All posts by Krin Craig

Stacey Abrams Hayang Legalize Tohan Olahraga di Géorgia

Stacey Abrams

Calon gubernur Géorgia Stacey Abrams hayang legalize judi jeung olahraga tohan dina kaayaan dirina. [Image: Shutterstock.com]

Teu sugema ku nu boga kalungguhan

Calon gubernur Géorgia Démokratik Stacey Abrams nembe diumumkeun rencana ékonomi anyar nu bakal legalize kasino judi sarta tohan olahraga.

anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu dipikahoyong.”

Abrams, salah sahiji Demokrat anu paling boga pangaruh ayeuna di kantor, parantos nyepetkeun seueur masalah ékonomi Georgia ayeuna ka Gubernur Brian Kemp ayeuna, nyatakeun yén “anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu anjeunna resep” sareng “ieu ékonomi anu anjeunna ciptakeun.” ” atanapi henteu.”

kampanye Abrams pikeun kasino légal judi saluyu jeung rencana na ngahontal panongton lega. Anjeunna ngarepkeun yén mawa langkung seueur pamilon kana ékonomi bakal nyéépkeun langkung seueur artos ka minoritas sareng pamilik usaha lokal.

tohan olahraga Géorgia meunang shot

Olahraga tohan teu légal mana di Géorgia. Anggota DPRD nagara ngalakukeun usaha anu wani dina 2021 sareng 2022 tapi ditutup sateuacan ngamankeun sora anu diperyogikeun.

Abrams, kumaha oge, hayang make kasino judi jeung revenues tohan olahraga pikeun mantuan ngabiayaan program bantuan keuangan. Ngaliwatan ieu, anjeunna bakal tiasa investasi deui di nagara éta tanpa ngarobah alokasi cadangan anu tos aya.

ngulik proyék poténsi milyaran aya dina dana dampak ékonomi “

“Ieu bakal janten sumber panghasilan permanén pikeun mastikeun aksés anu langkung ageung kana pendidikan,” saur Abrams. “Studi éta ngarencanakeun poténsi milyaran pikeun aya dina dana dampak ékonomi anu henteu ngan ukur ngabiayaan usaha urang pikeun ngeusian sareng ngalegaan Beasiswa Harapan, tapi ogé bakal nyayogikeun Georgia kasempetan ékonomi énggal anu tiasa ngembangkeun padamelan sareng ngajantenkeun ékonomi urang langkung kuat pikeun sadayana. . ”

Dua per tilu Sénat Georgia sareng Déwan Perwakilan Rakyat kedah nyatujuan usulan éta sateuacan tiasa angkat ka pamilih.

Tujuan anu sanés dina rencana Abrams kalebet kuliah téknis gratis pikeun warga di nagara éta, dana pertumbuhan usaha leutik, pembaharuan tawaran kontrak, ékspansi Medicaid, sareng aksés langkung gampang ka sakola pertanian.

Ngukur iklim

Dina 11 Agustus, FiveThirtyEight ngagaduhan incumbent Kemp ngarah Abrams dina polling, 48,9% dugi ka 44,0%. Platform tohan olahraga tetep janten pilar konci dina jalan satapak kampanye na.

Urang tiasa nanggung éta sareng urang kedah.”

“Urang bisa nanggung eta jeung urang kudu,”Sa Abrams lamun ngobrol ngeunaan tohan olahraga légal.

Georgians kudu optimism yén ahirna bakal aya parobahan, sanajan mimiti 2022 pasamoan législatif gagal pikeun ngahasilkeun panerapan anyar. Speaker DPR David Ralston saméméhna ngomong: “… aya kahayang Kuring geus kungsi katempo saméméh ngalakukeun hiji hal.”

Peach State bakal janten pasar anu lumayan pikeun seueur operator upami pasar dibuka. Atlanta Falcons, Atlanta Hawks, Atlanta Braves, sareng Atlanta United FC mangrupikeun atraksi utama dina olahraga masing-masing.

The Georgia Bulldogs, juara nasional maén bal kuliah, ogé bakal narik sababaraha adonan anu serius. Kaulinan Championship nyalira gaduh diperkirakeun $ 1 milyar sadunya unggal taun.

Géorgia ogé boga kasempetan pikeun megatkeun precedent régional ku legalizing tohan olahraga. Hiji-hijina nagara tenggara anu nawiskeun jasa kaulinan olahraga nyaéta Tennesse sareng Mississippi, atanapi upami istilah “régional” diliberalisasi, Propinsi Sulawesi Tenggara sareng Louisiana, ngantosan kaputusan pengadilan ngeunaan deal Florida.

Pamilihan gubernur Georgia bakal dilaksanakeun dinten Salasa, 8 Nopémber.

Tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,3 milyar di AS dina 2021, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun.

#Stacey #Abrams #Hayang #Legalize #Tohan #Olahraga #Géorgia

Kalamba Kaulinan CCO Ngabahas Rumble Ratz Megaways

Andrew Crosby

Sateuacan sékrési Rumble Ratz Megaways, VSO News parantos nyarios sareng Kalamba Games CCO Andrew Crosby pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési anu bakal datang.

Inovasi mangrupakeun konci

Ngaliwatan dasarna di Malta sarta Polandia, Kalamba Kaulinan geus nyadiakeun online inovatif liang pikeun industri judi saprak 2016. supplier nu kiwari leuwih 70 judul pikeun ngaranna, kalawan téma mimitian ti dataran Afrika ka kapal bajak laut Karibia. .

Pelepasan Kalamba anu bakal datang, Rumble Ratz Megaways, nembé parantos suksés VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu. Genep-reel Megaways slot diatur dina dunya mouse dina quest pikeun emas – jeung ucing jahat.

Sateuacan pertandingan resmi disiarkeun dinten Rebo, VSO News diuk handap kalawan lulugu komérsial Kalamba Andrew Crosby pikeun wawasan inovasi slot jeung release anyar sorangan.

Anu mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Kalamba Games sareng peran anjeun dina perusahaan?

Kalamba parantos aya ti taun 2016, janten sakitar lima taun. Dua ko-pendiri kami gaduh seueur pangalaman dina dunya kaulinan.

