Pangalusna Anyar Online liang Minggu ieu

Anjeun siap pikeun serangan sejen minggu ieu urang pangalusna anyar online liang ? Minggu ieu kami gaduh sékrési slot anu paling keren ti NetEnt, Lightning Box Games, Red Tiger Gaming, sareng Stakelogic. Aya multipliers win, tumpukan liar sarta bebas respins. Pangalusna sadaya, anjeun tiasa nyobian sadaya liang online anyar luhur kami haratis di dieu!

NetEnt ngabagéakeun deui kana slot online anyar pangsaéna kami minggu ieu sareng Bee Hive Bonanza. Ieu lima reel slot kalawan tema alam nu mere Anjeun kasempetan pikeun meunang multiplier win on unggal muter . Anjeun oge bisa memicu nepi ka 20 spins bébas dina fitur bonus.

Bass Boss mangrupikeun slot online énggal Beureum Macan anu mangrupikeun kaulinan anu sampurna pikeun peminat fishing dimana-mana. Anjeun bisa jadi untung lamun angler nyekel max. meunang multiplier patut 200x!

Getih sareng Emas mangrupikeun slot téma fantasi Lightning Box anu nampilkeun dua karajaan anu perang. Puter reels sareng pemicu Battle Rounds dimana anjeun tiasa milih karajaan mana anu kaluar di luhur!

Tungtungna, urang angkat ka Jerman di Zicke Zacke. Eusian gelas anjeun sareng bir nalika anjeun tumpukan wilds sareng memicu respin gratis. Aya ogé bonus spins bébas kalawan pilihan wilds na modifiers.

Inget, anjeun tiasa nguji sagala pangalusna liang online anyar minggu ieu katuhu dieu di VegasSlotsOnline.

Kami sibuk pikeun slot online anyar luhur munggaran kami: Bee Hive Bonanza ti NetEnt. Meunang nepi ka 24 scatters mayar dina hiji muter sarta ngawangun multipliers nu ningkatkeun ganjaran anjeun.

Bee Hive Bonanza slot reel ku NetEnt

NetEnt balik deui dina posisi prima dina slot online anyar pangsaéna kami minggu ieu sareng Bee Hive Bonanza. Ieu mangrupikeun slot téma abad pertengahan anu warni kalayan longsoran sareng seueur mods.

Anjeun ngamimitian Bee Hive Bonanza dina 5 × 5 reel setup jeung meunang hadiah saukur ku cocog simbol mana dina layar. Éféktif, kabéh simbol jadi scatters sarta bakal ngaleungit nalika pemicu mangrupa payout tunai. Lambang linggih di luhur ragrag kana tempat pikeun ngabentuk poténsi combo unggul anyar.

Tambahanana, Anjeun bisa darat simbol nyiruan nu ngaktifkeun hiji payout patut 1x, 2x, 3x atawa 5x total alungan Anjeun. Sarang lebah tiasa muncul anu ngumpulkeun sadaya skor lebah babarengan. Aya ogé multiplier sarang lebah anu ngalikeun sadayana palebah ku 2x. Tungtungna, aya sarang lebah panambah anu ningkatkeun nilai unggal lebah anu katingali.

Anjeun oge bisa memicu spins bébas kalawan tilu scatters atawa leuwih. Anjeun meunang 10-20 kaulinan gratis sareng scatters dikumpulkeun nalika anjeun maén. Beuki scatters Anjeun kumpulkeun, nu leuwih luhur multiplier Anjeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun memicu 5x multiplier mun anjeun ngumpulkeun total 12 scatters.

Bee Hive Bonanza slot pikeun anjeun lamun teu resep volatility tina kaulinan win klaster dawam. Kaéndahan slot NetEnt anyar ieu nu bisa ngumpulkeun winnings anjeun saukur ku badarat scatters dina posisi mana wae. Maén haratis tur tingal naha kaulinan rewarding nyiruan ieu patut hiji try.

“Reel” dina hadiah badag dina slot online anyar Beureum Macan Kaulinan urang, Bass Boss! Hook pokes badag pikeun 100x atawa 200x ganjaran, atawa nyekel multipliers acak patut nepi ka 10x!

Bass Boss slot reel ku Beureum Lodaya

Urang lengket kalayan tema karajaan sato ayeuna keur Bass Boss Beureum Macan slot . Ieu kaulinan lima reel mana multipliers jeung lauk raksasa nganteurkeun sababaraha hadiah pangbadagna. Aya ogé kontes fishing mana anjeun bisa pencét jackpots badag.

Anjeun muterkeun Bass Boss dina susunan lima reel slot biasa. speedboats fishing nu payers pangluhurna, tapi tetep hiji panon kaluar pikeun ikon lauk nu bisa nambahkeun multiplier alungan pikeun ngéléhkeun Anjeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal win multiplier 2x mun 200x mun anjeun darat lauk husus – nu leuwih badag lauk, beuki Anjeun ngéléhkeun . Tambih Deui, pamayang bisa muncul acak pikeun hook lauk. Anjeun tiasa Hook multipliers nuturkeun ganjaran curiga Anjeun.

Bonus spin kontes dipicu nalika anjeun darat tilu atanapi langkung scatters dina posisi naon waé. Anjeun mimitian ku sapuluh bebas muter sarta pilihan medali multiplier dibagikeun (2x mun 10x). Salila fitur, Anjeun bisa ngumpulkeun medali multiplier nu masihan anjeun spins bonus engké.

Upami anjeun resep kana Big Bass Bonanza Pragmatic Play (anu sami sareng tampilan sareng rasa kaulinan ieu), anjeun bakal resep Bass Boss. Maén haratis dinten didieu di VegasSlotsOnline.

Lalajo perang beureum sareng biru karajaan dugi ka maot dina Blood and Gold tina Lightning Box Games. Micu fitur bonus Battle Rounds sareng kéngingkeun artos tambahan sareng kahirupan nalika anjeun tarung!

Getih jeung Emas slot reels ku kilat Box Kaulinan

Lightning Box Games neraskeun 2022 kalayan sékrési Darah sareng Emas. Upami anjeun resep kaulinan bertema abad pertengahan sareng ujung, sapertos Rabcat’s Castle Builder II, anjeun bakal resep ieu.

Getih jeung Emas mangrupakeun slot lima reel nampilkeun dua karajaan perang. Raja jeung Queens alam mangrupakeun lambang jackpot, tambah aya wilds na scatters nu ngaronjatkeun payout Anjeun sakabéh.

