MLB odds

42 Pausahaan kabetot ku Massachusetts tohan Lisensi

MLB Kasempetan

Langkung ti 40 perusahaan parantos nyatakeun minat pikeun kéngingkeun lisénsi tohan olahraga di Massachusetts. [Image: Shutterstock.com]

Seueur anu dipikaresep

Langkung ti 40 perusahaan milarian lisénsi tohan olahraga di Massachusetts. Komisi kaulinan Massachusetts (MGC) wangsit dina Kemis daptar 42 pihak pilari ka meunang kana aksi nalika tohan olahraga gulungan kaluar dina kaayaan.

rupa-rupa ngaran dina daptar

Sakur perusahaan anu minat kana lisénsi tohan olahraga kedah ngirimkeun béwara ngeunaan hajat ka komisi ku Rebo. Aya rupa-rupa nami dina daptar, kalebet operator buku olahraga anu terkenal sapertos DraftKings, FanDuel, sareng BetMGM. Aya ogé grup lokal kawas Massasoit Greyhound Association, boga Raynham Park.

Cara pikeun ngamimitian

MGC hoyong nyusun daptar pihak anu kabetot pikeun tujuan inpormasi wungkul, sabab hoyong langkung ngartos jinis éntitas anu hoyong kéngingkeun lisénsi tohan atanapi janten aub salaku padagang. Aya ngan salapan patarosan dina formulir. Sababaraha patarosan ieu patali jeung olahraga tohan operasi parusahaan boga di nagara bagian sejen, salian néangan pedaran ringkes jenis usaha tohan aranjeunna rencanana pikeun beroperasi dina pasar Massachusetts.

aturan jeung peraturan sektor masih perlu disusun

Gubernur Massachusetts Charlie Baker nandatanganan bil tohan olahraga kana hukum 10. Agustus. Aturan sareng peraturan ahir séktor masih kedah direncanakeun sareng prosés lisénsi réngsé. Pejabat MGC bakal masihan apdet ngeunaan kamajuanana dina nyusun aturan salami rapat salajengna dina 8 Séptémber. Harepan éta sportsbook tiasa dijalankeun di Massachusetts sateuacan akhir taun.

tipena béda lisénsi

Aya tilu kategori lisénsi pikeun tohan olahraga Massachusetts. Kategori hiji lisénsi pakait jeung tilu kasino jeung operator slot dina kaayaan. Aranjeunna tiasa nawiskeun tohan ritel, ogé pasangan sareng dua operator online. Kategori dua lisénsi kanggo lagu balap kuda langsung sareng fasilitas siaran langsung. Éta ogé tiasa nawiskeun tohan olahraga ritel sareng pasangan sareng hiji operator online.

ekspektasi nu olahraga taunan tohan sharing pajeg bakal sabudeureun $ 60 jutaan, sedengkeun fee lisénsi awal bisa ngahasilkeun $ 80 jutaan. Lisensi bakal saé pikeun lima taun.

Tungtungna, tujuh, unbound kategori tilu lisensi bakal up for cengkraman. Aranjeunna bakal ngidinan Panyekel maranéhna pikeun ngajalankeun hiji sportsbook online. Dipiharep bakal aya prosés tender anu kompetitif pisan pikeun lisensi kategori tilu.

#Pausahaan #kabetot #Massachusetts #tohan #Lisensi