Shadow of man with gun over US flag

AS kasino ngarampog terus jeung maot di Sacramento

Kalangkang lalaki kalawan gun leuwih bandéra AS

panas Amérika urang pakarang kasino heist terus ku lalaki ditémbak maot Senén bari nyobian eureun hiji perampokan pakarang di Sacramento urang Capitol kasino . [Image: Shutterstock.com]

Lain rampog

Salila bulan Juli jeung Agustus, kasino robberies geus lumangsung di sakuliah AS jeung ngaronjatna frékuénsi. Ayeuna, hiji rajapati fatal panganyarna dina Sacramento geus underscored naékna kajahatan patali gun di establishments judi.

Identitas korban ayeuna teu dipikanyaho

Dina Senén, hiji perampokan pakarang di Capitol Kasino di kota Sacramento ditinggalkeun hiji jalma maot. Korban ayeuna teu dipikanyaho tapi dipercaya janten satpam kasino atanapi nongton. Pangguna Twitter @onscene911 ngabagi gambar tina kasino saatos syuting:

Kasino pasar sorangan salaku “tujuan poker luhur” […] kalayan hadiah pool panggedéna di daérah. ” Tersangka bersenjata, anu ditahan tapi tetep henteu namina, sigana resep kado batur.

Korban némbak dilaporkeun campur tangan nalika perampokan, ngarah kana kajadian anu fatal. Dinas Pulisi Sacramento (SPD) nyatakeun yén tanaga pemadam kebakaran dikonfirmasi jumlah maotna di tempat éta.

Némbak hotspot

Numutkeun kana Nyiruan Sacramento, perwira SPD direspon ngan sanggeus 06:00 kana situs kasino di Sacramento Walungan District. Panelepon ngabéjaan pulisi ngeunaan perampokan “dimana tersangka dilaporkeun nganggo senjata api.”

tersangka kabur sanggeus shooting maot lalaki nu nyoba ngagagalkeun perampokan na. Anjeunna terus nembak salila kabur na, sahingga perwira SPD pikeun manggihan anjeunna ku sora gunfire saméméh tungtungna disarming sarta detaining anjeunna.

Detektif pembunuhan SPD anu nalungtik panémbakan éta nganggap éta mangrupikeun kajadian anu terasing, sareng henteu percanten yén aya tersangka sanés anu kalibet.

Numutkeun sababaraha laporan média, Capitol kasino geus hosted shootings deadly séjén dina taun panganyarna. Juli kamari, saurang awéwé Rancho Cordova nembak sareng maéhan Renee Walker, 33, di luar tempat éta. Dina 2016, saurang lalaki nampi hukuman rajapati tingkat kadua pikeun némbak maot karyawan Capitol Kasino 36 taun nalika gelut.

Runtuyan shooting AS

maot Senén urang ieu dimimitian ku shooting kasino panganyarna di nagara tatangga kalér California, Oregon. Usaha perampokan pakarang ku Javier Fransisco Vigil pa Wildhorse Resort na kasino 17. Agustus pamustunganana gagal, tapi hiji nongton polos ieu luka salila shooting nu. Buktina parantos muncul yén Vigil ngancam “ngamandian sadayana getih.”

mobil Armored tewak

Deui di California awal bulan ieu, garong ambushed hiji mobil Armored luar Hustler kasino Gardena. Kabeneran satpam anu ditembak, tatuna teu pati maot.

Samentara éta, bulan panungtungan di Iowa, garong telenges kapaksa awewe kaluar tina jalan pikeun maok $ 18.000 manehna meunang pa tegal Meadows kasino , Pacuan Kuda & Hotél di Altoona.


#kasino #ngarampog #terus #jeung #maot #Sacramento