Mimitina, kaulinan Kalamba disebarkeun ngaliwatan program Relax Gaming Silver Bullet, tapi ayeuna urang ogé gaduh Server Kaulinan Jauh sorangan, BullsEye, dimana urang ngabentuk perjanjian platform-to-platform sareng operator langsung. Éta hartina sakabéh rentang kaulinan urang geus sadia, total sabudeureun 70+ judul.

Kuring ngagunakeun pangalaman kuring saméméhna pikeun nyobaan ningkatkeun produk sorangan

Kuring pribadi ngagabung Kalamba dina Maret taun ieu sanggeus lima taun stint kalawan Relax sarta saméméh éta, abdi éta kapala kasino jeung Bapak Héjo. Teras, sateuacan éta, kuring damel tujuh taun sareng NetEnt. Kalayan Kalamba kuring ngatur Pemasaran, Manajemén Akun sareng Departemén Komersial. Kuring ogé boga leungeun dina ngamekarkeun produk ahir, jadi kuring make pangalaman saméméhna kuring nyoba ngaronjatkeun produk sorangan.

Dumasar kana sagala pangalaman éta, kumaha saur anjeun pamaén slot modern pilari di buruan?

Kecap inovasi sok dipaké tapi lamun bisa innovate on mékanika kaulinan aya na judul populér lajeng éta hiji hal pikeun meunangkeun pamaén bungah ngeunaan. pamutahiran konstan dina hal ieu mangrupa hal kuring néangan salaku pamaén slot sorangan. Nalika kuring leres-leres muka halaman wéb sareng maén dina sékrési panganyarna, hal anu kahiji anu kuring lakukeun nyaéta pariksa mékanika sareng ningali naha kuring tiasa ngahubungkeun éta kana kaulinan anu kuring resep baheula.

Ayeuna kana Rumble Ratz Megaways, pelepasan anu bakal datang. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Kami nandatanganan perjanjian lisénsi sareng Big Time Gaming, anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan Megaways kana judulna. Ieu sanes kaulinan Megaways baku Anjeun. Ieu muterkeun pisan béda jeung Kaluaran séjén kaluar dinya.

beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set

Biasana, mun anjeun maénkeun kaulinan Megaways, anjeun boga angka béda tina odds Megaways. Kalawan Rumble Ratz, beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set. Lamun darat dina cheeseboard handapeun salah sahiji beurit, eta bisa ningkatkeun cara meunang dina spin hareup jeung spin babarengan sanggeus éta nepi ka ucing mucunghul di luhur sarta mulih reels ka kaayaan aslina.

Ieu kaulinan on Megaways jeung pasti moal baku. Jigana éta naon metot ngeunaan eta. Sajaba ti éta, anjeun boga meuli bonus atawa fitur ‘HyperBonus’ dimana Anjeun bisa meuli bonus, tur aya tilu tipena béda multipliers varying.

Lian ti éta, kuring nyangka éta ngan ukur téma abad pertengahan anu unik sareng kuring resep kanyataan yén aya ucing di jerona anu sok nongkrong di tukangeun patandingan ngantosan muncul. Ku kituna éta bener senang teuing.

Kumaha ideu mimiti muncul?

Kuring teu pribadi aub kalawan gagasan awal sakumaha eta dimimitian saméméh kuring ngagabung parusahaan. Najan kitu, anjeun biasana meunang ide ka montir a lajeng tim math meunang aub ningali lamun bisa neruskeun kalawan gagasan atawa henteu. Bisa jadi teuing volatile atawa meureun aya hal dina konsép anu bisa abused.

Gayana bakal cocog sareng modél matematika éta

Upami anjeun teras kéngingkeun keletik anu ageung sareng sadayana resep kana éta, maka anjeun nuju nuju ka gaya maén seni. Gaya bakal cocog model matematik di tengah.

Naon deui anu disiapkeun Kalamba Games?

Kami parantos nyiptakeun fitur kaulinan anu pikaresepeun sapertos anu kantos – disebut Hit ‘N’ Roll. Dina kaulinan bonus sorangan, Anjeun meuli fitur lajeng meunang kabayang spinning. Dina roda éta, anjeun bisa meunang nepi ka 50.000x stake Anjeun, jadi lamun bener ningkatkeun jumlah alungan anjeun bisa spin sarta anjeun bisa nempo 1.000.000+ nilai ngaliwatan.

Ieu nyiptakeun pikagumbiraeun nyata dina kaulinan, ku kituna urang mimiti nambahkeun fitur kana judul urang nu bakal datang. Salah sahiji kaulinan sapertos nyaéta Joker Lanterns, dumasar kana judul Joker Supreme sareng Joker Max anu populér. Teras urang bakal ngagaduhan Joker Max Hit ‘N’ Roll sareng Goblins sareng Gemstones Hit ‘N’ Roll ogé.

Ogé, kaulinan Megaways munggaran urang téh Machina sarta kami bade ngadamel Machina Reloaded Megaways, nu bakal tweaked ti aslina. Éta bakal kaluar dina 22 Séptémber. Ogé, abdi teu tiasa ngaleupaskeun rinci acan, tapi awas pikeun release game premium on November 30th. Ieu bakal kaulinan Megaways pisan metot.

#Kalamba #Kaulinan #CCO #Ngabahas #Rumble #Ratz #Megaways

Gambar Sadayana dina poker profésional

Lalaki topeng nyekel kartu maén

Irlandia poker pro Dara O’Kearney ngécéskeun naon sababna gambar penting nalika maén poker profésional. [Image: Shutterstock.com]

Irlandia ngeusi final

Dina 1999, Irlandia Noel Furlong janten non-Amérika munggaran anu meunang Acara Utama Dunya Series of Poker (WSOP). Méja panungtungan éta endah sabab ogé diulas dua urang Irlandia lianna. Salah sahijina nyaéta pamaén Irlandia anu kasohor, Padraig Parkinson. Parky panginten henteu meunang perang dina dinten éta tapi anjeunna meunang perang, sabab omongan méja na sareng ayana lucu ngajantenkeun anjeunna janten superstar média instan nalika subuh jaman TV poker.

