Older poker player showing a royal flush

$ 1,2m Bad ngéléhkeun Jackpot meunang pa Walungan kasino Pittsburgh

pamuter poker heubeul némbongkeun siram karajaan

pamaén poker di Rivers kasino Pittsburgh dibagikeun mangrupa catetan-megatkeun $ 1,2 juta goréng ngéléhkeun jackpot. [Image: Shutterstock.com]

Reuwas

Pamaén di Walungan kasino Pittsburgh geus pegat catetan keur pangbadagna ngéléhkeun jackpot ngéléhkeun salila kaulinan poker AS, kalawan total hadiah kolam renang leuwih $ 1,2 jutaan. Skor ageung pencét sakitar 16:15 dinten Kemis.

pecundang, dina hal ieu, nyaeta juara badag

Jackpot ngéléhkeun goréng dipicu nalika leungeun poker rengking pisan luhur dielehkeun ku leungeun hadé. Pecundang, dina hal ieu, mangrupakeun winners badag, sabab narima bagian singa tina duit jackpot.

Aya sababaraha aturan anu ngatur naon anu cocog salaku hit resmi anu goréng. Di Walungan, leungeun kalah kudu quad puluhan atawa hadé, duanana pamaén kudu make duanana kartu liang maranéhna, leungeun kudu indit ka showdown, kartu liang kudu dipasangkeun lamun leungeun (meunang atawa leungit) quad a, sarta dina sahenteuna opat pamaén kudu diurus kana leungeun. .

Lamun anjeun leungit, anjeun meunang

kaulinan poker pa $ 1- $ 3 Taya wates Texas Hold’em tabel. Salah sahiji pamaén dina tabél ditungtungan make quad Aces sarta dielehkeun ku batur kalawan flush karajaan. Pamaén anu leungit leungeun kalawan opat aces narima bagian singa tina jackpots ngéléhkeun goréng, nyandak imah cool $ 490,708.

Pamuter kalayan siram karajaan nampi pamayaran $ 368,029, sedengkeun genep pamaén anu ngurus kartu dina panangan meunang $ 61,338 unggal. Panungtungan waktos jackpot ketukan goréng dimeunangkeun di Rivers Casino Pittsburgh deui dina April 2021 nalika éta $ 149,417. Geus ningkat ti harita.

Ngawangkong ngeunaan ngéléhkeun catetan-megatkeun éta Walungan kasino Pittsburgh asisten umum manajer Andre Barnabei, anu ceuk éta “leres thrilling sarta berpotensi hirup-ngarobah pikeun kaulinan poker pikeun payouts dina laju ieu.”

Anjeunna nuluykeun ngomong yén kasino di pernah terang sabaraha luhur jackpot ngéléhkeun goréng bakal balik, nu nambihan ka pikagumbiraeun.

Megatkeun rekor saméméhna

Aturan distribution payout pa Walungan kasino Pittsburgh éta leungeun kalah meunang 40% tina jackpot nu, 30% mana kana leungeun unggul, sarta sésana jackpot dibagi sarua diantara pamaén séjén dina leungeun.

walungan kasino Pittsburgh boga 30 méja di kamar poker sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan tabel sarta mesin slot. Éta ogé gaduh hiji-hijina buku olahraga ritel anu dilisensikeun di Pittsburgh.

Sanggeus meunang rekor-megatkeun, jackpot ngéléhkeun goréng ayeuna geus ngareset. Catetan saméméhna meunang jackpot ngéléhkeun goréng dina kasino ieu patut leuwih $480.000, pencét deui dina 2017.

#12m #Bad #ngéléhkeun #Jackpot #meunang #Walungan #kasino #Pittsburgh