Anjeun memicu bonus Battle Rounds ku ngumpulkeun 6-15 tameng emas scatters salila kaulinan biasa. Mimitian ku milih karajaan pikeun ngarojong (beureum atawa biru). Perangna lumangsung sanggeus unggal bebas muter jeung anjeun meunang perangna ku cocog 2-3 umbul warna karajaan anjeun.

Ogé, anjeun tiasa darat lambang jantung salila spins bébas nu mere Anjeun hirup tambahan. Ieu asalna kana antrian lamun leungit perangna. bonus terus dugi ka leungit sakabéh hirup anjeun.

Bonus Battle Rounds tiasa lumayan pisan, khususna upami anjeun tetep micu kahirupan tambahan pikeun ngajaga fitur éta. A balik 15-20x stake teu ilahar pikeun babak bonus biasa.

Naha anjeun resep Lightning Box Kaulinan atanapi hoyong ningali sababaraha gaya Beowulf ngempur dina reels, masihan Getih sareng Emas. Urang nyadiakeun eta haratis didieu di VegasSlotsOnline.

Eusian kaca anjeun dina slot Zicke Zacke anyar ti Stakelogic. Eusian tumpukan bir liar atawa pemicu spins bébas kalawan pilihan modifiers!

Zicke Zacke slot reel ku Stakelogic

Urang mungkus roundup minggu ieu ngeunaan pangalusna liang online kalawan lalampahan ka Oktoberfest di Zicke Zacke ku Stakelogic. slot online lima reel ieu crammed pinuh ku pints nikmat na beers – na, tangtosna, a barmaid anu junun nyekel kana tumpukan steins sakaligus. Kanyataanna, fraulein tindakan minangka simbol liar kaulinan sarta ngagantikeun sakabeh ikon lian ti scatters.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pencét sababaraha wilds dina reel sarua dina hiji muter . Wilds tumpukan nepi ka ngabentuk munara bir, triggering tilu respins bébas dina waktos anu sareng. Sanggeus unggal respin, kaca emptied pikeun ngurangan jumlah wilds dina tumpukan. Najan kitu, anjeun tiasa ngeusian tumpukan ku badarat tambahan sato liar.

Anjeun oge bisa memicu bonus spins bébas dina Zicke Zacke ku nempo tilu atawa leuwih scatters. Mimitian ku nuliskeun hiji Pick jeung Klik kaulinan sarta milih coaster a. Anjeun oge dibéré simbol liar acak ngagunakeun salila spins bébas. bonus nu dimimitian ku dalapan spins bébas tur wilds caket, sapuluh kaulinan gratis jeung turun wilds, atawa 12 bebas kaulinan kalayan tumuwuh wilds.

Tambahanana, Anjeun bisa memicu tambahan bebas muter ku badarat opat scatters (pikeun opat spins) atawa lima scatters (pikeun meunang sapuluh spins bébas). wilds caket ogé dilarapkeun ka sakabéh babak bonus.

padang tumpuk nawarkeun hal anu saeutik tambahan dina slot anyar ieu. Coba Zicke Zacke bebas pa VegasSlotsOnline tur tingal lamun quenches haus Anjeun.

Pikeun kaulinan leuwih metot, pastikeun Anjeun didatangan kami Anyar Online liang kaca!

#Pangalusna #Anyar #Online #liang #Minggu #ieu

FanDuel Deukeut ka Nevada Éntri Sanajan Masalah saméméhna

logo FanDuel on mobile

FanDuel geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun asupna kawates kana pasar tohan olahraga nagara urang. [Image: Shutterstock.com]

Méh aya

Sigana nu FanDuel nyaeta on verge of jumping kana pasar olahraga tohan Nevada pikeun kahiji kalina. operator sportsbook AS ngarah – nu saméméhna narima pesenan eureun-na-balik dina kaayaan di 2015 – narima persetujuan Nevada kaulinan Board Control (NGCB) Rebo pikeun asupna kawates kana kaayaan di partnership kalawan Boyd kaulinan.

fasilitas bakal boga FanDuel branding

Komisi kaulinan Nevada ogé bakal perlu masihan FanDuel persetujuan salila na 25. Agustus pasamoan. Mun kabeh mana nurutkeun rencana, parusahaan bakal datang ka Boyd kaulinan urang Fremont Hotel & kasino di kota Las Vegas. Boyd kaulinan bakal neruskeun beroperasi sportsbook sabenerna, tapi fasilitas bakal boga branding FanDuel.

Pikeun ayeuna, FanDuel teu boga rencana pikeun mawa téhnologi ka Nevada. Fremont nganggo platform IGT sareng bakal kéngingkeun pembaruan kalebet sababaraha spésifikasi FanDuel. FanDuel bakal nyadiakeun odds sarta feed garis, kitu ogé hidayah manajemén résiko sarta nasihat. Boyd Gaming sareng FanDuel bakal gaduh perjanjian bagi hasil ngeunaan buku olahraga ritel.

Ngarengsekeun masalah poténsial

Salaku dilaporkeun ku Las Vegas Review-JournalDina rapat Dewan Kontrol kaulinan Nevada, CEO FanDuel Amy Howe nyarios yén karya renovasi dina sportsbook énggal bakal réngsé dina ahir taun 2022. Anjeunna negeskeun yén panawaran canggih anyar bakal nyayogikeun para nasabah pangalaman anu saé. .

meureun hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa ka “

Ngomentaran rencana pikeun masa depan, Howe nyarios: “Tujuanana henteu nyangking aplikasi FanDuel ayeuna. Meureun aya hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa, tapi aplikasi (Boyd) bakal terus muncul ka patron sakumaha ayeuna. FanDuel ngabutuhkeun persetujuan pangaturan salajengna pikeun ngaluncurkeun buku olahraga online.

Sababaraha masalah anu dipiboga ku anggota dewan ngeunaan rencana FanDuel kalebet masalah ngeunaan sengketa sareng palanggan sareng poténsi kabur tanggung jawab merek.

Kéngingkeun langkung kredibilitas

Asupna kana pasar Nevada bakal ditandaan milestone utama pikeun FanDuel dibikeun parusahaan narima eureun jeung eureun urutan di 2015 ti NGCB. Régulator manggihan yén FanDuel nawarkeun poéna olahraga lamunan poéan na ka jalma di nagara éta tanpa lisénsi diperlukeun. Ieu kajantenan dina kapamilikan perusahaan sateuacana sateuacan Flutter Entertainment ngagaleuh perusahaan di 2018.

