Handshake

Atlantik Kota Ayeuna Nyetél Pikeun Opat Taun Kasino Buruh Peace

sasalaman

Unggal salapan casinos Atlantik Kota ayeuna geus nandatanganan kontrak anyar jeung serikat kasino utama wewengkon urang. [Image: Shutterstock.com]

Damai di kota

Sigana casinos Atlantik Kota bakal karapihan pikiran pikeun opat taun ka hareup sanggeus pajabat asup kontrak union rongkah.

poténsi mogok sareng aksi mogok

Kateupastian geus plagued kota salila sababaraha bulan katukang jeung pagawe kasino néangan kanaékan upah jeung nguruskeun hadé jeung pausahaan relevan maranéhanana, ngarah kana Patempuran jeung sababaraha operator. Ancaman tina serangan poténsi sarta aksi neunggeul pamustunganana datang ka fruition sanggeus wawakil union sarta executives kasino junun ngamankeun deal a.

Golden Nugget Atlantik Kota Hotel na kasino teh panungtungan tina salapan casinos AC pikeun tanda perjangjian jeung union Lokal 54 ngahiji Ieuh, nandatanganan deal on Kemis soré. Unggal perjangjian sarua, kalawan hiji perjangjian nyegah panarajangan hareup salila sahenteuna opat taun.

Sarerea katingali gumbira

Nalika rundingan kontrak dina taun-taun sateuacana langkung difokuskeun kana mancén sareng kauntungan kaséhatan, waktos negotiators serikat ieu milarian kanaékan gaji anu signifikan pikeun ngabantosan para pagawé nungkulan naékna biaya hirup. Kasapukan anyar, sakumaha dilaporkeun Panyidik ​​Philadelphiaéta ogé ngawengku cakupan pikeun kauntungan kaséhatan sarta mancén aya, kitu ogé ukuran tangtu ngajaga pagawean jeung salajengna ningkatkeun kasempetan pagawean.

Masa depan kota ieu aman”

Mun rundingan teu hasil, union geus masihan lampu héjo pikeun mogok on Sabtu ngalawan sagala casinos kota nu teu nandatanganan kontrak. Ngomong ngeunaan hasil tina prosés rundingan anu panjang, presiden serikat Bob McDevitt, nyarios: “Masa depan kota aman, kapamimpinan industri saé, sareng Lokal 54 bakal salawasna berjuang pikeun hak-hak buruh.”

Saatos nandatanganan deal minggu ieu, duanana Resorts kasino Hotél jeung Golden Nugget executives delighted jeung deal anyar. Golden Nugget umum manajer sarta Wapres senior Tom Pohlman, commented: “Kami salah sahiji casinos panungtungan bisa ditilik pikeun hungkul jeung kami reueus éta deal Swift tur ramah.”

Meuntas garis

kasino Resorts menyimpulkan hungkul na Rebo, dituturkeun ku siga emas Nugget on Kemis. Undian ratifikasi resmi pikeun perjanjian éta bakal dilaksanakeun minggu payun diantara para pekerja serikat.

Uni jeung Hard Rock, Tropicana, Harrah urang, Caesars, sarta Borgata geus kabentuk deal dina awal Juli. Uni boga ogé poéna kalawan Samudra kasino Resort na Bally urang.

#Atlantik #Kota #Ayeuna #Nyetél #Pikeun #Opat #Taun #Kasino #Buruh #Peace