Entain logo

Australia Kajahatan Regulator Investigation Entain

Enta logo

AUSTRAC parantos ngamimitian panalungtikan ngeunaan patuh Entain kana undang-undang anti pencucian artos sareng undang-undang pembiayaan kontra-terorisme. [Image: Shutterstock.com]

Témbongkeun minuhan

Britania judi grup Entain keur ditalungtik ku regulator kejahatan finansial Australia urang. The Australian Center for Transaction Reports and Analysis (AUSTRAC) ngumumkeun Senén yén éta geus dimimitian hiji panalungtikan pikeun nangtukeun naha Entain sasuai jeung counter-terorisme jeung hukum dana anti laundering duit.

Etain ngaluarkeun pernyataan nyatakeun yén éta gawé bareng sareng panalungtikan AUSTRAC.

tungtungna tiasa ningali daérah utama anu sanés tina operasi Entain

AUSTRAC geus dilumangsungkeun kampanye panjagaan éksténsif sakabéh sektor olahraga tohan. Mangsa anu anjeunna tingali dina panalungtikan Entain nyaéta Juli 2016 dugi ka Juni 2020. Fokusna moal sempit; AUSTRAC negeskeun yén aranjeunna tiasa ningal daérah konci anu sanés dina operasi Entain.

Teu kahiji kalina dina cai panas

Dina hiji pernyataan announcing panalungtikan, CEO AUSTRAC Nicole Rose ceuk operator boga kamungkinan pikeun “mastikeun maranéhna ngaidentipikasi, assess jeung ngatur laundering duit jeung resiko pembiayaan terorisme, ngamekarkeun prosés nyukupan sarta bakti sumberdaya diperlukeun pikeun minuhan kawajiban AML / CTF maranéhna. .”

Ayeuna, Entain hadir di Australia ngaliwatan merek Ladbrokes na. Sanajan euweuh lokasi ritel, sportsbooks online populér. Ngawasaan ngeunaan hiji-kagenep tina pasar tohan online nagara urang.

bisa maksakeun denda nepi ka AU$22 juta

Ieu sanés panyelidikan penting anu munggaran kana kagiatan Etain panganyarna. Dina bulan Agustus, Komisi Garawangi UK (UKGC) dileler catetan denda £ 17m (AU $ 29m) pikeun Etain pikeun “lengkep unacceptable anti laundering duit jeung gagal judi aman”. Lamun AUSTRAC manggih kagagalan ngaliwatan panalungtikanana, AUSTRAC bisa maksakeun denda nepi ka AU$22 juta (US$15.2 juta).

bisnis badag di Australia

Tohan olahraga online mangrupikeun bisnis ageung di Australia, khususna ti saprak mimiti pandémik sabab buku olahraga ritel parantos ditutup kanggo waktos anu panjang. Entain sareng operator utama sanés sapertos Flutter Entertainment parantos ningali paningkatan anu ageung dina pendapatan Australia dina taun-taun ayeuna.

Entain ayeuna ngoperasikeun di leuwih ti 20 nagara, ngawengku tohan olahraga, bingo, poker jeung kaulinan kasino. Sababaraha merek anu sanésna kalebet Coral, BetMGM, sareng partypoker.

Entain geus pilari rék dilegakeun tapak suku na di Australia dina taun kaliwat. Éta milarian mésér aset-aset tina operator buku olahraga online kadua panggedéna di nagara éta, Tabcorp Holdings. Tawaran éta patut kira-kira AU $ 3,5 milyar (US $ 2,4 milyar), tapi tungtungna henteu hasil.

#Australia #Kajahatan #Regulator #Investigation #Entain