Boyd Gaming ayeuna gaduh 5% tina FanDuel. Pausahaan ayeuna boga 26 sportsbooks ritel operasi di sakuliah AS, 13 diantarana aya di casinos Boyd kaulinan urang. Dua pihak ogé boga partnership iGaming.

Boyd kaulinan ayeuna ngoperasikeun sportsbook dina sapuluh casinos na di wewengkon Las Vegas ngaliwatan brand Boyd Olahraga.

#FanDuel #Deukeut #Nevada #Éntri #Sanajan #Masalah #saméméhna

Kasempetan gelar Barcelona ditunda kusabab hutang $ 1.3 milyar

Ngajalankeun naskah pilem

Hutang ampir hiji satengah miliar dollar, henteu mampuh pikeun ngadaptar pamaén anyar, sarta runtuhna hiji kakaisaran-ieu carita FC Barcelona.

Mangtaun-taun salah urus kauangan sareng sababaraha usaha nekat pikeun nyaimbangkeun kaayaan parantos nyababkeun salah sahiji tim maén bal anu kasohor di dunya runtuh sacara internal, tapi kumaha waé ngajaga gambar éksternal anu sami.

Janten, naon anu lumangsung sareng Barcelona sareng kumaha éta tiasa mangaruhan odds tohan tim pikeun usum 22/23 LaLiga? Urang tingali.

Ngaberesihkeun nu kacow

Barca parantos bajoang pikeun ngalereskeun karusakan anu disababkeun ku tilas juragan Josep Maria Bartomeu, anu mundur wengi sateuacan pamilih pikeun ngaleungitkeun anjeunna taun 2020. Salian ti ngumpulkeun hutang anu ageung, Bartomeu kalibet dina seueur kajadian musibah. Ieu kalebet usaha pikeun ngabentuk Liga Super Éropa anu difitnah, ngadorong pamaén pangbadagna klub Lionel Messi kaluar panto tukang, sareng ngaluncurkeun kampanye smear ngalawan urut pamaén sareng palatih aktip.

Sanggeus Bartomeu indit, tim ahirna netep di leungeun Joan Laporta, anu saméméhna mingpin tim ti 2003-10. Sanajan kitu, leungitna bakat jeung bahaya finansial impending nempatkeun anjeunna dina posisi hésé.

“Nalika kami sumping sataun katukang, klub éta dina kaayaan kritis,” saur Laporta dina Juni, nyimpulkeun:

Kami ngalihkeun anjeunna ka perawatan intensif. ”

Rencana Laporta pikeun nyered klub kaluar tina hutang datang ngaliwatan pamakéan disebut “levers”. Lever kahiji ngalibatkeun ngajual 10% hak siaran tim ka firma investasi Amérika Sixth Street, sareng anu kadua masihan 15% deui ka perusahaan anu sami. Bursa éta nyéépkeun klub Catalan € 517m ($ 534.3m) jumlahna 25% tina hak televisina salami 25 taun ka hareup.

Dina 1 Agustus, Laporta ngungkabkeun yén Barcelona parantos siap ngaktipkeun tuas katilu na. Nu boga tim dikonfirmasi anjeunna geus sapuk pikeun ngajual 25% tina Barca Studios, hub klub pikeun kreasi eusi digital sarta distribusi, ka platform kipas basis blockchain Socios.com kontroversial pikeun € 100 juta ($ 103,3 juta).

Sanaos éta henteu cekap pikeun narik klub deui kana cai, sareng Laporta ngajual 24,5% tina panangan média. Pangsa minoritas kadua ieu ka GDA Luma, perusahaan anu dijalankeun ku presiden Cirque du Soleil, pikeun tambahan € 100 juta ($ 103,3 juta).

angka questionable

Dongeng fantasi Barcelona ngeunaan rehabilitasi kauangan henteu ngan ukur ditungtungan ku narik uas. Di sisi séjén, maranéhna ogé bisa ngalawan … sorangan.

Numutkeun kana radio Spanyol Cadena de Ondas Populares Españolas (COPE), Barca nganggo € 150m ($ 155.06m) artosna sorangan pikeun ningkatkeun harga jual dua pengungkit munggaran. Ieu naha tim ngaklaim diobral dibawa dina € 667 juta ($ 689,4 juta), tapi Kagenep Street mayar ngan € 517 juta ($ 534,3 juta).

mugia moal aya tafsiran anu béda.”

Raksasa Spanyol disangka ngawujudkeun ieu ku gawé bareng sareng Sixth Street pikeun nyiptakeun perusahaan induk basis AS anu disebut Locksley Invest. Aranjeunna ngaku Locksley mangrupikeun pembeli nyata sareng nyéwakeun hak ka Sixth Street.

Laporta teu acan tiasa narik perhatian LaLiga. Liga éta ngan ukur nampi € 517 juta ($ 534.3m) sanaos panyambatna “yén anjeunna ngarepkeun moal aya interpretasi anu béda.”

Pendaptaran ditunda

Kalayan usum 48 jam jauh ti kick-off, Barca masih teu acan daptar seueur pamaén penting dina skuad na. Daptar éta kalebet Robert Lewandowski, Franck Kessié, Andreas Christensen, Raphinha, Ousmane Dembélé, Jules Koundé, sareng Sergi Roberto. Mindahkeun pikeun tilu anggota daptar (Lewandowski, Koundé sareng Raphinha) biaya gabungan € 160 ($ 165,4 juta), dua (Christensen sareng Kessié) mangrupikeun agén gratis, sareng dua (Dembélé sareng Roberto) mangrupikeun pamaén anu lami di Camp Nou. .

Kagagalan ngadaptar hartina pamaén moal ngabogaan hak pikeun bersaing di LaLiga. Hasilna, kapamilikan Barca parantos ngagunakeun metode anu langkung ekstrim pikeun nyiptakeun kabébasan kauangan, kalebet ngancam pamaén ayeuna.

Anu umurna 25 taun parantos ngahutang € 17 juta ($ 17.6 juta) pikeun mayar

Gelandang Walanda, Frenkie de Jong, parantos nyerang serangan Barca. Numutkeun laporan média, yuswa 25 taun parantos ngahutang € 17 juta ($ 17.6 juta) dina pamayaran sareng bakal nampi sakitar € 21 juta ($ 21.7 juta) taun ieu. Laporta parantos masihan ultimatum ka pamaén: nampi potongan gaji 50% atanapi milarian klub énggal.

