Writing check

Bank nampik ras diskriminasi klaim kasino cék

Pariksa tulisan

Kalima Bank Katilu geus nampik sangkaan yén pagawé na racially discriminated ngalawan hiji hideung awewe anu nyoba kas cek kasino. [Image: Shutterstock.com]

Pencét jackpot nu

Kalima Bank Katilu geus nampik klaim yén éta racially discriminated ngalawan awéwé hideung di Michigan ku nolak kas cek kasino nya. Lizzie Pugh geus Filed a gugatan féderal ngalawan bank sanggeus manéhna teu bisa kas kaluar nya lima angka kasino jackpot win di lokasi Kalima Bank Katilu.

gugatan teu nangtukeun jumlah pasti tina cek

The 71 taun heubeul meunang jackpot maén mesin slot dina Soaring Eagle kasino jeung Resort di Gunung Pleasant. Anjeunna ngadatangan harta sareng grup garéja nalika anjeunna meunang hadiah anu ageung. Pugh mutuskeun mayar pajeg on winnings kasino na, narima sésana hadiah duit na dina bentuk cek, kitu ogé jumlah leutik tunai.

Gugatan teu nangtukeun jumlah pasti tina cék, ngan detailing yén cék total lima digit.

Masalah di bank

Sababaraha poé sanggeus meunangna, Pugh mutuskeun pikeun deposit winnings kana bank-Na. Anjeunna nyobian nyetél rekening tabungan pikeun neundeun artos tapi tilu karyawan awéwé bodas di lokasi Kalima Bank Katilu panginten cek éta palsu. Salah sahiji anggota staf disangka nyobian nahan cek.

disimpen di bank Chase dina dinten anu sami tanpa masalah

Geus saprak geus dikonfirmasi yén cék téh valid. Éta ngagaduhan alamat sareng logo kasino di dinya, ogé nami lengkep Pugh sareng alamat bumi anu sami sareng lisénsi supirna. Anjeunna tungtungna émut cek sareng disimpen di bank Chase dina dinten anu sami tanpa masalah.

Ngomentaran cobaan éta, Pugh nyarios: “Pikeun aya anu nuduh anjeun maling? Abdi yuswa 71 taun. Naha kuring bakal maling cek sareng nyobian artosna?” Keponakanna pamustunganana ngabujuk anjeunna pikeun ngajukeun gugatan, nyebat kajadian éta “ngalanggar hak-hak sipilna.”

Pugh negeskeun yén anjeunna mimitina digedékeun di Alabama dina waktos rasisme éta rampant. Cenah anjeunna subyek bullying salaku hiji-hijina budak hideung di sakola na.

Katilu Kalima Bank ngabales

Salaku dilaporkeun ku Detroit Free Pencét, a spokesperson pikeun Kalima Bank Katilu geus ngaluarkeun hiji pernyataan denying dugaan ngeunaan gugatan teh. Anjeunna negeskeun yén bank mangrupikeun lembaga anu komitmen pikeun nawiskeun perbankan anu tanggung jawab sareng adil sareng ngalarang diskriminasi nanaon.

Pangacara Pugh nyaéta Deborah Gordon, anu nanganan kasus anu sami dina taun 2020. Anjeunna ngagugat bank saatos bank nampik mayar cek padumukan klienna. Bank ahirna ngaluarkeun hapunten sareng ngabéréskeun kasus éta sacara pribadi.

Pernyataan éta ogé negeskeun yén pagawé bank nampi pelatihan pikeun ngabantosan aranjeunna nyayogikeun kabutuhan masarakat “bari ngaminimalkeun poténsial résiko panipuan.” Bank ngaklaim yén fakta pasualan béda ti anu dijelaskeun dina gugatan sareng karyawan na dina dinten kajadian éta nuturkeun prosedur anu diperyogikeun.

#Bank #nampik #ras #diskriminasi #klaim #kasino #cék