Nalika istirahat tuang di Irlandia Open sababaraha taun ka pengker, kuring naros ka babaturan sareng kolega kuring VegasSlotsOnline News panulis David Lappin kumaha anjeunna meunang. Anjeunna katingali ambek-ambekan janten kuring henteu ngarepkeun laporan anu riang. Anjeunna nunjuk hanjelu dina méja tukangeun kami sareng nyarios:

“Éta budak heubeul, George, ngan drove kuring gélo.”

A glance leuwih taktak kuring némbongkeun yén anjeunna ngawangkong ngeunaan George McKeever. Deui dina 1999, George éta anggota katilu tina triad Irlandia dina éta tabel final WSOP. Ieu oge tunai katilu WSOP Main Acara George urang, ku kituna dina sababaraha cara, anjeunna paling ngalaman ti tilu, sanajan anjeunna flies handapeun radar nu.

Maén buta

George pohara alus dina ngalayang dina radar. Salah sahiji kahiji kalina kuring papanggih anjeunna dina acara samping on Galway urang munggaran Inggris jeung Irlandia Poker Tour (hiji acara dimeunangkeun ku legenda Parky). Kuring idly nanya ka George kumaha anjeunna nuluykeun Acara Utama. Anjeunna ngajelaskeun yén anjeunna parantos ngalangkungan gelembung pondok sareng rusak teu lami saatosna. Kuring braced sorangan pikeun teu bisa dihindari “budak ngora peupeus Aces abdi kalawan Genep Dua” carita ngéléhkeun goréng. Sabalikna, George nyarios ka kuring kumaha persisna anjeunna ditransfer kana méja TV. Nempel kana tumpukan pondok dina méja pinuh pamaén online agrésif jeung tumpukan, eta bisa sigana yen prospek survival George urang suram. Tapi nalika anjeunna nyarios ka kuring ku panonna, saatos ngevaluasi méja, anjeunna ngadamel rencana:

“Janten pamuda anu agrésif ieu ngangkat buta ageung kuring deui, sareng artos ngora anu agrésif deui mumbul deui. Kuring disebut kaluar ka curtain badag sarta duanana kasampak bit curiga. flop hadir kalawan tilu kartu low, cek kuring, bet budak kahiji, panggero budak kadua, na kuring nyorong sagalana. ”

Nalika anjeunna nyarios kieu ka abdi, Teu sangka sabaraha hate ngabogaan handap atawa tengah salah sahiji korsi maranéhna. Duanana ngalipet kasampak disgusted. Kuring nanya ka George naon leungeun-Na. URANG? Top set?

“Oh, teu terang. Abdi henteu ngagaduhan alesan pikeun ningali kartu kuring janten kuring henteu kantos ngalakukeun.

Nalika kuring nyarios ka Parky carita ieu engké, anjeunna seuri sareng mastikeun:

“Éta George. Sarerea nganggap anjeunna salaku Embah anu ramah di méja tapi anjeunna parantos ngarampog ka urang sadayana salami 30 taun.

Ukuran bet ngabejaan

leungeun cocking David di Irlandia Buka dimimitian ku George 2.5xing ti posisi telat. David cukup pinter ningali kumaha jalma maén tinimbang ngan ukur damel tina kumaha aranjeunna kedah maén. Anjeunna parantos ningali George nyampur naékkeun gajina antara 3,5x sareng 2,5x. Unggal waktos anjeunna nembongkeun 3,5x éta premium, AK atanapi JJ tambah. Kabéh 2,5x nu kudu staked nyaeta kapamilikan tipe A4 na J10.

Yakin yén anjeunna gaduh alungan anu terang, David ngabuka, tohan tilu lampu dina tombolna. Narilep deui ka George, anjeunna gancang bet opat. Saatos David narilep dina protés, George némbongkeun anjeunna leungeun anjeunna teu kudu, AK.

Nalika anjeunna ngangkat chip, anjeunna neuteup ka David kalayan panonna sareng naros:

“Kuring panginten anjeun terang ukuran patok, sanés, budak?”

pamaén poker Live dipaké pikeun digawé ti generalisasi dumasar kana penampilan. Kolot salawasna mibanda eta, tapi anak hooded pernah. Awéwé teu nyaho naon tiis lampu opat bet, sedengkeun lalaki kalawan Beats pernah boga leungeun nalika anjeunna tiis Crawling. Kanggo sabagéan ageung, klise ieu akurat, tapi seueur pamaén anu pangsaéna kauntungan tina maén stereotypes. Naha éta hiji lalaki heubeul kawas George sanggup exploiting gambar na dina situasi paduli kartu na atawa lalaki ngora diuk di dinya sabar peddling kacang, maranéhna nyieun duit ku pamikiran ngeunaan naon lawan maranéhanana nyangka aranjeunna ngalakukeun, lajeng ngalakukeun sabalikna.

Perang leveling

Méja awal kuring sorangan dina taun éta rada kumuh, sabab kuring terang seueur anu sanés salaku sato galak online ngora. Aya ogé hiji sato galak heubeul online, hiji lalaki kuring ngan kenal salaku Phil Peters sabab anjeunna refuses ngabejaan kuring ngaran online na sanajan anjeunna terang milik kuring. Phil Sigana mah anjeunna di 80s na, tapi maén kaulinan anu paling 18 olds bakal sieun keur teuing slow. Duit ngora dina tabél jelas nganggap anjeunna (sarta meureun kuring) patut eta, Tapi sanggeus aranjeunna parah dina sababaraha perang klik munggaran kalayan Phil, aranjeunna kapaksa reassess.

Phil ngagaduhan posisi langsung ka kuring, janten kuring mutuskeun pikeun ngeureunkeun anjeunna ti mimiti dugi ka kaayaan anu saé. Saatos Scandi ngora dibuka ka minimum handapeun gun jeung lolobana tabel disebut, Kuring mencet tombol. Scandi mikir sareng ngaklik éta. Sanggeus dulur kaluar tina jalan, kuring diklik deui, masih teu yakin anjeunna boga leungeun. Tungtungna, sanggeus pamikiran jero, anjeunna narilep, withdrawing comment handap ti Phil:

“Baheula jaman kuring, urang disebut … perang leveling.