Video anyar di luar latihan tim nunjukkeun fans lokal kutukan sareng ngagorowok ka de Jong, anu nolak nampi potongan gaji tapi nolak ninggalkeun klub impian na.

Duanana tim na pamuter nu diasupkeun jam nekat sakumaha agén na terus papanggih jeung dewan. Masa depanna sigana bakal diputuskeun dina dinten-dinten anu bakal datang, sareng Manchester United sareng Chelsea duanana nyatakeun minat pikeun ngadaptarkeun Walanda.

Kasempetan gelar turun?

Barca réngsé usum kamari kadua di LaLiga, 13 poin di belakang Real Madrid sareng dua di payun Atletico Madrid. Éta ogé ngalaman eleh ampir dua kali ka Sevilla anu aya di tempat kaopat.

Nyebutkeun yén Barça peryogi investasi usum panas dina skuad anu ditampi bakal janten understatement. Tilas pamaén sareng legenda klub Xavi parantos nunjukkeun jangji salaku manajer ngora, tapi anjeunna kurang jero anu diperyogikeun pikeun ngajaga tangtangan gelar anu leres.

Tapi, Barcelona tangtos tiasa sesah deui upami henteu tiasa kéngingkeun pamaén énggal. Duanana agén bébas Christensen sareng Kessié tiasa leumpang, sedengkeun henteuna calon Ballon d’Or taunan Lewandowski sacara signifikan ngirangan kakuatan serangan na. Artis penipu Brasil Raphinha ogé ngagaduhan fans bungah dina kaulinan pra-musim pikeun klub.

Barcelona ayeuna gaduh kasempetan pangsaéna pikeun meunang liga Spanyol

Numutkeun kana buku olahraga luhur, kalebet DraftKings sareng FanDuel, Barcelona ayeuna gaduh kasempetan pangsaéna pikeun meunang liga Spanyol dina +120. Sanajan kitu, kasempetan nu hangs dina kasaimbangan. Lamun tim gagal pikeun ngadaptar pamaén na, odds pasti bakal ngalaman panurunan signifikan.

Barcelona henteu acan meunang liga ti saprak 2019 nalika Messi, Luis Suarez sareng Antoine Griezmann sadayana di klub éta. Kaulinan kahiji maranéhanana usum anyar datang Sabtu ngalawan Rayo Vallecano. Teu diragukeun, fans Barca sareng bettors anu ngarep-ngarep bakal tetep ngarep-ngarep yén tim éta tiasa ngalangkungan kaayaan anu ayeuna.


#Kasempetan #gelar #Barcelona #ditunda #kusabab #hutang #milyar

Gubernur Massachusetts Tanda Bill tohan Olahraga kana Hukum

Jalma anu nandatanganan dokumén

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil legalizing tohan olahraga di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Nyieun kamajuan

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil olahraga tohan kana hukum. Gubernur – a supporter lila legalisasi tohan – ogé acted on 16 tagihan séjén Rebo.

geus disusun peraturan

Saatos nandatanganan tagihanana, Komisi kaulinan Massachusetts kedah ngabéréskeun peraturan sektor sareng ngawitan prosés lisénsi. Regulator kaulinan nagara parantos nyusun draf peraturan sareng rapat bakal dilaksanakeun dina Kemis pikeun ngabahas peluncuran tohan.

Rincian séktor

Numutkeun hukum tohan, ngan jalma 21 taun sarta leuwih bisa nempatkeun bets on olahraga profésional sarta kuliah. Ieu teu kaasup tohan dina tim kuliah Massachusetts, iwal maranéhna nyokot bagian dina turnamén nu ngandung sahanteuna tilu akademi séjén.

Tohan olahraga online sareng ritel bakal diluncurkeun di Amérika Serikat, kalayan tawaran ritel anu tiasa dikonci dina casinos, pusat langsung sareng kamar slot.

Massachusetts teh 15. kaayaan pangpadetna AS sarta mangrupa imah sababaraha tim olahraga suksés, ku kituna kamungkinan boast pasar tohan signifikan.

Commenting on Signing tina bil tohan olahraga, Gubernur Baker thanked legislatif pikeun karyana dina masalah ieu sarta cenah kasampak maju “pikeun ngarojong karya Komisi kaulinan Massachusetts on palaksanaan jawab hukum ngaliwatan sababaraha bulan ka hareup.”

Lila datang

Kusabab larangan féderal AS dina tohan réngsé dina Méi 2018, 30 nagara bagian séjén geus legalized tohan olahraga. Anggota parlemen Massachusetts parantos ngabahas legalisasi dugi ka musim semi 2018. Tapi, dugi ka 2020 diskusi formal leres-leres dikembangkeun ngeunaan hukum.

RUU tohan Gubernur Baker anu ditandatanganan Rebo nandaan masalah bisnis anu terakhir anu dikirimkeun ka anjeunna sateuacan ahir sési législatif formal 2022. Dina jam awal énjing-énjing, anggota parlemen di DPR sareng Sénat tungtungna ngahontal kasapukan ngeunaan final tagihanana. istilah.

bisa ngahasilkeun kira-kira $60 juta di sharing pajeg

Massachusetts lawmakers estimasi yén tohan olahraga légal bisa ngahasilkeun ngeunaan $ 60 juta di sharing pajeg taunan. Éta ogé ngarepkeun yén biaya lisénsi bakal ngahontal $ 80 juta, kalayan ieu peryogi pembaharuan unggal lima taun.

Sanajan kitu, aya sababaraha perhatian nu ngawatesan tohan dina tim kuliah bakal ngurangan tingkat earnings poténsial. Lawan ngajawab yén larangan ieu bisa ngakibatkeun jalma ka bookmakers pasar hideung.

#Gubernur #Massachusetts #Tanda #Bill #tohan #Olahraga #kana #Hukum

Bursa tohan Inggris didenda UKGC £ 630,000

Palu jeung pon

Teu lila sanggeus ngaluarkeun denda hefty pikeun LeoVegas, UKGC geus pencét bursa tohan Smarkets kalawan denda genep angka pikeun laundering anti duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha gagalna

Di Inggris, bursa tohan Smarkets (Malta) Limited ayeuna kedah mayar denda £630,000 ($745,594) pikeun sababaraha tanggung jawab sosial sareng kagagalan anti pencucian artos.

