New York Yankees logo

Bally janten resmi NY Yankees Olahraga tohan Mitra

logo New York Yankees

Bally Bet ayeuna parantos ngagabung salaku pasangan tohan olahraga New York Yankees resmi. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Bally Bet ayeuna resmi New York Yankees olahraga tohan pasangan. Bally’s Corporation ngumumkeun detil perjanjianna sareng waralaba Liga Utama Baseball (MLB) anu paling dihias dina Senén.

bakal meunang aksés ka kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee

Salaku bagian tina deal, Bally urang bakal tiasa ngagunakeun rupa designations pamasaran jeung mérek dagang ti New York Yankees. Perusahaan ogé bakal kéngingkeun aksés kana kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee, sapertos iklan LED sapanjang tempat éta.

Salian Bally Bet janten pasangan tohan resmi pikeun juara Dunya Series 27-waktos, Bally Casino ayeuna mangrupikeun pasangan iGaming tim, Bally Play mangrupikeun pasangan bebas-maén, sareng Monyet Knife Fight mangrupikeun pasangan olahraga fantasi sapopoé. . Salaku tambahan, Bally’s Casino Atlantic City ayeuna mangrupikeun pasangan Yankees.

Ngalegaan jangkauan operator

Kapala Operating Officer Bally Interactive Amérika Kalér Adi Dhandhania ngabagéakeun deal sareng Yankees, nyatakeun yén partnership “bakal masihan Bally Bet sareng merek Bally Interactive kami anu sanés pisibilitas di New York.” Kasapukan éta mantuan operator pikeun dilegakeun jangkauan média na, sakumaha Yankees éta tim pang populerna jeung suksés dina sajarah MLB.

Bally’s Interactive mangrupikeun tohan olahraga sareng divisi digital Bally’s Corporation sareng kalebet Bally Bet, Bally Casino, Bally Play sareng Monyet Knife Fight merek.

New York Yankees Wakil Présidén Senior of Partnerships Michael J. Tusiani spoke ngeunaan pikagumbiraeun tina gawé bareng Bally urang, nyebutkeun yen “Kami miharep yén branding maranéhanana di Stadion Yankee babarengan jeung Dursasana customer dina Stadion bakal greatly nguatkeun sakabéh ayana kaulinan Bally di New York. ”

FanDuel parantos janten pasangan tohan Yankees resmi.

Tumuwuh operasi

Bally Bet nyaéta operator tohan olahraga online kasalapan sareng final pikeun langsung di pasar New York, diluncurkeun dina bulan Juli. Merek tohan olahraga ayeuna gaduh ayana di lima nagara bagian anu sanés: Arizona, Colorado, Iowa, Indiana, sareng Virginia. Éta ogé ngagaduhan rencana pikeun diluncurkeun di Ontario, Kanada sateuacan akhir taun 2022.

Bally urang Corporation mangrupakeun Bursa Saham New York parusahaan didaptarkeun nu owns tur ngatur 16 casinos di 11 nagara bagian, kitu ogé Bally urang Interactive.

Bally Bet nyaéta operator kaulinan resmi NBA, WNBA, NBA, NHL sareng MLB. Geus asup kana partnerships sarupa jeung tim olahraga utama lianna, kaasup nu NHL urang Nashville Predator, nu NFL urang Cleveland Browns, sarta WNBA urang Phoenix Mercury.

#Bally #janten #resmi #Yankees #Olahraga #tohan #Mitra