#Gambar #Sadayana #dina #poker #profésional

xQc Tuduh Bloomberg judi Misinformation

logo Bloomberg

Streamer Twitch Judi xQc parantos naroskeun klaim anu dilakukeun ku artikel Bloomberg ngeunaan hubunganana sareng platform judi populér. [Image: Shutterstock.com]

Angka teu akurat

Populér judi Twitch streamer Felix “xQc” Lengyel geus dikritik a Bloomberg artikel nu nyieun klaim ngeunaan sabaraha duit manehna ngajadikeun salaku pasangan judi utama na. Tulisan éta nyatakeun yén xQc ngabantosan platform judi Stake ngahasilkeun kira-kira $ 119 juta salaku hasil tina pamirsa anu nganggo kode promo streamer.

maen judi jumlah signifikan

Tulisan, diterbitkeun minggu kamari, nyatakeun: “Dina Méi, Lengyel nyarios kode promosi anu anjeunna bagikeun dina Twitch nyababkeun $ 119 juta ka Stake.” Ieu nunjukkeun yén streamer ngarahkeun sajumlah ageung jalma ka platform sareng aranjeunna ngabahayakeun sajumlah ageung.

xQc tackle artikel dina aliran minggu ieu. The Kanada ngaklaim yén angka $119 juta sagemblengna taliti.

xQc ngajelaskeun

Numutkeun katerangan xQc, angka $119 juta dicutat ku Bloomberg nyaritakeun naon xQc tohan on via platform Stake. Gantina ngeunaan karugian pemirsa na ‘, nyebutkeun xQc yén inohong ngagambarkeun jumlah total sadaya bets anjeunna geus disimpen salila periode sual. Streamer percaya yén Bloomberg kalebet data anu nyasabkeun pikeun nyiptakeun sababaraha jinis narasi.

xQc mangrupikeun salah sahiji streamer anu pang populerna di Twitch, saatos ngumpulkeun sakitar 11 juta pengikut. Anjeunna geus kalibet dina sagala rupa jenis judi , kaasup online liang , kaulinan tabel sarta tohan olahraga.

xQc butuh waktu pikeun aliran diréaksikeun Bloomberg artikel pikeun nembongkeun inohong pasti ayeuna dina akun Stake na. Ti Méi nepi ka 7 Agustus, anjeunna bet leuwih ti $685 juta. Éta inohong direcah jadi 656.376 bets misah hasilna 63.057 kameunangan sarta 583.405 karugian. Sanajan kitu, dina waktu artikel nu dimaksud Méi, xQc ceuk anjeunna bet $ 119 juta.

Streamers dilabélan Bloomberg “bodo” artikel sarta ngomong yén anjeunna pernah sabenerna diwanohkeun kodeu promo anjeunna sakuduna dituju.

Kasalempang aliran judi

Bari xQc geus kajawab sababaraha akurat dina laporan na on eusi judi kedutan, aya gerakan tumuwuh pikeun curb jenis ieu aliran. Seueur jalma sareng grup gaduh prihatin ngeunaan kumaha aliran ieu tiasa mangaruhan pemirsa, nganormalkeun karugian ageung ngalangkungan judi.

leungit ampir $ 13 jutaan judi

xQc ngaku kaleungitan $ 1,8 juta dina April taun ngaliwatan na judi . Twitch séjén nonjol judi streamer, Tyler “Trainwrecks” Niknam dipedar saméméhna dina taun kumaha anjeunna leungit ampir $ 13 juta alatan judi . Seueur jalma ogé ngangkat prihatin ngeunaan kurangna transparansi ngeunaan tawaran streamer populér ieu sareng platform judi.

Sanajan masalah, influencers judi ieu tumuwuh dina popularitas. Dina Méi, kategori slot streaming retakan luhureun sapuluh kategori paling-diawaskeun bulan pikeun kahiji kalina.

#xQc #Tuduh #Bloomberg #judi #Misinformation

BetMGM Janten Rakan Tohan NFL Resmi di Kanada

logo NFL di hareup témbok bal

BetMGM ayeuna pasangan tohan olahraga resmi NFL di pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com]

Ngarecah jalan anyar

BetMGM ayeuna mangrupikeun pasangan tohan olahraga NFL resmi di Kanada. operator judi online ngumumkeun pasatujuan multi-taun anyar dimekarkeun on Salasa. Éta parantos janten pasangan tohan olahraga NFL di AS, saatos nandatanganan perjanjian khusus taun ka tukang.

tiasa nganggo logo sareng tanda NFL resmi di Kanada

Salaku bagian tina perjanjian, BetMGM bakal tiasa nganggo logo NFL resmi sareng tanda di sapanjang Kanada sareng ngiklankeun panawaran média digital liga di daérah éta. konsumén BetMGM Kanada ogé bakal meunang aksés ka jenis nu tangtu pangalaman NFL ekslusif.

Ngabagéakeun deal

Diomongkeun ngeunaan ngalegaan partnership jeung NFL, CEO BetMGM Adam Greenblatt ceuk: “Ngalegaan partnership kami jeung NFL ka Kanada susunan panggung pikeun kasempetan luar biasa nalika urang kick off usum bal upcoming.”

Anjeunna ogé dicatet yén BetMGM geus katempo minat kuat ti jalma di Ontario sarta yén deal anyar ngan bakal ngaronjatkeun pangalaman pamaké pikeun bettors ieu.

Unggal usum NFL biasana waktos kritis pikeun operator sportsbook, hasilna volume tohan badag./

Diréktur perusahaan Kanada NFL partnerships Gavin Kemp ogé ngabagéakeun deal, nyatakeun yén BetMGM brings a “platform kaulinan unik pikeun pasar munculna ieu sareng bakal ningkatkeun pangalaman kipas NFL di Kanada dina cara anyar jeung inovatif.”

Pilari pikeun ngaronjatkeun ayana di Kanada

hubungan BetMGM urang ayeuna jeung NFL di AS ngamungkinkeun pikeun meunangkeun aksés ka kasempetan iklan televisi di-game. operator judi ogé boga hubungan jeung leagues olahraga utama lianna sarta tim, nambahan jangkauan na diantara audiences olahraga.