Komisi Perjudian Inggris ngungkabkeun tindakan punitive panganyarna dina Kemis via siaran warta anu dibagikeun dina Twitter:

Bursa tohan basis London kapaksa ngangkat sums genep angka pikeun ngidinan konsumén maen judi tanpa ngajalankeun hiji sumber dana nyukupan (SOF) cék, jeung gagal pikeun ngaidentipikasi sareng terlibat sareng nasabah anu di résiko tina leungitna.

pesenan pikeun dikintunkeun ka audit pihak katilu

UKGC ngaluarkeun Smarkets kalayan peringatan resmi sareng paréntah pikeun ngirimkeun ka Inok pihak katilu. Badan pangaturan nyatakeun yén gerakan éta bakal mastikeun Smarkets “éféktif ngalaksanakeun kawijakan anti pencucian artos sareng tanggung jawab sosial, prosedur sareng kontrol.”

Kurangna cék

UKGC sacara harfiah dipecat dina sadaya silinder bulan ieu, saatos pencét LeoVegas kalayan denda £ 1,32 juta ($ 1,6 juta). Panaliti ngeunaan operator judi online mendakan flop garis luhur anu sami anu nembe nampi Smarkets.

Numutkeun kana siaran warta UKGC, saurang palanggan Smarkets anu henteu kantos gaduh cek SOF anu “leres” disimpen £ 395,000 ($ 467,283) salami opat bulan. UKGC ogé nyebatkeun kagagalan anu sanés dimana nasabah mindahkeun “tingkat dana anu signifikan antara akun” ngalakukeunana tanpa pangawasan atanapi panilitian SOF.

kami bakal nyandak tindakan ngalawan operator judi “

Wakil CEO UKGC Sarah Gardner ngadawuh: “Kasus ieu diidentipikasi ngaliwatan cék minuhan sarta sakali deui highlights kumaha urang bakal nyandak Peta ngalawan operator judi anu ngantep konsumén maranéhna turun.”

Kakeunaan bahaya judi

Gardner ditambahkeun yén panalungtikan UKGC kana Smarkets ngungkabkeun sababaraha kagagalan anu kakeunaan konsumén kana résiko bahaya judi. Wakil CEO ngajelaskeun yén palanggaran éta mangrupikeun kombinasi “sistem sareng prosés anu goréng” sareng kagagalan Smarket pikeun ngalaksanakeun kadali sareng kawijakan.

The UKGC ogé nyatakeun, kumaha oge, yén Smarkets cooperating kalawan panalungtikan sarta “nyokot léngkah corrective pikeun alamat gagalna dicirikeun”. Ieu ditambahkeun yén review na konsumén dicirikeun salila assessment minuhan “teu kapanggih bukti belanja kriminal jeung Licensee”.

Numutkeun kana situs wéb Smarkets, bursa tohan ngamungkinkeun para nasabahna “balik sareng iklas sareng odds tohan pangsaéna sareng komisi panghandapna dina sadaya olahraga sareng politik utama.”

#Bursa #tohan #Inggris #didenda #UKGC

Red Rock Tujuanna “Dasarna Ganda” Portopolio na ku 2030

ikon 2030 di jalan

Dina telepon panghasilan Q2, Red Rock Resorts ngungkabkeun yén éta badé ngagandakeun portopolio hartana ku 2030. [Image: Shutterstock.com]

strategi kaulinan panjang

Anyar, Red Rock Resorts geus réngsé runtuyan purchases real estate utama di Las Vegas, bari ogé handing underperforming casinos ka bal wrecking. Numutkeun CEO Frank Fertitta, léngkah-léngkah éta mangrupikeun bagian tina strategi jangka panjang pikeun “dasarna ganda” portopolio Red Rock ku 2030.

Wawasan kana rencana raksasa kasino basis Nevada sumping nalika saparapat kadua 2022 panggero earnings on Salasa.

dibeuli 126 héktar lahan kiduleun Las Vegas Jalur

Outlining rencana pikeun tumuwuh, Beureum Rocks lulugu perwira finansial Steve Cootey ngumumkeun yén parusahaan geus dibeuli 126 héktar lahan kiduleun Las Vegas Jalur pikeun $ 172 jutaan. Anjeunna engké ogé ngungkabkeun Signing tina perjangjian beuli dina situs kaulinan 67 héktar earmarked pikeun Resort kasino di North Las Vegas.

Fertitta ceuk nu boga Station Casinos bakal “neruskeun ngajalankeun sipat anyar hiji sanggeus sejen.”

Buku pituduh kulawarga

Tujuanana Red Rock pikeun ngaronjatkeun generasi saterusna sipat kasino di wewengkon thriving of Las Vegas Valley mangrupakeun move Palasik ti playbook kulawarga Fertitta urang.

“Cara anu bakal urang lakukeun nyaéta cara urang ngawangun perusahaan,” saur wakil pupuhu Red Rock Lorenzo Fertitta dina telepon panghasilan. Anjeunna nyatakeun yén perusahaan parantos fokus kana “ngembangkeun proyék greenfield.” Pikeun mastikeun kasuksésan, anjeunna nyarios:

Anjeun kedah ngontrol perumahan sareng gaduh saluran pikeun pangwangunan.

Cootey satuju, ningali pameseran anyar salaku léngkah strategis sanés dina kampanye 46 taun perusahaan pikeun ngalegaan kakaisaran perusahaan. Anjeunna nyimpulkeun modus operandi Beureum Rocks salaku meuli “situs kaulinan lokasina di wewengkon-tumuwuh luhur kalawan aksés inbound na outbound punjul antara trails utama di lebak Las Vegas.”

A nengtremkeun ati pikeun locals

rencana anyar diucapkeun Station Casinos ‘pasti bakal nengtremkeun ati goers kasino lokal anu bisa sieun nu awon. Cootey ngajelaskeun bisnis ogé diposisikan pikeun “modal tren demografi jangka panjang kacida nguntungkeun sarta halangan tinggi pikeun asupna nu characterize pasar Las Vegas lokal.”

Jaminan éta ngan ukur sababaraha minggu saatos Red Rock ngumumkeun rencana pikeun ngancurkeun Stasion Texas, Fiesta Rancho, sareng Fiesta Henderson, bari ogé ngajual lahan anu parantos diberesihan. Nevadans diréaksikeun kana warta via Twitter, kalawan loba bemoaning leungitna Mekah kaulinan sakali prized.

