Person voting

Analis Skeptic Ngeunaan California Olahraga tohan odds

Jalma milih

Sababaraha analis kaulinan ngarah teu nyangka yén ukuran legalisasi tohan olahraga California urang bakal meunang rojongan voter cukup dina bulan Nopémber. [Image: Shutterstock.com]

Pandangan pesimis

Bari rupa pamangku kapentingan optimistis ngeunaan kamungkinan olahraga légal tohan anjog di California pas, analis yakin yén sora 8 Nopember moal nyadiakeun kasempetan éta. Dua léngkah legalisasi tohan olahraga ngakibatkeun sora umum, duanana merlukeun 50% laju persetujuan pikeun persetujuan.

Analis ti firma konsultan industri judi Eilers & Krejcik Gaming ngaduga yén teu aya patarosan voting anu bakal nampi dukungan anu cekap. Pausahaan nembé ngaluarkeun laporan ngeunaan Proposisi 26 sareng Proposisi 27, anu nyatakeun yén: “Kakuatan politik sareng minat anu jero sareng anjing dina moro ieu…

pesen béda ti maranéhanana anu bersaing pikeun beroperasi dina pasar tohan

Analis masihan sagala rupa alesan pikeun pesimisme maranéhanana ngeunaan usaha legalisasi. Ieu kalebet pesen anu béda ti anu bersaing pikeun beroperasi di pasar tohan, ogé cara pamilih bakal nyanghareupan dua patarosan kartu suara, anu tiasa nyababkeun kabingungan.

Dua lampah béda

dalil 26, nu boga rojongan ti ampir dua belasan suku Californian, bakal ngidinan tohan ritel dina lagu lomba na casinos tribal. Ogé bakal ningali casinos tribal maturan roulette na craps kaulinan. dalil 27, Samentara éta, bakal mempermudah peluncuran tohan olahraga online, kalawan operator swasta bisa pasangan kalayan casinos tribal nawarkeun produk statewide.

Nepi ka ayeuna, rupa-rupa pamangku kapentingan geus ngumpulkeun $364 juta pikeun kampanye pikeun jeung ngalawan duanana propositions. Perangna pulitik dina jalur méakkeun leuwih ti sagala kampanye referendum sejenna dina sajarah California urang. Kalayan sababaraha bulan dugi ka sora, sigana jumlah anu diséépkeun pikeun kampanye ieu ngan ukur ningkat.

Ngobrol éksklusif ka VSO News anyar, spokeswoman pikeun No on dalil 27, Kathy Fairbanks, ceuk manehna yakin dalil 26 bakal lulus dina bulan Nopémber. “Nalika pamilih ngartos yen hiji jalma hirup sarta séjén online, aranjeunna jelas pisan bias nuju online judi ,”Cenah.

Patok luhur

Sanajan pesimis maranéhanana leuwih odds of tohan on ballots, analis Eilers & Krejcik prediksi tohan olahraga online bakal ngahasilkeun $ 2,8 miliar taunan di California. Samentara éta, buku olahraga ngan ukur ritel, bakal kéngingkeun $ 1,3 milyar, numutkeun analis.

tilu operator bakal ngadalikeun ngeunaan 70% pasar

Mun tohan olahraga online nampi persetujuan, Eilers & Krejcik yakin tilu operator bakal ngadalikeun sabudeureun 70% pasar – FanDuel, DraftKings na BetMGM. Operator ieu parantos sibuk ngajalankeun kampanye iklan di nagara éta ngaliwatan jaringan radio televisi sareng olahraga.

Pamirsa yakin yén waragad lisénsi pikeun operator sportsbook online tiasa saluhur $ 100 jutaan, hartina mung operator pangbadagna boga dana pikeun gabung pasar.

#Analis #Skeptic #Ngeunaan #California #Olahraga #tohan #odds