BetMGM mangrupakeun partnership gabungan antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. merek séjén dina payung BetMGM kaasup partypoker, Partéi Kasino, sarta Borgata Kasino.

BetMGM éta salah sahiji operator judi munggaran pikeun ngajalankeun di pasar Ontario dina April. Cai mibanda hiji aktip tur ngajalankeun kasino online tur sportsbook di propinsi Kanada. Salaku otoritas judi Ontario geus komitmen pikeun ngan ngaleupaskeun operator swasta nu patali judi angka sharing unggal kuartal, hese nangtukeun sabaraha ogé BetMGM geus dipigawé jadi jauh di wewengkon. Naon deui, Komisi Alkohol jeung kaulinan Ontario teu ngarilis laporan quarterly saprak peluncuran pasar swasta.

#BetMGM #Janten #Rakan #Tohan #NFL #Resmi #Kanada

Évolusi Ngalengkepan € 340m Nolimit Kota Online Kasino deal

Logo évolusi dina smartphone

Évolusi geus ngumumkeun finalisasi tina deal patut nepi ka € 340 jutaan ($ 347 jutaan) nu nyampurnakeun nu meuli kasino online liang produsén Nolimit Kota. [Image: Shutterstock.com]

Strategi akuisisi agrésif

strategi akuisisi agrésif Évolusi dina spasi kasino online geus katempo brand basis Stockholm nambahkeun slot premanisme Nolimit Kota kana daptar na sanggeus finalizing poéna patut nepi ka € 340 jutaan ($ 347 jutaan).

€ 200m ($204m) tunai upfront pertimbangan

Total tag harga tina akuisisi réngsé, diumumkeun dina siaran warta Senén, diwangun ku hiji tinimbangan upfront tina € 200m ($204m) tunai, ditambah aliran tunai alamiah akuisisi di Nolimit 2022, 2023 jeung 2024 EBITDA capped dina € 140m. ( $ 143 juta). Nolimit City anu berbasis di Malta nyandak Twitter dinten Salasa pikeun ngumumkeun detil pameseran, anu mimiti diumumkeun deui dina Juni:

Kalayan sagala kotak persetujuan pangaturan ticked jeung transaksi resmi ditandatanganan, Évolusi bisa ngawitan capitalize dina banding Nolimit Kota, pamekar liang online kalawan reputasi kritis acclaimed pikeun ngahasilkeun unik tur kontroversial liang .

Deui dina Juni, lulugu Évolusi Jens von Bahr spoke ngeunaan naékna gancang Nolimit popularitasnya alatan rasa humor sarta “gaya unik slot , kadang kalawan tema poék.”

Viva la bédana

Nolimit masihan Evolution kasino online merek anu leres-leres nangtung dina sagara rélatif anu sami. Di VegasSlotsOnline News liang Minggu ieu, Nolimit ngadorong amplop geus on podium leuwih ti 20 kali saprak babak kahiji dimimitian.

Dina laporan kauangan Evolution anu nembé diterbitkeun pikeun Januari dugi ka Juni 2022, CEO Martin Carlesund milih Nolimit pikeun pertandingan anu bakal datang “dina peta jalan 2022”, sababaraha minggu sateuacan perjanjian ditutup.

“Kami hoyong langkung saé, kami hoyong masihan langkung seueur, kami hoyong ngajalankeun langkung gancang – éta naon kami. Dunya robih tapi urang nangtung kuat, ”saur CEO.

Dina rujukan kana dunya ngarobah jeung Nolimit dina napas sarua, Carlesund ngakuan kamampuhan dimungkinkeun pikeun capitalize dina naon hayang segmen tumuwuh tina pasar kasino online, nu unik tur kontroversial liang kalawan sababaraha nurun storyline.

Ngadamel gelombang sareng nyababkeun gangguan parantos janten USP Nolimit, kalayan kaulinan sapertos San Quentin xWays, Inget Gulag, Toilet Punk, sareng Penjara Folsom diantara judul-judul anu paling berprestasi.

Dijero VegasSlotsOnline News Eksklusif bulan kamari, lulugu perwira komérsial sareng diréktur pangurus Nolimit Malcolm Mizzi nyimpulkeun pendekatan merekna nalika ngabahas Penjara Folsom. “Ieu sanes buah sapopoe anjeun / slot lauk. Éta gaduh téma anu langkung poék, anu kalebet narapidana hissing dina korsi listrik.

Sadaya bagian tina strategi

Nolimit ngagabung daptar acquisitions kaulinan digital séjén anu underscore strategi hiji-dipikiran Évolusi pikeun “janten panyadia kaulinan kasino online nomer hiji di dunya.” Pembelian konci dina dua taun ka pengker kalebet Red Tiger, NetEnt, sareng Big Time Gaming.

nyangka kajahatan nyapekeun, hirup ganda rusiah, jeung macet overwhelming”

Carlsund saméméhna geus nyatakeun yén parusahaan na teu hayang “masihan teuing” ngeunaan sesa 2022 pikeun pamaén kasino online. Anjeunna, kumaha oge, nempatkeun bal di pangadilan Nolimit nalika cenah pamaén bisa “nyangka kajahatan grueling, hirup ganda rusiah sarta jams lalulintas luar biasa”.

#Évolusi #Ngalengkepan #340m #Nolimit #Kota #Online #Kasino #deal

Jake Paul ngangkat $ 50M pikeun Olahraga Anyar tohan ngamimitian tohan

Jake Paul

Jake Paul nampi dana $ 50 juta pikeun Betr, perusahaan tohan olahraga anu anjeunna diadegkeun. [Image: Shutterstock.com]

Ngembangkeun pangwangunan

Sensasi Internét sareng petinju Jake Paul terjun kana dunya judi kalayan pengumuman panganyarna na: nyiptakeun platform tohan mikro.

Paul 25 taun ngungkabkeun dina Senén yén anjeunna sareng ahli industri Joey Levy parantos gawé bareng pikeun ngabentuk Betr. Kantor pusatna di Rajana, eta ngaklaim janten pasar munggaran mikro-fokus langsung-to-konsumen olahraga tohan outlet.