Nanging, dinten Salasa, Cootey ngabéla kaputusan pikeun nyabut “harta” [that] parantos janten bagian penting tina bisnis urang mangtaun-taun. Anjeunna nganggap kaputusan éta “hésé” tapi “leres,” nambahan yén perusahaan éta “ningali sajumlah ageung telepon asup” ti pihak anu resep mésér harta éta.

#Red #Rock #Tujuanna #Dasarna #Ganda #Portopolio

Pengeluaran Iklan Tohan Pulitik California Bisa Nepi ka $500bn

tagihan dollar AS

belanja iklan pulitik di California on olahraga tohan propositions bisa jadi saluhur satengah miliar dollar ku waktu sora Nopémber, nurutkeun para ahli. [Image: Shutterstock.com]

Nomer pegatna catetan

Sababaraha grup geus nyoba legalize tohan olahraga di California pikeun sawatara waktu. Dina momen pivotal taun, sababaraha propositions patali tohan geus nyieun jalan kana kartu keur mere sora Nopémber, jeung grup lawan méakkeun bucks badag nyoba ngamankeun sora.

total belanja bisa ngahontal satengah miliar dollar

Nepi ka ayeuna, biaya iklan pulitik pakait sareng dua ukuran alungan, Propositions 26 jeung 27, jumlahna kira $350 juta. Nalika sora Nopémber datang, para ahli yakin yén total belanja tiasa saluhur satengah miliar dolar, numutkeun Los Angeles Times.

Perbelanjaan catetan sateuacana anu aya hubunganana sareng voting di California sumping dina 2020 nalika perusahaan ngabagi perjalanan Lyft sareng Uber nyobian ngarobih undang-undang tenaga kerja nagara. Jumlahna aya $ 224 juta dipaké pikeun kampanye.

Dua dalil

Patarosan badag yén Californians nyanghareupan éta naha maranéhna rék ngenalkeun ékspansi judi signifikan jeung, lamun kitu, grup nu bakal Fedi paling kauntungan.

nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online

dalil 26 usaha pikeun ngawanohkeun tohan olahraga ritel légal dina racetracks na casinos tribal. Proposisi 27, Samentara éta, nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online, kalawan suku kaayaan bisa pasangan kalayan operator tohan komérsial, kayaning DraftKings na FanDuel, pikeun ngajalankeun tohan mobile.

Ngarojong duanana ukuran geus dibuka kampanye iklan éksténsif. Iklan ti tim Proposition 27, koalisi kaasup BetMGM, DraftKings, sarta FanDuel, narékahan pikeun ngayakinkeun pemirsa yén tohan olahraga online bakal ngahasilkeun pendapatan pajeg signifikan anu bisa mantuan ngalereskeun masalah homelessness serius nagara urang.

Kontras, iklan pikeun dalil 26 tribal-dijieun yén sportsbooks online ngan bakal nguntungkeun pausahaan rakus sarta ngakibatkeun kecanduan judi nyebar.

Pasar anu teu acan kapendak

Kusabab California mangrupikeun kaayaan anu pangpadetna di nagara éta, éta nawiskeun pasar tohan olahraga anu ageung kalayan poténsi anu teu kaédah. Para ahli ngira-ngira yén pasar bakal patut ngeunaan $ 3 milyar. Ieu naha saha kabetot dina spasi judi pajoang jadi teuas dina kaayaan.

DraftKings sareng FanDuel mangrupikeun dua pembeli panggedéna di California. Aranjeunna geus komitmen $ 150m ka kampanye pikeun ngarojong dalil 27. Loba suku nu boga kasino pledged $ 92m pikeun ngamajukeun dalil 26, bari suku séjén geus nyumbang $ 66m pikeun ngalawan dalil 27. Tungtungna, cardroom geus nyumbang $ 41m pikeun ngalawan dalil. 26 .

Propositions ngan merlukeun mayoritas basajan lulus. Henteu acan écés naon anu bakal kajadian upami dua usulan éta nampi persetujuan pamilih.

#Pengeluaran #Iklan #Tohan #Pulitik #California #Bisa #Nepi #500bn

Suku Mitra Jeung Caesars pa New Virginia kasino Resort

East Cherokee Bandéra India Bandéra

Caesars Hiburan sarta Wétan Band of Cherokee India mangrupakeun mitra gabungan pikeun $ 650 jutaan Virginia kasino . [Image: Shutterstock.com]

proyék impressive

Wétan Band of Cherokee India geus partnered kalawan Caesars Hiburan salaku bagian tina hiji $ 650 juta proyék Resort kasino di Virginia. Caesars ngumumkeun partnership Rebo; ngembangkeun Caesars Virginia di Danville baris dimimitian salila saminggu. Rencana ayeuna nyaéta pikeun Resort dibuka sateuacan ahir 2024. Diperkirakeun bakal ngahasilkeun rébuan padamelan sareng janten supir utama pariwisata sareng ékonomi lokal.

di luhur 1.300 mesin slot, 85 kaulinan tabel sarta 24 kaulinan tabel éléktronik

Resort bakal ngandung 500 kamar hotél sarta wewengkon kaulinan kalayan leuwih ti 1.300 mesin slot, 85 méja kaulinan sarta 24 méja kaulinan éléktronik. Aya ogé Caesars Sportsbook sarta Dunya Series of poker (WSOP) kamar poker. Fasilitas sanésna kalebet kolam renang, spa, réstoran, bar, téater hiburan langsung 2,500 korsi, sareng 40,000 suku pasagi konvénsi sareng ruang rapat.

Hubungan langgeng

Kana parantosan Resort kasino, Caesars bakal manajer harta. The Eastern Band of Cherokee India bakal jadi mitra dina joint venture jeung investor minoritas ti wewengkon bakal gabung dina. Caesars ngarencanakeun ngungkit program ganjaran na aya nalika kasino di muka pikeun narik para nasabah ka fasilitas Danville.

“mitra berharga” pausahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh

Chief Operating Officer Caesars Hiburan sarta Presiden Anthony Carano spoke ngeunaan kumaha Wétan Band of Cherokee India geus “mitra berharga” tina parusahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh. Anjeunna oge disebutkeun kumaha Resort kasino anyar bakal mawa pangalusna tina kaunggulan kuliner jeung hiburan bakat “ka wewengkon Danville pikeun jalma ngarasakeun”.

