Piles of cash

Belanja Iklan Judi Online AS Bisa Ngahontal $1.8B ku 2022

Tumpukan kas

operator judi online AS diperkirakeun méakkeun $ 1,8 milyar taun ieu iklan kurban maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

pamutahiran badag

Sportsbook AS sareng operator iGaming parantos nyéépkeun iklan dina taun ieu pikeun ngamankeun pangsa pasar sabisa.

ngaronjat 80% sataun-leuwih-taun

Dina 2021, operator judi online AS nyéépkeun kira-kira $ 1 milyar pikeun ngiklankeun panawaranana. BIA Advisory Services ngira-ngira yén angka ieu bakal luncat ka $1.8 milyar pikeun 2022, anu bakal ngagambarkeun paningkatan 80% sataun-ka-taun.

Perkiraan firma panalungtikan industri média kalebet iklan pikeun tohan olahraga sareng kasino online. Dina laporan na, BIA Advisory Services ceuk “vertikal tina bisnis judi online nampilkeun dorongan neraskeun ka sellers média lokal operasi di nagara bagian mana judi nyaeta légal.”

Poténsi leveling off

ngobrol jeung Wall Street JournalNicole Ovadia, wakil presiden analisa sareng ramalan di BIA Advisory Services, ngarepkeun belanja pariwara disebarkeun rata taun payun, ngahontal sakitar $1.9 milyar. Nanging, éta nganggap yén nagara bagian California anu pangpadetna henteu ngaluncurkeun séktor tohan olahraga. Ieu bakal langkung jelas dina bulan Nopémber, kalayan referendum anu bakal dilaksanakeun dina topik éta.

Aya loba alesan pikeun kanaékan signifikan dina belanja iklan dina 2022. Salah sahiji panggerak badag nyaéta peluncuran pasar tohan olahraga New York, nu geus rutin kaayaan pangalusna-ngajalankeun dina watesan nyekel saprak bulan kahiji na. Piala Dunia FIFA dina ahir taun ogé disetél pikeun ngahasilkeun seueur kagiatan tohan olahraga, kalayan kompetisi maén bal internasional ngan ukur dilaksanakeun unggal opat taun.

Sababaraha operator motong deui

FanDuel, Caesars, sarta DraftKings geus mingpin jalan lamun datang ka méakkeun ad, mayar ratusan juta dollar nyobian pikeun meunangkeun pamaké anyar. Dina Q4 2021, DraftKings nyéépkeun $278 juta pikeun usaha pamasaranna.

sajumlah operator tohan ngurangan

Sababaraha pamikir sareng pemirsa industri parantos naroskeun kabijaksanaan nyéépkeun artos anu ageung pikeun iklan. Kanyataanna, sababaraha operator tohan motong deui sanggeus sadar maranéhna teu bisa bersaing. Caesars na WynnBET dua operator anu geus komitmen ka nyata ngadalikeun belanja iklan maranéhna.

Sanajan sababaraha operator geus dipilih pikeun motong deui, sababaraha nagara bagian kamungkinan siaran olahraga tohan taun hareup, kayaning Ohio, Massachusetts, sarta Maryland. The booming awal dina belanja iklan di nagara éta kamungkinan salaku operator bajoang mangtaun foothold a.

#Belanja #Iklan #Judi #Online #Bisa #Ngahontal #18B