Paul sareng Levy nampi dana $ 50 juta sareng Travis Scott, Ezekiel Elliott, Richard Sherman, Dez Bryant sareng DeSean Jackson judulna daptar selebritis investor.

Difokuskeun bets mikro

Bagian tina perusahaan Betr bakal museur kana nyieun acara ceramah anyar, “BS w / Jake Paul,” hosted ku ko-pendiri sorangan. Anjeunna bakal gabung babaturan selebritis na sakuliah industri.

“Kuring henteu resep tohan olahraga dugi ka kuring diwanohkeun kana tohan mikro,” saur Paul, anu kadaptar presiden Betr. “Micro-tohan mangrupikeun TikTok-ifikasi tina tohan olahraga sareng kuring bungah pikeun ngabawa ka massa ngalangkungan Betr.”

tohan mikro nawarkeun pangalaman leuwih intim ti tohan tradisional

fokus parusahaan bakal on acara leutik dimaénkeun, kayaning naha lémparan salajengna bakal hit atawa lamun salajengna muter hiji lolos. Micro-tohan nawarkeun pangalaman leuwih intim ti tohan tradisional, nu sakitu legana dipuseurkeun kana hasil sakabéh.

Pangalaman Levy bakal mayar dividen dina hal ieu. Anjeunna mantuan kapanggih Simplebet, nu naratas téhnologi dipaké dina microbets.

Betr bakal nganggo téknologi Simplebet dina aplikasina pikeun ngaluncurkeun “dina minggu anu bakal datang.” Pamaké bakal tiasa ngaunduh aplikasi gratis di sadaya 50 nagara bagian, tapi ogé tiasa ngarep-ngarep yén jasa tohan artos nyata dina taun ieu.

Betr parantos kéngingkeun aksés ka sababaraha nagara bagian ngaliwatan “kemitraan berbasis ekuitas strategis anu bakal diumumkeun ku perusahaan dina waktos anu caket.”

Jake Paul, présidén anyar Betr

pangalaman Paul di dunya judi leuwih ti cukup pikeun tim Betr. Startup parantos nandatanganan Alex Ursa, baheulana FanDuel, sareng Mike Denevi, sateuacana tina Bleacher Report.

Tilu puluh hiji investor, kalebet selebriti anu parantos namina, ogé masihan $ 50 juta pikeun ngabantosan perusahaan. Kombinasi artos sareng pangakuan nami bakal penting pikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang Betr.

Betr narima $ 30 juta dina Series A waragad dipingpin ku grup investasi Florida Funders saméméhna taun.

Jake Paul janten kawentar ti umur ngora. Rekening Vine anu populer pisan sareng saprak dileungitkeun ngabantosan anjeunna mimitina, sareng anjeunna engké bakal muncul dina Disney Channel.

Penghibur Amérika ogé ngagaduhan langkung ti 70 juta pengikut dina akun média sosialna, kalebet 20.4 juta palanggan YouTube. Nanging, anjeunna dihina kusabab kalakuan anu ngaganggu sareng kontroversial, kalebet serangan FBI di bumina sareng partisipasi dina penjarahan mall Arizona 2020.
Kalolobaan noise Paul ngajadikeun poé ieu asalna tina dunya olahraga tempur. Anjeunna aub dina alungan $ 1 juta jeung promoter Eddie Hearn, ngagero boss UFC Dana White pikeun pengobatan pejuang na, sarta bakal ngalawan Hasim Rahman Jr. on August 6 saméméh masalah serius ngarah ka pembatalan na.

#Jake #Paul #ngangkat #50M #pikeun #Olahraga #Anyar #tohan #ngamimitian #tohan

Naha nanganan New York bets ragrag Bulan-on-Bulan?

Bagan downtrend

Di New York, olahraga tohan handles ngan nunjuk dina hiji arah, sarta VSO News geus ditaksir alesan pikeun downtrend nu. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha bulan goréng

Sateuacan New York mimiti legalized pasar tohan olahraga mobile na dina Januari taun ieu, sportsbooks miboga ekspektasi pisan tinggi. Nepi ka ahir taun 2021, wakil presiden penjualan Kambi Sarah Robertson nyarios VegasSlotsOnline News eta boga potensi pikeun jadi “pasar badag,”Jeung tempo éta kaayaan pangpadetna nawiskeun tohan online to date, anjeun tiasa ngartos naha.

Éta adil disebutkeun yen pasar cicing nepi ka ekspektasi maranéhanana dina bulan muka na. New York sportsbooks dijieun staggering $ 603 juta ditahan dina ngan salapan poé kahiji maranéhanana, sarta diwangun dina pagelaran ieu ngaleuwihan New Jersey di ahir Januari. Aranjeunna pencét $ 1.69 milyar dina bets dina bulan kahiji maranéhanana, nyieun leuwih $ 1 milyar unggal bulan di handap.

Bulan kahiji New York gagal ngahontal $ 1 milyar

Sanajan kitu, dina bulan Juli, pola stalled. Ieu nandaan bulan kahiji nu New York geus gagal pencét $ 1 milyar saprak peluncuran, kalawan sportsbooks ngalaporkeun kasarna satengah tina handles dijieun dina Januari atawa Maret taun ieu. Ngeunaan sportsbooks, ieu ogé ngagambarkeun bulan kaopat lempeng tina declines dina volume tohan pikeun nagara.

Salaku trend handap ieu terus, New York sportsbooks nu geus spent ratusan juta on pamasaran bisa mimiti salempang. Tapi naha masalah éta tiasa dibenerkeun?

Bawa Séptémber

Dina warta alus pikeun sportsbook éta, masalah utama maranéhna nyanghareupan teu permanén. Kaseueuran Liga Utama Amérika Kalér, kalebet NFL, NBA, sareng NHL, ayeuna nuju hiatus. Ieu geus katempo hiji kamunduran dina sagala pasar olahraga tohan sakuliah AS, teu ngan di New York.

Nunjukkeun dampak ieu, New York saleresna tetep kaayaan tohan anu pangsaéna di bangsa sanaos ngeposkeun total bulanan anu paling awon dina bulan Juli. Saingan pangbadagna na, New Jersey, teu acan ngalaporkeun angka Juli, tapi Taman Propinsi ngan dipasang $ 633,2 juta dina Juni, dwarfed ku total $ 1,06 miliar di New York.