Kapala India Wétan Band of Cherokee lulugu Richard Sneed ogé tampi kasempetan joint venture dibere ka suku. Ngawangkong ngeunaan rencana harta urang, ceuk eta bakal “a Resort kelas munggaran diartikeun ku méwah sarta jasa anu sémah Caesars geus datangna uninga sarta nyangka”.

Dilegakeun portopolio maranéhanana

Caesars Hiburan ayeuna pangbadagna kasino domestik jeung parusahaan hiburan di AS. Éta mangrupikeun pamilik sareng manajer langkung ti 50 sipat di sakuliah nagara. Caesars geus ayana di Virginia ngaliwatan sportsbook online na, tapi teu boga kasino dumasar tanah-dina kaayaan. Danville mangrupikeun salah sahiji sajumlah kota di Virginia pikeun kéngingkeun lampu héjo dina 2020 pikeun muka kasino.

Sababaraha merek kasino Caesars Entertainment kalebet Caesars, Eldorado, Horseshoe, sareng Harrah’s.

The Eastern Band of Cherokee India mangrupakeun suku dumasar di Propinsi Sulawesi Tenggara. Cai mibanda dua casinos up na ngajalankeun dina kaayaan imahna: Harrah urang Cherokee kasino jeung Harrah urang Cherokee Valley Walungan. suku ogé meuli Caesars Southern Indiana kasino taun ka tukang pikeun $ 250 juta ti Caesars Hiburan.

#Suku #Mitra #Jeung #Caesars #Virginia #kasino #Resort

Stacey Abrams Hayang Legalize Tohan Olahraga di Géorgia

Stacey Abrams

Calon gubernur Géorgia Stacey Abrams hayang legalize judi jeung olahraga tohan dina kaayaan dirina. [Image: Shutterstock.com]

Teu sugema ku nu boga kalungguhan

Calon gubernur Géorgia Démokratik Stacey Abrams nembe diumumkeun rencana ékonomi anyar nu bakal legalize kasino judi sarta tohan olahraga.

anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu dipikahoyong.”

Abrams, salah sahiji Demokrat anu paling boga pangaruh ayeuna di kantor, parantos nyepetkeun seueur masalah ékonomi Georgia ayeuna ka Gubernur Brian Kemp ayeuna, nyatakeun yén “anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu anjeunna resep” sareng “ieu ékonomi anu anjeunna ciptakeun.” ” atanapi henteu.”

kampanye Abrams pikeun kasino légal judi saluyu jeung rencana na ngahontal panongton lega. Anjeunna ngarepkeun yén mawa langkung seueur pamilon kana ékonomi bakal nyéépkeun langkung seueur artos ka minoritas sareng pamilik usaha lokal.

tohan olahraga Géorgia meunang shot

Olahraga tohan teu légal mana di Géorgia. Anggota DPRD nagara ngalakukeun usaha anu wani dina 2021 sareng 2022 tapi ditutup sateuacan ngamankeun sora anu diperyogikeun.

Abrams, kumaha oge, hayang make kasino judi jeung revenues tohan olahraga pikeun mantuan ngabiayaan program bantuan keuangan. Ngaliwatan ieu, anjeunna bakal tiasa investasi deui di nagara éta tanpa ngarobah alokasi cadangan anu tos aya.

ngulik proyék poténsi milyaran aya dina dana dampak ékonomi “

“Ieu bakal janten sumber panghasilan permanén pikeun mastikeun aksés anu langkung ageung kana pendidikan,” saur Abrams. “Studi éta ngarencanakeun poténsi milyaran pikeun aya dina dana dampak ékonomi anu henteu ngan ukur ngabiayaan usaha urang pikeun ngeusian sareng ngalegaan Beasiswa Harapan, tapi ogé bakal nyayogikeun Georgia kasempetan ékonomi énggal anu tiasa ngembangkeun padamelan sareng ngajantenkeun ékonomi urang langkung kuat pikeun sadayana. . ”

Dua per tilu Sénat Georgia sareng Déwan Perwakilan Rakyat kedah nyatujuan usulan éta sateuacan tiasa angkat ka pamilih.

Tujuan anu sanés dina rencana Abrams kalebet kuliah téknis gratis pikeun warga di nagara éta, dana pertumbuhan usaha leutik, pembaharuan tawaran kontrak, ékspansi Medicaid, sareng aksés langkung gampang ka sakola pertanian.

Ngukur iklim

Dina 11 Agustus, FiveThirtyEight ngagaduhan incumbent Kemp ngarah Abrams dina polling, 48,9% dugi ka 44,0%. Platform tohan olahraga tetep janten pilar konci dina jalan satapak kampanye na.

Urang tiasa nanggung éta sareng urang kedah.”

“Urang bisa nanggung eta jeung urang kudu,”Sa Abrams lamun ngobrol ngeunaan tohan olahraga légal.

Georgians kudu optimism yén ahirna bakal aya parobahan, sanajan mimiti 2022 pasamoan législatif gagal pikeun ngahasilkeun panerapan anyar. Speaker DPR David Ralston saméméhna ngomong: “… aya kahayang Kuring geus kungsi katempo saméméh ngalakukeun hiji hal.”

Peach State bakal janten pasar anu lumayan pikeun seueur operator upami pasar dibuka. Atlanta Falcons, Atlanta Hawks, Atlanta Braves, sareng Atlanta United FC mangrupikeun atraksi utama dina olahraga masing-masing.

The Georgia Bulldogs, juara nasional maén bal kuliah, ogé bakal narik sababaraha adonan anu serius. Kaulinan Championship nyalira gaduh diperkirakeun $ 1 milyar sadunya unggal taun.

Géorgia ogé boga kasempetan pikeun megatkeun precedent régional ku legalizing tohan olahraga. Hiji-hijina nagara tenggara anu nawiskeun jasa kaulinan olahraga nyaéta Tennesse sareng Mississippi, atanapi upami istilah “régional” diliberalisasi, Propinsi Sulawesi Tenggara sareng Louisiana, ngantosan kaputusan pengadilan ngeunaan deal Florida.

Pamilihan gubernur Georgia bakal dilaksanakeun dinten Salasa, 8 Nopémber.

Tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,3 milyar di AS dina 2021, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun.

#Stacey #Abrams #Hayang #Legalize #Tohan #Olahraga #Géorgia

Kalamba Kaulinan CCO Ngabahas Rumble Ratz Megaways

Andrew Crosby

Sateuacan sékrési Rumble Ratz Megaways, VSO News parantos nyarios sareng Kalamba Games CCO Andrew Crosby pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési anu bakal datang.

