aksés online ogé bakal ngagampangkeun pikeun ngahontal panangan konsumén.

Total pendapatan ngahontal $5.25 milyar, jumlah pangluhurna katilu dina 49 taun operasi.

Kira-kira waktos ieu taun ka tukang, Goldberg ngungkabkeun yén lotre nagara Massachusetts ngahasilkeun kauntungan bersih $ 979 juta salami 2020. Total pendapatan nangtung $ 5,25 milyar, total katilu pangluhurna dina 49 taun operasi. Éta ogé taun kagenep berturut-turut yén pendapatan ngaleuwihan $ 5 milyar.

“Kuring nganuhunkeun ka konsumén satia kami sareng reueus kana padamelan anu dilakukeun ku tim Lotre sareng mitra ritel khusus pikeun ngaropea operasi pikeun terus ngahasilkeun bantuan lokal anu penting,” saur Goldberg dina laporan éta. “Dina waktos urang nyanghareupan tantangan, sumber daya ieu langkung penting pikeun kota urang.”

#Bendahara #Massachusetts #ngadorong #lotre #Propinsi #Online