Sapertos New York, cengkraman telepon sélulér New Jersey parantos turun ti saprak Maret. Nagara ieu henteu langkung ti $ 1 milyar salami tilu bulan kapengker. Ieu mangrupikeun tren turun anu sami anu katingal di nagara bagian luhur sanés, kalebet Pennsylvania sareng Nevada.

Balikna NFL na NCAA dina bulan Séptember teu bisa datang cukup pas keur buku olahraga. Ogé bakal nyadiakeun indikator kuat naha cecekelan ragrag téh saukur hasil tina serelek dina pilihan tohan. Némbongkeun pentingna kompetisi, New York pencét catetan luhur kadua dina Maret salaku hasil tina Maret Madness, nalika warga nempatkeun $ 1,64 milyar dina bets.

Iklan unsustainable

Sanaos kurangna latihan ngan ukur samentawis, New York nyanghareupan tantangan anu langkung pikahariwangeun dina hal pamasaran. Hiji analis, dicutat ku New York Post dina bulan Pebruari, ngaklaim yén sportsbooks Ny geus leungit kira $ 200 juta alatan expenditures pamasaran badag. Numutkeun analis, Caesars Hiburan na DraftKings méakkeun sabudeureun $ 100 ka $ 150 per palanggan via bonus wilujeng sumping.

Kuring untung kuring henteu meunang lisénsi New York.”

Undoubtedly, taktik ieu geus dibayar kaluar, kalawan CEO Caesars Tom Reeg confirming yén operator geus dicokot ganda volume ekspektasi bettors. Sanajan kitu, belanja pamasaran geus digabungkeun jeung 51% pajeg on sharing kotor sportsbooks, dahar kana garis handap hiji operator geus berjuang. Ieu ditanya hiji eksekutif sportsbook ngabejaan Pos: “Kuring untung teu meunang lisénsi New York.”

boss Association kaulinan Amérika Bill Miller geus digambarkeun perangna sportsbooks AS ‘pikeun pangsa pasar salaku hiji “lomba leungeun unsustainable,” na eta pasti dimimitian kasampak cara nu di New York. Sajumlah sportsbooks ngumumkeun pangurangan iklan. Ieu kalebet Caesars, anu parantos ngalaman karugian beurat dina bagean digitalna dugi ka taun ieu.

Salaku operator utama ieu ngamimitian remarketing, ieu bisa ngabuktikeun jadi detrimental ka cengkraman sakabéh sabab konsumén poténsial kirang kakeunaan iklan sportsbook.

Goréng dina cakrawala

Kusabab seueur faktor, kalebet pandémik sareng perang di Ukraina, bettors olahraga di Amérika Serikat ogé nyanghareupan naékna biaya hirup sareng bahkan poténsi resesi. Kanyataanna, nurutkeun Bloomberg survéy ekonom, kamungkinan resesi dina 12 bulan hareup saluhur 48% di AS. Ieu hartosna langkung seueur PHK, langkung seueur padamelan, sareng tingkat bunga anu langkung luhur.

Nalika bettors mimiti ngarasa ciwit tina masalah ieu, aranjeunna gaduh kirang duit méakkeun tohan dina tim favorit maranéhanana. Pikeun ayeuna mah, eksekutif industri judi yakin yén ieu teu kungsi dampak utama dina sektor. Diomongkeun bulan panungtungan, CEO MGM Bill Hornbuckle ceuk bisnis terus tumuwuh sahenteuna di Las Vegas, sanajan anjeunna yakin épék bakal datang pas.

Sakali deui, Séptémber bakal nyayogikeun indikator utama naha dampak ieu parantos katingal di New York. Pikeun ayeuna, ngan ukur waktos anu tiasa nyarios.

#Naha #nanganan #York #bets #ragrag #BulanonBulan

Bendahara Massachusetts ngadorong lotre Propinsi Online

Bal lotre beureum

Massachusetts keur pressured ku bendahara na pikeun legalize lotteries online. [Image: Shutterstock.com]

Nuturkeun moméntum

pajabat Massachusetts nelepon ka legislatif kaayaan legalize lotteries online salian tohan olahraga.

Kalawan olahraga tohan diatur pikeun buka online, Kuring kasampak maju ka gawé bareng legislatif pikeun tetep lotteries bahya.

“Kuring bungah yén legislatif ngajalajah cara anyar pikeun ngahasilkeun pendapatan sustainable pikeun nagara dina sési ieu,” saur Bendahara Massachusetts Deborah Goldberg. “Kalayan tohan olahraga diatur pikeun buka online, Kuring kasampak maju ka gawé bareng legislatif pikeun tetep lotteries bahya”.

The push tambahan sumping sanggeus Bill Pangwangunan Ékonomi panganyarna maréntah yén Massachusetts bakal pas asup kana ékosistem tohan olahraga. Masa depan iLottery ogé dibahas, sanaos sababaraha masalah naék dina minggu-minggu saatosna. Klausa anu paling kontroversial aya hubunganana sareng kamungkinan pangurangan pajeg $ 3 milyar anu ditugaskeun ku aturan anyar.

Nangtang lotre kaayaan online

pamaréntah kaayaan condong lulus resolusi ngeunaan tohan grup. Dasarna, iraha waé masalah anu kontroversial sapertos tohan olahraga ngalangkungan méja, anggota DPRD sanés nyandak kasempetan pikeun nawaran atanapi konsési dina ide anu sami, naha éta pajak nagara, peraturan lotre, atanapi kontrol dana kaulinan.

Aya pangecualian pikeun aturan ieu, sabab nagara-nagara tangtu milih pikeun nganyahokeun hiji masalah dina hiji waktos. Sanajan kitu, Massachusetts Sigana poised pikeun gabung grup badag robah-makers.

pihak geus gagal pikeun nyetél sistem load balancing dijieun ku nangtung anyar

Tapi, saméméh kamajuan salajengna bisa dijieun, anggota DPRD kudu satuju kana distribusi dana pajeg. Pihak geus gagal pikeun ngatur sistem load balancing dijieun ku vertikal anyar, sarta versi diropéa tina tagihanana teu acan diajukeun.