Inovasi mangrupakeun konci

Ngaliwatan dasarna di Malta sarta Polandia, Kalamba Kaulinan geus nyadiakeun online inovatif liang pikeun industri judi saprak 2016. supplier nu kiwari leuwih 70 judul pikeun ngaranna, kalawan téma mimitian ti dataran Afrika ka kapal bajak laut Karibia. .

Pelepasan Kalamba anu bakal datang, Rumble Ratz Megaways, nembé parantos suksés VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu. Genep-reel Megaways slot diatur dina dunya mouse dina quest pikeun emas – jeung ucing jahat.

Sateuacan pertandingan resmi disiarkeun dinten Rebo, VSO News diuk handap kalawan lulugu komérsial Kalamba Andrew Crosby pikeun wawasan inovasi slot jeung release anyar sorangan.

Anu mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Kalamba Games sareng peran anjeun dina perusahaan?

Kalamba parantos aya ti taun 2016, janten sakitar lima taun. Dua ko-pendiri kami gaduh seueur pangalaman dina dunya kaulinan.

Mimitina, kaulinan Kalamba disebarkeun ngaliwatan program Relax Gaming Silver Bullet, tapi ayeuna urang ogé gaduh Server Kaulinan Jauh sorangan, BullsEye, dimana urang ngabentuk perjanjian platform-to-platform sareng operator langsung. Éta hartina sakabéh rentang kaulinan urang geus sadia, total sabudeureun 70+ judul.

Kuring ngagunakeun pangalaman kuring saméméhna pikeun nyobaan ningkatkeun produk sorangan

Kuring pribadi ngagabung Kalamba dina Maret taun ieu sanggeus lima taun stint kalawan Relax sarta saméméh éta, abdi éta kapala kasino jeung Bapak Héjo. Teras, sateuacan éta, kuring damel tujuh taun sareng NetEnt. Kalayan Kalamba kuring ngatur Pemasaran, Manajemén Akun sareng Departemén Komersial. Kuring ogé boga leungeun dina ngamekarkeun produk ahir, jadi kuring make pangalaman saméméhna kuring nyoba ngaronjatkeun produk sorangan.

Dumasar kana sagala pangalaman éta, kumaha saur anjeun pamaén slot modern pilari di buruan?

Kecap inovasi sok dipaké tapi lamun bisa innovate on mékanika kaulinan aya na judul populér lajeng éta hiji hal pikeun meunangkeun pamaén bungah ngeunaan. pamutahiran konstan dina hal ieu mangrupa hal kuring néangan salaku pamaén slot sorangan. Nalika kuring leres-leres muka halaman wéb sareng maén dina sékrési panganyarna, hal anu kahiji anu kuring lakukeun nyaéta pariksa mékanika sareng ningali naha kuring tiasa ngahubungkeun éta kana kaulinan anu kuring resep baheula.

Ayeuna kana Rumble Ratz Megaways, pelepasan anu bakal datang. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Kami nandatanganan perjanjian lisénsi sareng Big Time Gaming, anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan Megaways kana judulna. Ieu sanes kaulinan Megaways baku Anjeun. Ieu muterkeun pisan béda jeung Kaluaran séjén kaluar dinya.

beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set

Biasana, mun anjeun maénkeun kaulinan Megaways, anjeun boga angka béda tina odds Megaways. Kalawan Rumble Ratz, beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set. Lamun darat dina cheeseboard handapeun salah sahiji beurit, eta bisa ningkatkeun cara meunang dina spin hareup jeung spin babarengan sanggeus éta nepi ka ucing mucunghul di luhur sarta mulih reels ka kaayaan aslina.

Ieu kaulinan on Megaways jeung pasti moal baku. Jigana éta naon metot ngeunaan eta. Sajaba ti éta, anjeun boga meuli bonus atawa fitur ‘HyperBonus’ dimana Anjeun bisa meuli bonus, tur aya tilu tipena béda multipliers varying.

Lian ti éta, kuring nyangka éta ngan ukur téma abad pertengahan anu unik sareng kuring resep kanyataan yén aya ucing di jerona anu sok nongkrong di tukangeun patandingan ngantosan muncul. Ku kituna éta bener senang teuing.

Kumaha ideu mimiti muncul?

Kuring teu pribadi aub kalawan gagasan awal sakumaha eta dimimitian saméméh kuring ngagabung parusahaan. Najan kitu, anjeun biasana meunang ide ka montir a lajeng tim math meunang aub ningali lamun bisa neruskeun kalawan gagasan atawa henteu. Bisa jadi teuing volatile atawa meureun aya hal dina konsép anu bisa abused.

Gayana bakal cocog sareng modél matematika éta

Upami anjeun teras kéngingkeun keletik anu ageung sareng sadayana resep kana éta, maka anjeun nuju nuju ka gaya maén seni. Gaya bakal cocog model matematik di tengah.

Naon deui anu disiapkeun Kalamba Games?

Kami parantos nyiptakeun fitur kaulinan anu pikaresepeun sapertos anu kantos – disebut Hit ‘N’ Roll. Dina kaulinan bonus sorangan, Anjeun meuli fitur lajeng meunang kabayang spinning. Dina roda éta, anjeun bisa meunang nepi ka 50.000x stake Anjeun, jadi lamun bener ningkatkeun jumlah alungan anjeun bisa spin sarta anjeun bisa nempo 1.000.000+ nilai ngaliwatan.

Ieu nyiptakeun pikagumbiraeun nyata dina kaulinan, ku kituna urang mimiti nambahkeun fitur kana judul urang nu bakal datang. Salah sahiji kaulinan sapertos nyaéta Joker Lanterns, dumasar kana judul Joker Supreme sareng Joker Max anu populér. Teras urang bakal ngagaduhan Joker Max Hit ‘N’ Roll sareng Goblins sareng Gemstones Hit ‘N’ Roll ogé.

Ogé, kaulinan Megaways munggaran urang téh Machina sarta kami bade ngadamel Machina Reloaded Megaways, nu bakal tweaked ti aslina. Éta bakal kaluar dina 22 Séptémber. Ogé, abdi teu tiasa ngaleupaskeun rinci acan, tapi awas pikeun release game premium on November 30th. Ieu bakal kaulinan Megaways pisan metot.

#Kalamba #Kaulinan #CCO #Ngabahas #Rumble #Ratz #Megaways