Nalika tohan olahraga mangrupikeun jaminan anu caket, iLottery henteu acan. Kabeneran pikeun proponents lotre online, versi saméméhna tina tagihanana kaasup rinci penting ngeunaan operasi tohan olahraga anyar, kayaning nalika sportsbooks bakal ngajalankeun, nu masih ninggalkeun rohangan pikeun maneuver.

Goldberg tetep steadfast dina pamanggih yén iLottery bakal greatly mantuan nagara.

“Lamun anggota balik ragrag ieu finalize RUU Pangwangunan Ékonomi, Kuring ajak aranjeunna ngidinan lotteries nawarkeun produk online,” ceuk Goldberg. “Kami siap nyebarkeun hiji iLottery aman tur dipercaya kalawan kamampuhan pikeun ngahasilkeun dollar tambahan signifikan pikeun nagara, malah malah ngaleuwihan sharing tina tohan olahraga.”

Lingkungan sareng latar

Pajabat nagara Massachusetts diperkirakeun beuratna dina seueur belanja sareng inisiatif kawijakan sapanjang sésana taun. Henteu aya jadwal langsung, sareng résolusi naon waé tiasa dilakukeun.

Massachusetts boga infrastruktur hébat nyetél pikeun komunitas tohan na. New England Patriots, Boston Celtics, sareng Boston Red Sox mangrupikeun tim anu pang populerna di olahraga masing-masing, anu kedah ngajanjikeun spillover anu santun kana dunya tohan olahraga.

iLottery nangtung pikeun kauntungan tina popularitas projected tohan olahraga, sakumaha pausahaan kaulinan geus boga suku di panto. Gampangna aksés online ogé bakal ngagampangkeun pikeun ngahontal panangan konsumén.

Total pendapatan ngahontal $5.25 milyar, jumlah pangluhurna katilu dina 49 taun operasi.

Kira-kira waktos ieu taun ka tukang, Goldberg ngungkabkeun yén lotre nagara Massachusetts ngahasilkeun kauntungan bersih $ 979 juta salami 2020. Total pendapatan nangtung $ 5,25 milyar, total katilu pangluhurna dina 49 taun operasi. Éta ogé taun kagenep berturut-turut yén pendapatan ngaleuwihan $ 5 milyar.

“Kuring nganuhunkeun ka konsumén satia kami sareng reueus kana padamelan anu dilakukeun ku tim Lotre sareng mitra ritel khusus pikeun ngaropea operasi pikeun terus ngahasilkeun bantuan lokal anu penting,” saur Goldberg dina laporan éta. “Dina waktos urang nyanghareupan tantangan, sumber daya ieu langkung penting pikeun kota urang.”

#Bendahara #Massachusetts #ngadorong #lotre #Propinsi #Online

makuta Sydney kasino tungtungna dimimitian Operasi kaulinan

Sydney makuta

makuta Sydney kasino bisa ngajalankeun operasi kaulinan na dina Senén, leuwih ti 18 bulan sanggeus harta dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Lila datang

makuta Sydney kasino di Barangaroo tungtungna bisa ngamimitian operasi kaulinan na, leuwih ti 18 bulan sanggeus operasi non-kaulinan Resort urang dimimitian. AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) lanté kasino utama ayeuna dibuka pikeun bisnis; tawaran kaulinan VIP pinuh moal pinuh siap dugi Oktober.

dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi kasino di propinsi

Perusahaan induk kasino, Crown Resorts, mangrupikeun alesan naha kasino henteu tiasa ngamimitian nalika pangwangunan parantos réngsé. Pausahaan ieu dianggap teu pantes nyekel hiji lisénsi kasino di propinsi salaku hasil tina gagalna éksténsif dina operasi mibanda sipat kasino aya.

fokus badag dina kaulinan méja

Lantai utama dina anggota-hijina Crown Sydney boga 160 méja béda, salian 66 méja éléktronik. Aya ogé 30 salons swasta sadia salaku bagian tina fasilitas VIP. Henteu aya mesin slot dina tawaran khusus VIP, kalayan ukuran bet minimum AU $ 20 (US $ 14). Jalma bisa meunang aksés ka kasino di bebas lamun aranjeunna bagian tina program Crown ganjaran.

tingkat kapentingan geus ngaleuwihan ekspektasi urang”

Diomongkeun ngeunaan réspon ka tanggal ngeunaan peluncuran kasino sipat, lulugu eksekutif Crown Sydney Simon McGrath ceuk: “Tingkat dipikaresep geus ngaleuwihan ekspektasi urang dina watesan kaanggotaan. Kuring pikir urang bakal dina laju anu lumayan lumayan gancang. ”

Henteu écés naon tujuan finansial Crown pikeun operasi kaulinan anyar na di Sydney.

Nyanghareupan rupa-rupa masalah

Crown Resorts sigana tungtungna réngsé operasi sakuliah Australia. Sapanjang taun katukang, éta parantos janten subyek panilitian mandiri di Australia Kulon, Victoria sareng New South Wales. Hasil tina unggal investigations ieu éta Crown Resorts katempona teu pantes pikeun nyekel sagala lisénsi kasino Australia. The rationale awal pikeun panalungtikan éta laporan média Crown Resorts ‘kajahatan diatur ngaliwatan junkets roller tinggi, kitu ogé mistreatment miboga addicts judi .

overhauling prosedur na, manajemén jeung dewan

Pausahaan geus nyokot léngkah éksténsif pikeun nyobaan janten pas sakali deui nyekel hiji lisénsi kasino. Éta parantos ngarobih prosedur, manajemén, sareng dewan pikeun nyumponan tungtutan régulator. Pausahaan ogé geus kaala ku firma ekuitas swasta AS Blackstone dina deal AU $ 8.9 milyar (US $ 6.2 milyar). Mahkota ieu dibéré lisénsi saratna pikeun tawaran kaulinan dina casinos Sydney dina Juni; Lisensina valid dugi ka akhir taun 2023. Perusahaan masih ngantosan ngadangu upami aranjeunna tiasa kéngingkeun lisénsi saratna.

#makuta #Sydney #kasino #tungtungna #dimimitian #Operasi #kaulinan